April 22, 201115 yr comment_86245 Iti multumesc pt idee!Nu ma gandisem la faina de naut, poate pt ca-i vedeam ca pe o chestie dulce... Dar, daca tu zici ca au fost excelenti am sa-mi incerc si eu norocul cat de curand. O sa-mi fac si pasca cu aceeasi compozitie: brinza de vaci, oua, fructoza si putina faina de naut. Report
April 22, 201115 yr comment_86300 Esti o fericita... eu nu gasesc branza de vaci proaspata pe aici... Report
April 28, 201115 yr comment_86859 Esti o fericita... eu nu gasesc branza de vaci proaspata pe aici... Poti sa ti-o faci tu braza de vaca cu zeama de lamaie adaugata in laptele ce da sa fiarba cand e pe foc (iese putina branza asa) sau folosesti ricotta pe care poate e bine sa o lasi la scurs. Report
January 23, 201313 yr comment_181805 Aseara am facut si eu papanasi fierti. Eu fac foarte des, la cererea familionului. Report
January 23, 201313 yr comment_181808 Aseara am facut si eu papanasi fierti. Eu fac foarte des, la cererea familionului.A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! Report
January 23, 201313 yr comment_181810 A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! O bucatzica dintr-un papanas a halit si el! Report
January 23, 201313 yr comment_181813 A halit si Cody? La cum arata...... cred si eu ca a poftit! O bucatzica dintr-un papanas a halit si el! El e cu CTC-ul, da' voi inca nu v-ati prins! Report
January 23, 201313 yr comment_181847 Mmmmmm la astia fierti nu rezist neam, aia prajiti nu ma tenteaza.Dar nu-mi fac, nu am voie. Merg sa beau apa, vorba moatei Le faceam si eu la copii mereu, acu a cam trecut ceva de la ultimul rasfat. Report
January 23, 201313 yr comment_181849 Merg sa beau apa, vorba moatei tocmai am fost! mie astia fierti nu-mi spun nimic, dar m-am gandit la aia prajiti, bineinteles. Report
January 23, 201313 yr comment_181861 Merg sa beau apa, vorba moatei tocmai am fost! mie astia fierti nu-mi spun nimic, dar m-am gandit la aia prajiti, bineinteles.Si eu la fel! Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. Ia sa m-adap eu nitel.... Report
January 23, 201313 yr comment_181881 Si eu la fel! Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. Ia sa m-adap eu nitel.... Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot! Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn! Report
January 23, 201313 yr comment_181905 Si eu la fel! Desi... la cum arata la Giorgiana, parca i-as incerca si eu. Ia sa m-adap eu nitel.... Dupa cate observ eu, v-ati indragostit de papanasii mei! Si sa vreti, numai am de unde, s-a halit aseara tot! Foxxy, daca esti cuminte, mai fac si dau un semn! Sunt cuminte, ingeras! Nu-mi vezi aureola???? Report