Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

un like pt tortuletul meu

Featured Replies

particip la un concurs , pe pagina de facebook al Diva Hair , cu un tortulet . daca va place tortuletul meu , va rog sa imi dati un like .

ca sa o puteti face , va trebui sa dati like pe prima pagina a DIVA HAIR , abia apoi sa urmati linkul catre tortul meu . va multumesc

http://www.facebook.com/DivaHair.ro#!/photo.php?fbid=10150184981317907&set=a.10150184981097907.374029.337353132906&theater

particip la un concurs , pe pagina de facebook al Diva Hair , cu un tortulet . daca va place tortuletul meu , va rog sa imi dati un like .

ca sa o puteti face , va trebui sa dati like pe prima pagina a DIVA HAIR , abia apoi sa urmati linkul catre tortul meu . va multumesc

http://www.facebook.com/DivaHair.ro#!/photo.php?fbid=10150184981317907&set=a.10150184981097907.374029.337353132906&theater

io t-as da 100 ca meriti :scratch:

• Author

Bafta Daniela :)

multumesc , izuk ! desi e cam greu sa mai egalez prajiturica de pe locul 2 :D mi-am cam epuizat stocul de prieteni :)

Bafta Daniela :)

multumesc , izuk ! desi e cam greu sa mai egalez prajiturica de pe locul 2 :) mi-am cam epuizat stocul de prieteni :D

Sunt si eu pe faza, dar nu reusesc sa-ti dau like :D

Bafta Daniela :hug:

multumesc , izuk ! desi e cam greu sa mai egalez prajiturica de pe locul 2 :D mi-am cam epuizat stocul de prieteni :hug:

Sunt si eu pe faza, dar nu reusesc sa-ti dau like :((

Trebuie sa dai prima data"Like" pe pagina principala "DivaHair" si abia apoi poti da la poza respectiva :)

Si de la mine ai doua "Like"(hihi,are si sotu cont :P )

• Author

te-am "placut" si eu. bafta daniela

saru`mana , boni ! :hug:

Bafta Daniela :hug:

multumesc , izuk ! desi e cam greu sa mai egalez prajiturica de pe locul 2 :P mi-am cam epuizat stocul de prieteni

Sunt si eu pe faza, dar nu reusesc sa-ti dau like :D

asa cum o zis petunie , intai dai un like pe profilul diva hair (e undeva sus ) si abia apoi poti da like la tortul meu . multumesc , crisu :((

Bafta Daniela

multumesc , izuk ! desi e cam greu sa mai egalez prajiturica de pe locul 2 :D mi-am cam epuizat stocul de prieteni

Sunt si eu pe faza, dar nu reusesc sa-ti dau like

Trebuie sa dai prima data"Like" pe pagina principala "DivaHair" si abia apoi poti da la poza respectiva

Si de la mine ai doua "Like"(hihi,are si sotu cont :P )

multumesc mult ! de doua ori mai mult :)

m-am resemnat . is in urma rau , dar nu conteaza :P mi-i drag tortuletul meu si gata :D

m-am resemnat . is in urma rau , dar nu conteaza :D [b]mi-i drag tortuletul meu si gata :D[/b]

Si noua!!! :scratch: :)

Unde vedeti clasamentul sau ceva?

Ca de ieri ma tot uit si nu vad unde e

Unde vedeti clasamentul sau ceva?

Ca de ieri ma tot uit si nu vad unde e

Banuiesc ca dupa numarul de "Like"-uri se vede :scratch: .Eu la ala m-am uitat.

In sfarsit, am reusit!!!

• Author

In sfarsit, am reusit!!!

sar`na ! :-*