February 19, 201115 yr comment_77962 140 gr de orez0,5 kg lapte4 oua50 gr parmigiano ras Daca aveti orez fiert ramas, puteti sa-l folositi.Eu am pus orezul la fiert in lapte.L-am lasat un pic la racit, l-am amestecat cu ouale batute si parmigiano.Am turnat compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet.Am copt la 180 de grade pana cand s-a rumenit usor deasupra. Am taiat-o cand s-a racit. Acum am facut varianata simpla, puteti sa adaugati la compozitie ce va doreste inimioara.Va spun ce variante am facut eu: cu sunca cubulete, cu rosii uscate, cu masline. Report
February 19, 201115 yr comment_77969 Si eu la fel, tot "Hai, maaa" as zice Mama mea o numea "budinca de orez" si ii punea si brinza si era buna. A facut-o doar de citeva ori, dar stiu ca e tare buna. Cind o sa-mi propun sa ma desfrinez culinar o sa-mi fac si eu o chestie de-asta. Report
February 19, 201115 yr Author comment_77970 Hai, măăăă ... =)) Hai, maaaaaananca! Si eu la fel, tot "Hai, maaa" as zice Mama mea o numea "budinca de orez" si ii punea si brinza si era buna. A facut-o doar de citeva ori, dar stiu ca e tare buna. Cind o sa-mi propun sa ma desfrinez culinar o sa-mi fac si eu o chestie de-asta. Aha, varianta desert.Sigur era buna.Mi-o inchipui cu stafide si branza dulce.Carmellita, asta-i desfranare culinara?E o varianta mai vesela la ceea ce sotul numeste "mancare de spital". Report
March 5, 201115 yr comment_80075 Promit solemn sa o fac si eu... Acum fiind la F1 am sa inlocuiesc orezul cu quinoa si am sa fac amandoua variantele (dulce si sarat). Cand voi ajunge la F2 si imi voi permite luxul de a combina orez cu grasimi am sa fac la fel ca tine.Deabia astept sa o pap... Report
January 8, 201214 yr comment_120395 variatie pe aceeasi tema. pana acum nu am vazut reteta asta, aseara am vazut-o, azi am comis-o.are orez, oua, chives, sare, piper, mozarela si prawns. doar am scos-o din cuptor, o sa o tai cand se raceste putin. o sa mananc cu salata de ardei copti acum la pranz (adica pe la 2 ca am luat micul dejun la 10, nu mi-e foame inca) PS: sexiune (data viitoare pun mai multe condimente ca e cam fada la gust (dupa papila mea). lui o sa-i placa sigur ca o mananca cu chilli sauce ca orice altceva Report
January 8, 201214 yr Author comment_120440 Eu ca am pus parmigiano si are alt gust.Normal ca se poate jongla cu condimente, gusturi, masline, rosii uscate, ce doriti si ce poftiri.Cu salse, sosuri, etc. Report