Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Omleta cu orez la cuptor

Featured Replies

post-9-12981028979489_thumb.jpg

140 gr de orez

0,5 kg lapte

4 oua

50 gr parmigiano ras

Daca aveti orez fiert ramas, puteti sa-l folositi.Eu am pus orezul la fiert in lapte.L-am lasat un pic la racit, l-am amestecat cu ouale batute si parmigiano.Am turnat compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet.Am copt la 180 de grade pana cand s-a rumenit usor deasupra.

Am taiat-o cand s-a racit.

Acum am facut varianata simpla, puteti sa adaugati la compozitie ce va doreste inimioara.Va spun ce variante am facut eu: cu sunca cubulete, cu rosii uscate, cu masline.

post-9-1298103299688_thumb.jpg

Si eu la fel, tot "Hai, maaa" as zice =)) Mama mea o numea "budinca de orez" si ii punea si brinza si era buna. A facut-o doar de citeva ori, dar stiu ca e tare buna. Cind o sa-mi propun sa ma desfrinez culinar o sa-mi fac si eu o chestie de-asta.
  • Author

Hai, măăăă ...

=)) =))

Hai, maaaaaananca! =))

Si eu la fel, tot "Hai, maaa" as zice =)) Mama mea o numea "budinca de orez" si ii punea si brinza si era buna. A facut-o doar de citeva ori, dar stiu ca e tare buna. Cind o sa-mi propun sa ma desfrinez culinar o sa-mi fac si eu o chestie de-asta.

Aha, varianta desert.Sigur era buna.Mi-o inchipui cu stafide si branza dulce.

Carmellita, asta-i desfranare culinara?E o varianta mai vesela la ceea ce sotul numeste "mancare de spital". =))

• 2 weeks later...

Promit solemn sa o fac si eu... Acum fiind la F1 am sa inlocuiesc orezul cu quinoa si am sa fac amandoua variantele (dulce si sarat). Cand voi ajunge la F2 si imi voi permite luxul de a combina orez cu grasimi am sa fac la fel ca tine.

Deabia astept sa o pap... :violent1:

• 10 months later...

variatie pe aceeasi tema. pana acum nu am vazut reteta asta, aseara am vazut-o, azi am comis-o.

are orez, oua, chives, sare, piper, mozarela si prawns. doar am scos-o din cuptor, o sa o tai cand se raceste putin.

o sa mananc cu salata de ardei copti :love7: acum la pranz (adica pe la 2 ca am luat micul dejun la 10, nu mi-e foame inca)

post-49-132600040471_thumb.jpg

PS: sexiune (data viitoare pun mai multe condimente ca e cam fada la gust (dupa papila mea). lui o sa-i placa sigur ca o mananca cu chilli sauce ca orice altceva :-*

post-49-13260037222478_thumb.jpg