March 20, 201115 yr comment_82587 Asta este o reteta mai "light " ; se taie in fâshii subtiri praz, morcovi, eu am pus si ceva pastarnac , se calesc cu putin unt, am adaugat o punga cu amestec de ciuperci, 2 catei de usturoi , sare, boabe de piper si vin alb.cand sunt legumele al dente, se aseaza intr-un vas , se aseaza pestele cum vreti ( eu aveam sole/sogliola, nu stiu cum se spune in RO),asa ca se preta a fi rulat . sare piper si un pic de ulei maslinos, dat la cuptor cca 20 min.servit cu cartofi natur, si un sos facut din smantana , unt, sare, piper si safran , pentru cine a dorit.eu am mancat fara sos. musafirii au apreciat, am uitat sa pozez la scoaterea din cuptor.am o poza, doar cu "restul de 3 rulouri minuscule si legume "chiffonade" caci foamea era prea mare la pranz. Report
March 20, 201115 yr comment_82594 Mmm,îmi place cum arata si cum suna.Merci,Stellina! Seezunge,romaneste o fi limba de mare.. Report
March 20, 201115 yr comment_82603 Solea solea = Limba de mare. Stellina, Sigur incerc reteta asta,ca imi place tare. Report
March 20, 201115 yr comment_82612 imi place reteta . Nu am mancat in Ro limba de mare (nici nu am vazut pe la supermarket) ..., dar stiu cum e sogliola e un peste bun Report
March 20, 201115 yr Author comment_82635 Solea solea = Limba de mare. Lia , merci de traducere .e o reteta faina, si usor de facut( cu conditia sa ai deja legumele taiate )sper sa va placa. Report
March 20, 201115 yr comment_82640 Sogliola e delicata si usoara, n-are oase, e primul peste care se da la copii. Report
March 21, 201115 yr comment_82661 Ooooo,pai m-ai scos din incurcatura cu reteta asta! Peste am,niste filet din altfel de peste,dar nu-i bai.Morcovi,ciuperci(chiar si pastarnac ) ,numai praz ma duc sa cumpar.Multumesc,Stella Report