March 29, 201115 yr comment_83884 My Way... 2 vinete mari2 rosii mari, decojite si tocate cubulete15 frunze busuioc1 catel usturoi, pisat4-5 felii subtiri prosciutto crudo, tocat marunt125 g mozzarella, taiata cubulete250 g macaroane2 linguri pecorino, razuitulei de maslinesare, piper [center] Vinetele se spala, se sterg si se taie - pe lungime - mai din mijloc aprox. 16 felii subtiri. Feliile se pun pe o tava cu hîrtie de copt, se pensuleaza cu un strop de ulei de masline, se sareaza si se dau cîteva minute sub grilul cuptorului la 200 °C (atît cît sa se înmoaie). Cu aceste felii se îmbraca o forma de chec, avînd grija ca o parte din felie sa atîrne peste margine( vedeti mai jos cum am îmbracat forma cu feliile de vinete). Bucatile ramase se curata de coaja se toaca cubulete si se rumenesc în ceva ulei de masline. Cînd vinetele sînt rumenite, se adauga usturoiul, rosiile si busuiocul, amestecînd înca 2-3 minute pe foc. Între timp se potriveste de sare si piper. Se fierb macaroanele al dente în apa cu sare, apoi le scuturati bine de apa. Feliile de sunca se toaca si se formeaza un rînd pe mijlocul formei. Pastele fierte se amesteca cu sosul de vinete si rosii. (puteti folosi orice paste doriti) Se întind o parte din macaroane cu sos în forma, iar peste ele se presara cubuletele de mozzarella.(le vedeti în sectiune - economie de spatiu ) Se acopera cu restul de macaroane, dupa care se închide cu feliile de vinete atîrnate.Se da forma în cuptor pentru 15-20 minute la 200°C. Am presrat pecorino deasupra. Sexiunea: Foaaarte bune macaroanele astea [/center] Report
March 29, 201115 yr comment_83885 [center][b]Foaaarte bune macaroanele astea [/b][/center] Te creeeeed!!! Report
March 29, 201115 yr comment_83886 :P Se va executa ASAP.As avea tendinta sa pun însa un strat de macaroane, un strat de sos, un strat de macaroane, s.a.m.d. Report
March 29, 201115 yr Author comment_83889 [center][b]Foaaarte bune macaroanele astea [/b][/center] Te creeeeed!!!Hahahaah!Denise a fost foarte încîntata de macaroane,ca le-am întins asa.Oricum se poate folosi orice paste,dar cel mai bine dau astea care au gauri,fie penne,riagtoni,maccheroni... Report
March 29, 201115 yr Author comment_83892 :P Se va executa ASAP.As avea tendinta sa pun însa un strat de macaroane, un strat de sos, un strat de macaroane, s.a.m.d.Si eu intentionam,dar m-am gîndit ca prea mult sos le face mai "shubrede"...si nu stau în forma Oricum,a fost suficient sos.Pastele au fost bine aromate de la sosulet si de la sunca,plus ca învelitoarea de vinete i-a dat o savoare aparte. Report
March 29, 201115 yr Author comment_83893 ce idee interesanta si ingenioasa Am vrut s-o impresionez pe Denise,si am reusit Ne-a placut la toti Report
March 29, 201115 yr comment_83904 Arata minunat! Am facut si eu in vara 'ncasciata intr-o forma rotunda, foarte bune au fost! Report
March 29, 201115 yr comment_83905 Arata superr,suupperr Am retinut ideea,bagat la cutiuta(cu surprize) senkyu ...din nou Ps. descoperit emoticon nou....vreau sa-l vad Hi hi hi! Scuze Report
March 29, 201115 yr comment_83910 Super ideea !Despre paste si vinete nu mai spun nimic...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
March 30, 201115 yr Author comment_83932 Arata minunat! Am facut si eu in vara 'ncasciata intr-o forma rotunda, foarte bune au fost!Data viitoare fac si eu sub forma de ...tort Report
March 30, 201115 yr Author comment_83933 Arata superr,suupperr Am retinut ideea,bagat la cutiuta(cu surprize) senkyu ...din nou Ps. descoperit emoticon nou....vreau sa-l vad Hi hi hi! Scuze Ma bucur ca te-am inspirat si ca ai gasit si un emoticon nou cu aceasta ocazie Cu placere! Report
March 30, 201115 yr Author comment_83934 Super ideea !Despre paste si vinete nu mai spun nimic...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifSi noi le avem tare cu vinetele.Ieri mi-am facut piata,si am cumparat o caruta de legume,si azi nu stiu ce sa incep cu ele.Cred ca încep cu o mîncarica de praz cu rosii si masline Report
March 30, 201115 yr comment_84082 Hai zi sincer: le-ai lipit cu super glue!Vorbeste invidia din mine, ca eu cand am facut asa ceva, mi s-a imprastiat cand am pus in farfurie si arata ca "cucu" ! Ieniuei:Respectele mele! Report
March 31, 201115 yr Author comment_84141 Hai zi sincer: le-ai lipit cu super glue!Vorbeste invidia din mine, ca eu cand am facut asa ceva, mi s-a imprastiat cand am pus in farfurie si arata ca "cucu" ! Ieniuei:Respectele mele! Hhahaha,da cu UHU Poate ai pus prea mult sos?Sau ai folosit paste fara gauri Au stat bine,ca au fost învelite de jur împrejur cu felii de vinete.Am taiat chiar cît era cald,si s-a pastrat în forma. Report
April 16, 201115 yr comment_85795 Bre, toata lumea lauda reteta, dar nimeni nu vine cu poza produsului Deci, iacata-ma-s, cuscra, cu dovada Eu am pus si niste pulpa de curcan, iar daca pastele ti se par cumva uriase, sa stii ca asta a inteles cuscrul tau cand i-am zis de macaroane, adica un fel de spaghete goale in interior Placut si noua si la vecina Report
April 16, 201115 yr Author comment_85796 Bre, toata lumea lauda reteta, dar nimeni nu vine cu poza produsului Deci, iacata-ma-s, cuscra, cu dovada Eu am pus si niste pulpa de curcan, iar daca pastele ti se par cumva uriase, sa stii ca asta a inteles cuscrul tau cand i-am zis de macaroane, adica un fel de spaghete goale in interior Placut si noua si la vecina Mammamiaaa,dar ce frumos le-ai aranjat!Sa mai zica cineva ca eu le-am aliniat În fata pastelor tale se poate prezenta onorul! Ma bucur ca v-a placut! Report
April 17, 201115 yr comment_85830 Mammamiaaa,dar ce frumos le-ai aranjat!Sa mai zica cineva ca eu le-am aliniat În fata pastelor tale se poate prezenta onorul! Ma bucur ca v-a placut! Colegul zice, văzând comentariul tău: ai văzut că-s mai bune pastele luate de mine decât macaroanele comandate de tine? ) P.S. Amu ştii care-i pasul următor? Să facă cineva reţeta asta cu fidea din aia subţire şi să stea s-o alinieze pentru poză! Report
April 17, 201115 yr Author comment_85855 Mammamiaaa,dar ce frumos le-ai aranjat!Sa mai zica cineva ca eu le-am aliniat În fata pastelor tale se poate prezenta onorul! Ma bucur ca v-a placut! Colegul zice, văzând comentariul tău: ai văzut că-s mai bune pastele luate de mine decât macaroanele comandate de tine? ) P.S. Amu ştii care-i pasul următor? Să facă cineva reţeta asta cu fidea din aia subţire şi să stea s-o alinieze pentru poză! Hahahha,da,mai sînt si oamnei cu rabdare,nu ca noi Sînt chiar foarte bune pastele cumparate de colegul tau.O sa ma uit si eu dupa macaroane cu gaura asa mare.Cum suna... Ca-mi plac! Report
April 17, 201115 yr comment_85861 Hahahha,da,mai sînt si oamnei cu rabdare,nu ca noi Sînt chiar foarte bune pastele cumparate de colegul tau.O sa ma uit si eu dupa macaroane cu gaura asa mare.Cum suna... Ca-mi plac! Ale mele erau cu gaura mare, da' scurte! Se cheamă Sedani Rigati, de la Barilla, sigur găseşti. Report