April 29, 201115 yr comment_87127 Am facut-o in Bimby,doar am gustat-o cind era gata si e foarte buna, revin dupa masa Report
April 29, 201115 yr Author comment_87131 Am facut-o in Bimby,doar am gustat-o cind era gata si e foarte buna, revin dupa masa Tot in bimby o s-o refac si eu atunci daca a iesit bine ! Edit neaparat sa ai paine prajita alaturi! Report
April 29, 201115 yr comment_87141 Voilà, pot doar sa-ti zic ca a mincat-o si Marco cu prietenul lui, eu speram sa am si miine la prinz dar s-a terminat Ma duc sa explic la Bimby cum am facut-o, ok? A fost superlativa, nu's cum nu mi-a dat prin minte pina acu sa o fac Report
April 29, 201115 yr Author comment_87145 Voilà, pot doar sa-ti zic ca a mincat-o si Marco cu prietenul lui, eu speram sa am si miine la prinz dar s-a terminat Ma duc sa explic la Bimby cum am facut-o, ok? A fost superlativa, nu's cum nu mi-a dat prin minte pina acu sa o fac Atunci nu pot decat sa ma bucur !Ma duc sa citesc pe celalat topic. Report
July 15, 201115 yr comment_96358 Mi-am cumparat si eu un mixer vertical, l-am inaugurat facand o supa crema de ciuperci, exact ca si in aceasta reteta. Portia mea a fost cu smantana. Delicioasa! Report
October 31, 201114 yr Author comment_109009 Mi-am cumparat si eu un mixer vertical, l-am inaugurat facand o supa crema de ciuperci, exact ca si in aceasta reteta. Portia mea a fost cu smantana. Delicioasa! Laura abia acum am vazut ca ai incercat supa, ma bucur ca ti-a placut ! Report