April 13, 201115 yr comment_85511 E rapida si e buna ! Si cu asta, trec direct la reteta !Am taiat o ceapa rosie (eu de asta am avut) si am pus-o intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi la prajit. Apoi am pus 2 pungi de ciuperci (total 600 de grame, deajuns pentru 4 persoane) congelate. Am pus cateva polonice de supa (preparata initial) si am lasat la foc mic Report
April 13, 201115 yr Author comment_85512 Dupa 10-15 minute am luat de pe foc, am turnat totul in Thermomix (frulator, mixer, ce are omu'), am scos catelul de usturoi, am pus sare, piper si am mixat.Am adaugat cam 100 de gr smantana de soia reteta AICI.Am mai adaugat supa (depinde cat de densa o vreti) si gata. In farfurie, cu patrunjel tocat, cateva ciupercute si paine prajita in cuptor. Report
April 13, 201115 yr comment_85516 Ce bine arata supica ta!Am vazut si la noi,dar parca doar champignons feliate,congelate.Dar amestecul tau de ciuperci întregi arata tare bine! Report
April 13, 201115 yr Author comment_85523 Ce bine arata supica ta!Am vazut si la noi,dar parca doar champignons feliate,congelate.Dar amestecul tau de ciuperci întregi arata tare bine! Da, Maya, nici mie nu-mi vine a crede ca mi-a iesit poza decenta !Sunt si aici champignons feliate si congelate, eu iau mereu de astea amestecate, imi plac si la tigaie asa simple ca garnitura, cu ulei de masline, un catel de usturoi, patrunjel. Report
April 14, 201115 yr comment_85583 Ce bine arata supica ta!Am vazut si la noi,dar parca doar champignons feliate,congelate.Dar amestecul tau de ciuperci întregi arata tare bine! Da, Maya, nici mie nu-mi vine a crede ca mi-a iesit poza decenta !Sunt si aici champignons feliate si congelate, eu iau mereu de astea amestecate, imi plac si la tigaie asa simple ca garnitura, cu ulei de masline, un catel de usturoi, patrunjel.ahhh ce mi-ai facut...na ca trebe sa merg iar la cumparaturi Report
April 14, 201115 yr Author comment_85603 Ce bine arata supica ta!Am vazut si la noi,dar parca doar champignons feliate,congelate.Dar amestecul tau de ciuperci întregi arata tare bine! Da, Maya, nici mie nu-mi vine a crede ca mi-a iesit poza decenta !Sunt si aici champignons feliate si congelate, eu iau mereu de astea amestecate, imi plac si la tigaie asa simple ca garnitura, cu ulei de masline, un catel de usturoi, patrunjel.ahhh ce mi-ai facut...na ca trebe sa merg iar la cumparaturi Poti jongla cu ingredientele, in functie de cat de cremoasa vrei s-o faci!E bine de pregatit supa de dinainte, iar smantana se poate folosi binenteles din aia normala, nu de soia. Report
April 14, 201115 yr comment_85604 Pai puteai sa o faci de la inceput in Bimby Si mie imi plac amestecurile astea de ciuperci Report
April 14, 201115 yr Author comment_85606 Pai puteai sa o faci de la inceput in Bimby Si mie imi plac amestecurile astea de ciuperci Pai intentionat n-am facut-o, mi se pare ca pe foc ciupercile se fac mult mai repede si a fost o chestie de moment, pt ca eu o aveam plan pentru cina, nu pt pranz . Report
April 14, 201115 yr comment_85608 Ma faci sa fac un experiment, in mod sigur in Bimby nu mai ai nevoie sa adaugi lichid. Report
April 14, 201115 yr Author comment_85610 Ma faci sa fac un experiment, in mod sigur in Bimby nu mai ai nevoie sa adaugi lichid. Posibil, data viitoare incerc s-o fac cap coada cu "bimbescu" sa vad cu e Report
April 18, 201115 yr comment_85961 [b]Inspirata de Any,am facut si eu o supa crema de ciuperci.Mi-ar fi placut si mie un amestec de ciuperci la fel ca cel folosit de ea,dar nu am gasit doar ciuperci maro(Egerlinge,le zice aici).Am vrut sa ramîna vegetala,dar fara sa adaug smîntîna sau lapte de soia,pentru ca nu stiu cum influenteaza gustul ciupercilor.Si ca sa fiu sigura ca manînca si ai mei,m-am hotarît sa folosesc doi cartofi pentru cremozitate/sa lege supa.A fost o idee buna. 500 g ciuperci2 cartofi,marime medie1 ceapa1 catel de usturoi2 fire de patrunjel verde1,5 l supa de legume100 ml vin alb3-4 linguri uleipiper roz,sare,nucsoara [center]Prima data am fost la cules de ciupercute,precum scufita rosie...la piata Ciupercile,cartofii si ceapa le-am curatat,spalat si taiat bucati.Usturoiul l-am curatat,spalat si lasat întreg.Ceapa am calit-o în ulei,apoi am adaugat catelul de usturoi si ciupercile. Cînd au început ciupercile a se rumeni usor,am adaugat vinul.Dupa ce vinul a disparut,am scos catelul de usturoi si am adaugat cartofii si patrunjelul tocat fin.(ca sa nu-l observe Denise,si chiar nici nu l-a observat )Am mai amestecat vreo 2-3 minute,timp în care am condimentat cu piper,sare si nucsoara. Apoi am adaugat supa de legume si am lasat la fiert 25 minute.Cu mixerul vertical am maruntit totul foarte bine(dureaza putin),am degustat. Foarte buna!Mi-a placut consistenta supei si aroma ciupercilor. ...de la Denise citire:"De necrezut ca o supa de culoarea asta,poate fi asa gustoasa!" [/b][/center] Report
April 18, 201115 yr Author comment_85962 Eu n-as da ciupercile tale pe amestecul meu !Arata minunat, m-ai dat gata, iar Denise are dreptate ! Report
April 19, 201115 yr comment_86031 Eu n-as da ciupercile tale pe amestecul meu ! Fiecare cu ce-l doare Mie îmi plac ciupercile alea amestecate,na! (mi-e ciuda ca nu gasesc! ) Report
April 20, 201115 yr comment_86056 Maya, in elvetia se gasesc la migros . sunt excelente.Any, arata super supa ta. Report
April 20, 201115 yr Author comment_86074 Maya, in elvetia se gasesc la migros . sunt excelente.Any, arata super supa ta. Multumesc Stella ! Report
April 26, 201115 yr comment_86629 Am facut si eu supitza cu un mix de ciuperci proaspete si cateva uscate. PS:Maya, mixt din asta am vazut azi la Aldi. Report
April 26, 201115 yr Author comment_86634 Ma bucur Ioana, ce-ai pus deasupra? Ca nu-mi dau seama ce e. Report
April 27, 201115 yr comment_86730 Eu am scris deja pe lista ciuperci congelate, miine vin, sper in weekend s-o incerc Report
April 27, 201115 yr Author comment_86733 Eu am scris deja pe lista ciuperci congelate, miine vin, sper in weekend s-o incerc Ok, poti jongla cum vrei cu ingredientele sa stii . Report
April 27, 201115 yr comment_86735 Parca pe supa Ioanei,deasupra,este o ciuperca uscata si rehidratata.Cel putin asa mi se pare mie.Dar las' ca ne clarifica ea. O sa ma uit si eu prin congelatoare la Aldi,sa vad daca gasesc vreun amestec mai deosebit de ciuprci. Report
April 27, 201115 yr comment_86738 Any, asa cum spune Maya este vb de o ciuperca uscata si mai exact despre un White Fungus.Am avut un mix de ciuperci uscate pe care le-am amestecat cu cele proaspete.Pe asta am pastrat-o pt ornat, restul(mu-err,shii-take) le-am pasat. Eu mai am ciuperci in congelator si nu avea rost sa mai iau,dar urmatoarea data am sa cumpar de la Aldi.Vazusem ceva si la Real da nu erau ca ale lui Any. Report
April 27, 201115 yr Author comment_86753 Any, asa cum spune Maya este vb de o ciuperca uscata si mai exact despre un White Fungus.Am avut un mix de ciuperci uscate pe care le-am amestecat cu cele proaspete.Pe asta am pastrat-o pt ornat, restul(mu-err,shii-take) le-am pasat. Eu mai am ciuperci in congelator si nu avea rost sa mai iau,dar urmatoarea data am sa cumpar de la Aldi.Vazusem ceva si la Real da nu erau ca ale lui Any. Acu' am inteles, mi se parea o floricica ! Report