Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O idee...

Featured Replies

Eu am niste capace de palstic cu gauri pentru aer, le pun deasupra a orice bag la cuptor pentru ca altfel se fac aburi sau, daca e de explodat, explodeaza si patesc necazul de care te temi si tu, Adriana.

Ieri am pus 3 sfecle la microunda, neacoperite si neintepate, 15 minute si nu au explodat. Au iesit foarte bine. Multumim de idee sefu. :(

Eu personal n-as pune nimic de plastic la microunda, fie el capac, castron sau pahar.

Nici eu nu bag plastic în mo. Stiu ca nu pateste nika, dar nu vreau eu sa simt miros de plastic cald :)

Eu am vase din jena/ sticla subtire cu tot cu capace, pentru mo. Daca am nevoie de un capac mai mare sau bulbucat, folosesc un castron de ceramica, o farfurie adînca, ceva de sticla sau ceramica sa fie. Am si eu buba cu plasticul :(

E un material total indiferent la microunde, scrie si pe el ca asta ii e functiunea, nu se inmoaie, nu miroase, nu nimic... alte materiale nu folosesc nici eu in microunde, in afara de portelan si sticla