October 8, 201114 yr comment_105915 Eu am niste capace de palstic cu gauri pentru aer, le pun deasupra a orice bag la cuptor pentru ca altfel se fac aburi sau, daca e de explodat, explodeaza si patesc necazul de care te temi si tu, Adriana. Report
October 8, 201114 yr comment_105935 da, exact, nu m-am gindit, am si eu 2 pe care le pun mereu peste farfurii cind incalzesc in microunde Report
October 8, 201114 yr comment_105937 Ieri am pus 3 sfecle la microunda, neacoperite si neintepate, 15 minute si nu au explodat. Au iesit foarte bine. Multumim de idee sefu. Eu personal n-as pune nimic de plastic la microunda, fie el capac, castron sau pahar. Report
October 8, 201114 yr comment_105939 pai eu nu zic de pahar de plastic dar capacele astea sunt speciale pentru mo, acopera doar farfuria si alimentu nu vine in contact cu ele Report
October 8, 201114 yr comment_105949 Nici eu nu bag plastic în mo. Stiu ca nu pateste nika, dar nu vreau eu sa simt miros de plastic cald Eu am vase din jena/ sticla subtire cu tot cu capace, pentru mo. Daca am nevoie de un capac mai mare sau bulbucat, folosesc un castron de ceramica, o farfurie adînca, ceva de sticla sau ceramica sa fie. Am si eu buba cu plasticul Report
October 9, 201114 yr comment_105991 E un material total indiferent la microunde, scrie si pe el ca asta ii e functiunea, nu se inmoaie, nu miroase, nu nimic... alte materiale nu folosesc nici eu in microunde, in afara de portelan si sticla Report