Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eurovision

Featured Replies

Aaa...da' ce politici duce Romania bre de nu ne da nici unii nica si noo? Si de ce pitpalaci si cotcodaci ne tre' scotieni sa cante pentru Romanica? Alooo, tara, unde estem dom'ne vocile autohtone? :D

Germania da 4 puncte pentru Moldova, din care cre'ca io am dat 3 :D)

Votasi la greu, ai?

Da' la greu, Zdob si Zdup rule!

Daca nu mai misc, am picat. Nu-mi gasesc cablul la laptop. :D

• Author

Aaa...da' ce politici duce Romania bre de nu ne da nici unii nica si noo? Si de ce pitpalaci si cotcodaci ne tre' scotieni sa cante pentru Romanica? Alooo, tara, unde estem dom'ne vocile autohtone? :D

Ierea sa zic io unde iaste vocile autohtone.... da' ma abtiguiesc la timp.

• Author

Germania da 4 puncte pentru Moldova, din care cre'ca io am dat 3 :D)

Votasi la greu, ai?

Da' la greu, Zdob si Zdup rule!

Daca nu mai misc, am picat. Nu-mi gasesc cablul la laptop. :D

Ia si scurma dupa el!!!!!!!!

• Author

Ca de obicei, nordicii isi impart punctele, fostii sovietici - idem. Cipru si Grecia....

Sa vedem ce-or face Romania si Moldova. :D

Uitasem de fostii iugoslavi.... :D

Serbia da punctele. 12 pentru Bosnia???

Iegzact.

Mda.... Cum ziceam... Moldova are 12 de la Romania, balcanicii voteaza intre ei.... :D

Sooo, dupa lupte seculare, care au durat etc. etc. etc. (cablul nu l-am gasit, apoi am adormit, apoi a trebuit sa plec la o zi de nastere, apoi o fost porc di lapti cu mar in gura la meniu, cafele, prajituri, apoi am facut-o pe soferul, apoi m-a invartit sistemul de navigatie prin niste cartiere de turci de am ametit, pana la urma a gasit ruta si iata-ma-s acasa, boy!)

Sa continuam asadar discutia: ma bucur pentru moldoveni ca macar in prima parte a clasamentului au ramas. Ma bucur ca, de fapt, ei ne-au rperezentat cultura si nu -desi simpatic- scotianul de la Hotel FM.

Azerii locul 1?? Nu am priceput de ce, sincer. Italia a avut o melodie tare simpatica, la fel si muzica englezilor a fost faina. Naja, pana la urma totul ramane o chestie de politica. Nu am inteles nici de ce Grecia a primit atatea puncte (oare Europa a crezut ca ii mai consoleaza dupa criza financiara?).

Inca o chestie interesanta aseara: in timp ce majoritatea au spus ceva in germana si engleza, frantuzul a vorbit de la A la Z numai franceza. Fata nostra de la Bucuresti a vorbit numai engleza in timp ce cea de la Chisinau a spus mai intai asa : Buna seara Europa! Foarte frumos!

Si pana la urma trendul in Romania este spre americani, in timp ce moldovenii raman romani? Ori poate sunt eu prea pedanta?

Mai n-o fi fost melodia noastra cea mai cea,dar sa ma impusti daca am inteles ce-a fost asa de deosebita cea a azerilor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif

O sa spuneti ca a primit multe puncte din ....vecini.

Da ,dar a impuscat puncte si de la restul tarilor participante.

Nu ma dau priceputa la muzica,dar ceva ureche muzicala mai am in urma celor 7 ani de pian.

Anul trecut am pariat pe Germania si acum doi ani pe Norvegia.

De Alexander Rybak,m-am indagostit.

Dar anul asta,eu pe azeri cu greu ii lasam sa treaca de preselectii.

In concluzie cred ca nu mai sunt la curent cu ce e trendy-fancy- stylish-cool.

Mai n-o fi fost melodia noastra cea mai cea,dar sa ma impusti daca am inteles ce-a fost asa de deosebita cea a azerilor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/unsure.gif

O sa spuneti ca a primit multe puncte din ....vecini.

Da ,dar a impuscat puncte si de la restul tarilor participante.

Nu ma dau priceputa la muzica,dar ceva ureche muzicala mai am in urma celor 7 ani de pian.

Anul trecut am pariat pe Germania si acum doi ani pe Norvegia.

De Alexander Rybak,m-am indagostit.

Dar anul asta,eu pe azeri cu greu ii lasam sa treaca de preselectii.

In concluzie cred ca nu mai sunt la curent cu ce e trendy-fancy- stylish-cool.

Mai dar nici criteriul asta nu mai e valabil, nu ai vazut? Stylish, trendy si cool au fost englezoii la greu si tot dijaba.

Cat despre azeri, cum ziceam mai sus, suntem doo intr-o barca. :D

Cat despre azeri, cum ziceam mai sus, suntem doo intr-o barca. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Doo intr-o barca si stam ca toantele pe ceeasi parte,asa ca ma tem ca ne-om rasturana.

Hai sa ......Running Scared....

O ,Oh, Ohooooo ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif