March 26, 201313 yr comment_191202 Geany , fata mea, eu am fost la concertul Tarjei, am stat 2 ore fascinata, sa vezi ce forta are si cat e de talentata. In acelasi an sau urmatorul am vazut la Artmania Nightwish fara ea, era o blonduta nu pot zice ca rea nici cum arata, nici cum canta, dar dupa cam 20 de minute eu am zis ca mi-e sete si m-am dus sa ma plimb in Piata Mica unde se auzea mai incet si m-am intalnit cu niste amici si am stat acolo pana s-a terminat. Ti-am zis asta ca nu tuturora le iese chiar si aceeasi melodie! Report
March 26, 201313 yr comment_191203 Ti-am zis asta ca nu tuturora le iese chiar si aceeasi melodie!Deacord,dar ca si stil(daca i-ar iesi'')mie nu mi-ar displace nici nu ma dau in vant dar nici nu fug sa ma ascund sub pat cand aud,asta daca e cantat bine ,normal,lui ii cam scapa'' vocea din pacate, daca pot sa zic asa Report
March 26, 201313 yr comment_191204 Spre deosebire de Tarja care are o voce profunda, asta mie mi se pare ca " scheauna". Nu stiu daca e iubitoarea de animale din mine, sau cea care prefera pur si simplu barbatii, asta ma calca pe nervi! Noroc ca nu ma uit eu la emisiuni din astea ca lesinam! Report
March 26, 201313 yr comment_191205 Spre deosebire de Tarja care are o voce profunda, asta mie mi se pare ca " scheauna".Eu nu sunt o cunoscatoare,dar sincer cam asa mi s-a parut si mie ...Poate avea emotii,si o sa-i iasa mai bine data aviatoare?! Report
March 26, 201313 yr comment_191232 Aveti aici povestea lui Cezar : http://www.youtube.com/watch?v=Z734KSbhY9k Mie la Eurovizion Romania mi s-a parut ca nu si-a dat drumul la voce .Parerea mea este ca vocea lui de contratenor , ar trebui sa ramana la nivelul opereri baroc si ca nu prea are de a face cu Eurovisioul .Nici melodia nu e prea inspirata. Aici imi place mult mai mult : https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif http://www.youtube.com/watch?v=DDSYRSrEigM Report
March 26, 201313 yr comment_191234 Geany fata mea, ce ai pus tu acolo nici nu se compara. Gagica stie sa cante, tipul ala e parodie. Genul de muzica poate fi asemanator, dar talentul nu. Poate ca Cezar si-a ales prost cantecul, poate ca daca ar fi cantat altceva i-ar fi iesit mai bine, nu stiu ce sa zic. Report
March 26, 201313 yr comment_191239 Nu sunt in tara dar din auzite, de pe unele bloguri, am auzit ca Antenele l-au promovat la greu pe Cezar pentru ca ar fi existat posibilitatea ca Turcescu sa castige. (Ma rog- nu stiu ce canta Turcescu si am ramas si putin mirata- eu nu-l stiam de cantaret). Mie mi-a parut rau de Luminita Angel. Poate data viitoare, daca ne-om mai califica Report
March 26, 201313 yr comment_191244 Geany fata mea, ce ai pus tu acolo nici nu se compara. Gagica stie sa cante, tipul ala e parodie. Genul de muzica poate fi asemanator, dar talentul nu. Poate ca Cezar si-a ales prost cantecul, poate ca daca ar fi cantat altceva i-ar fi iesit mai bine, nu stiu ce sa zic.Bine inteles ca nu se compara,ma gandeam doar la genul de muzica si ca macar poate alta piesa i-ar fi iesit mai bine .Va mai amintiti de Narcis Iustin Ianu contratenorul de la romanii au talent?! Cred ca s-a mizat f. mult cu Cezar la Eurovision,din punctul meu de vedere e ca atunci cand ai o cina importanta si gatesti pt. prima oara un fel de mancare pe care nu l-ai mai incercat niciodata si-l faci atunci pt. prima data (mare greseala ),poate fi un succes si sa-i dai pe toti pe spate sau si mai sigur un fiasco Oricum eu ii tin pumnii,sa vedem Report
March 26, 201313 yr comment_191278 De cum l-am auzit, chiar m-a dus cu gindul la Vitas care îmi place mult, si sînt sigura ca si Cezar poate mai bine, dar melodia mie mi se pare aiurea... parca ceva nu merge asa cum trebuie. Pisco, în link-ul pus de tine îmi place mult! M-am gîndit eu ca poate mai bine! Poate face treaba buna la Eurovision, cine stie? Report
March 26, 201313 yr comment_191299 Eu zic ca nu, dar si Traistariu a mers bine, la Eurovision se voteaza politic, dupa scandalul carnii de cal si curcan sigur ajungem fix dupa Azerbaijan! Daca cumva ajungem fix sub Azerbaijan sa-mi dati o diploma onorifica ca mai am momente din astea de le nimeresc! Report
March 26, 201313 yr comment_191300 Eu zic ca nu, dar si Traistariu a mers bine, la Eurovision se voteaza politic, dupa scandalul carnii de cal si curcan sigur ajungem fix dupa Azerbaijan! Daca cumva ajungem fix sub Azerbaijan sa-mi dati o diploma onorifica ca mai am momente din astea de le nimeresc! Nimic nou sub soare cu votatul politic, asta e clar... vecinatati, politicalitati si alte interese, etc. Dar acum dupa carnea de cal, daca fu buna, cine stie? Report
March 27, 201313 yr comment_191342 Anul acesta nu prea au avut din ce alege. Cam toate melodiile sunt neinspirate.Mie mi-au placut cei de la Electric Fence dar nici ei nu aveau sanse la Eurovision cu melodia asta. Au ei altele mai bune,dar trebuia sa fie prima auditie . Report
March 27, 201313 yr comment_191344 Anul acesta nu prea au avut din ce alege. Cam toate melodiile sunt neinspirate.Mie mi-au placut cei de la Electric Fance dar nici ei nu aveau sanse la Eurovision cu melodia asta. Au ei altele mai bune,dar trebuia sa fie prima auditie . Si mie mi-au placut. Report
March 27, 201313 yr comment_191350 Aveti aici povestea lui Cezar :...Mie la Eurovizion Romania mi s-a parut ca nu si-a dat drumul la voce .Parerea mea este ca vocea lui de contratenor , ar trebui sa ramana la nivelul opereri baroc si ca nu prea are de a face cu Eurovisioul .Nici melodia nu e prea inspirata.[size=2]Da, perfect de acord cu Lia. Omul trebuia să rămână la ceea ce ştie să facă. În reportaj îl arată cântând bine. [/size]În schimb la Eurovision a dat-o în bară (dpdv) şi îşi strică imaginea. Şi nu, nu sunt de acord cu ideea că publicitatea negativă e tot publicitate. Report
March 27, 201313 yr comment_191354 Aveti aici povestea lui Cezar :...Mie la Eurovizion Romania mi s-a parut ca nu si-a dat drumul la voce .Parerea mea este ca vocea lui de contratenor , ar trebui sa ramana la nivelul opereri baroc si ca nu prea are de a face cu Eurovisioul .Nici melodia nu e prea inspirata.[size=2]Da, perfect de acord cu Lia. Omul trebuia să rămână la ceea ce ştie să facă. În reportaj îl arată cântând bine. [/size]În schimb la Eurovision a dat-o în bară (dpdv) şi îşi strică imaginea. Şi nu, nu sunt de acord cu ideea că publicitatea negativă e tot publicitate. Tu esti geamana mea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifZici ca vorbeste vocea mea interioara prin tine .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
April 10, 201313 yr comment_193357 E vorba de Cezar? L-am cautat si eu pe net...am crezut ca e o parodie...o gluma pe bune???? e chiar reprezentantul Romaniei de anul asta?Am catat si eu rapid pe YT, am gasit, si am vrut sa citesc comentariile. Nici nu m-am mirat cînd am vazut ca-s dezactivate Dar e hotarît, gata, chiar intra în concurs? As înclina sa cred ca asta s-a întîlnit cu crocodilu' Report
May 11, 201313 yr comment_197254 Chiar acum lalaie Cezar pe Pro Tv Int. si îmi place! Melodia pentru eurovision însa, nu prea e pe gustul meu! Totusi sper sa faca ceva! ... si uite cum isi mai schimba oamenii parerea Îmi place baiatul! Report
May 12, 201313 yr comment_197285 Iaca si video clipul http://www.youtube.com/watch?v=wQV0TSsY2L4 Report
May 12, 201313 yr comment_197288 Cancanuri: e iubitul Angelei Gheorghiu Mie imi place tare mult cum se prezinta. Cind am auzit melodia prima data m-a dat pe spate, habar n-aveam ca asta participa la Eurovision ca nu imi place deloc evenimentul asta, dar el e un artist de-adevaratelea. Report
May 12, 201313 yr comment_197312 Cu cît l-am ascultat, cu atît mai mult mi-a placut, dar cu It's my Life... nu stiu de ce, nu ma pot împrieteni! Report
May 13, 201313 yr comment_197456 cu siguranta va soca audienta ,se pare ca si-a ales o costumatie cel putin inedita( va purta un costum ce seamana mai degraba cu o si anume' rochie lunga neagra f. ampla) Cu decolteu adanc si cristale, guler inalt ,o cruce la gat va intregi tinuta sa http://www.reporterntv.ro/stire/cezar-ouatu-se-va-prezenta-la-eurovision-intr-o-rochie-cu-decolteu-adanc Report
May 13, 201313 yr comment_197477 Recunosc ca prima data nu am avut rabdare sa ascult melodia pana la sfarsit nu stiu de ce... poate pentru ca inca nu ma prins genul asta nou de muzica "pop-opera" cu toate ca iubesc opera... in orice caz cred ca are sanse. Succes Cezar! Report
May 13, 201313 yr comment_197485 Si eu ii tin pumnii! sincer! Pana la urma trebuie sa faca un spectacol(show),ramane la latitudinea juriului sa decida performanta sa . Despre tinuta aleasa e cu dus intors,poate sa fie de mare inspiratie ...sau nu, (daca e sa ne gandim la anumiti monstri sacri ca: Elvis,Madona,Michael,Elton Jhon etc toti au avut tinute si stiluri cel putin extravagante)Totusi doar la eurovision au fost multe controverse http://www.ele.ro/cezar-ouatu/stiri-cezar-ouatu/cezar-ouatu-in-rochie-decoltata-la-eurovision-cu-ce-tinute-au-mai-socat-reprezentatii-romaniei-pana-acum-25806 Despre Luminita Anghel in aceasta tinuta,s-a spus ca parca era nasa la nunta Report