Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eurovision

Featured Replies

Eu am mai incercat sa-l mai ascult inca o data, dar nu merge. Cand incep inaltele ma apuca niste carcei in stomac. Si mie, ca si Rain, imi place opera.

Ii urez si eu succes!

No' si ce ziceti de Eurovisionul de anul acesta?

Mie melodia Romaniei mi-ar place dac-ar fi cantata cu voce normala,fara fortarile de voce. :thumleft: Dar de aia si sunt o gramada de melodii,pe gustul tuturor si mie,cat or fi ele de comerciale,dar cateva melodii chiar imi plac .

No' in finala Cezaru' o ajuns,acum sa vedem si cat de departe ajunge de-acolo.

• Author

Mie mi s-a parut sinistru individu'. Parca era Dracula.. si-si mai pusese si-o ditamai crucea pe burta...... Iar dansatorii.... sincer...... cand i-am vazut am zis ca-s homalai. Mai pe final am vazut ca era si o dansatoare. Cati dansatori si cate dansatoare erau, n-am reusit sa-mi dau seama..... Da' nici nu m-am stresat prea tare, ca eram nitel paralizata.... :love7:

Reprezinta tara mea...... da' parca e cam mult pentru noi (si jupanu' avea aceeasi parere). Chiar si motafirii, care crescuti, care traiti pe meleaguri straine au ramas nitel lampa.... :lol: Da' na, om fi noi mai incuiati, nu zic nu.

Sa vedem ce-o face sambata seara... :lol:

Si daca erau homalai, ce? Aia n-au voie sa danseze?

E show dom'le, las' sa aibe cruci, o fi credincios Dracula asta. Si de altfel sa nu uitam cum Stefan Raab a obtinut locuri destul de bune si ca lalaitor, precum si compozitor, cu melodii nasparlite si show de doi bani! Asa ca...

Si eu eram vizeta cand l-am auzit pe musiu! Mie mi-a strepezit dintii si o alta invitata a zis ca ii vine sa verse cand se uita la el.

Insa restul, au zis ca un show, e un show, asa ca sa-i dea drumul!

Sunt in bucatarie si imi aduc aminte de Eurovision si ca nu stiu ce melodie participa anul asta din partea Romaniei, ci doar ca e cantata de Cezar Ouatu, care mie personal, imi place, imi caut melodia pe youtube, ma ia cu, contractii dar ii dau inainte, vine Darius... "Mami da' ce muzica asculti acolo? cine canta? cum il cheama?" ii raspund eu la intrebari.. si il intreb iti place? si-mi zice ca nu.. "hai mai mami ca asta e muzica frumoasa" ma mananca pe mine sa plusez.. "cine ti-a spus ca e frumoasa".. zic .. eu spun. "Bine.. da' tie cine ti-a spus ca e frumoasa..".. eu n-am timp sa ii raspund si imi zice.. "oricine ti-a zis.. te-a pacalit"... no acu'.. la aproape 6 ani m-am pomenit ca fiu-meu e si critic muzical.. Succes sa aiba.. da' melodia face femeile gravide sa nasca..!

P.S. : nu-s gravida:):rolleyes:

Sunt in bucatarie si imi aduc aminte de Eurovision si ca nu stiu ce melodie participa anul asta din partea Romaniei, ci doar ca e cantata de Cezar Ouatu, care mie personal, imi place, imi caut melodia pe youtube, ma ia cu, contractii dar ii dau inainte, vine Darius... "Mami da' ce muzica asculti acolo? cine canta? cum il cheama?" ii raspund eu la intrebari.. si il intreb iti place? si-mi zice ca nu.. "hai mai mami ca asta e muzica frumoasa" ma mananca pe mine sa plusez.. "cine ti-a spus ca e frumoasa".. zic .. eu spun. "Bine.. da' tie cine ti-a spus ca e frumoasa..".. eu n-am timp sa ii raspund si imi zice.. "oricine ti-a zis.. te-a pacalit"... no acu'.. la aproape 6 ani m-am pomenit ca fiu-meu e si critic muzical.. Succes sa aiba.. da' melodia face femeile gravide sa nasca..!

P.S. : nu-s gravida:):rolleyes:

Ouff ii urea Romaniei toate sansele dau eu am avut o reactie........

Imi pare rau dar ...imi da frisone neplacute dnului outz......fanilor va rog tolernta....wow ce sa fac mie si ingerasului blond nu ne place.....

Personal...poate oi fi ...defecta....:-)

nu comentează nimeni live? mie pînă acum mi-a plăcut finlanda ... şi picioarele belaruse

edit: neaşteptat, dar mi-a plăcut cezar in concurs. să vedeţi de nu o să cîştige ... cel mai bun comentariu pe twitter, matrix dracula :)

Cu toate ca mi-am exprimat parerea ca Cezar ar trebui sa ramana la nivelul operei pentru care are pregatirea necesara ,dupa ce am vazut showul de la Eurovision cu varianta finala de orchestratie, voce,costume si punere in scena ,mi-am schimbat radical parerea.

Mi-a placut foarte mult.

Si vocea si dansatorii si ..ROCHIA .

Cand a inceput sa se i se inalte vocea si el o data cu ea,m-au trecut fiorii .

Bravo Cezar !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

nu comentează nimeni live? mie pînă acum mi-a plăcut finlanda ... şi picioarele belaruse

edit: neaşteptat, dar mi-a plăcut cezar in concurs. să vedeţi de nu o să cîştige ... cel mai bun comentariu pe twitter, matrix dracula :D

Dexterini, eram cu Maya pe facebook sa barfim :) Si noi am admirat picioarele belaruse :D

Oricum bun spectacolul, de mult nu am mai auzit atatea melodii ok. Nu a mai fost lalaiala din ultimii ani. Chiar cateva bune, bune - mi-au placut nemtoaica, ucrainianca, daneza si fantuzoaica :D Grecii simpatici :)

Da. A cîstigat Danemarca, noi la mijloc, nemtii cam codasi :)

Asa e Pisco, Cezar rulz!!!

Si mie mi-a placut si show-ul, si crucea, si costumatia. A fost show frumos! Chiar si melodia de data asta mi-a placut mau mult! Brava Cezar!

Da. A cîstigat Danemarca, noi la mijloc, nemtii cam codasi :)

Asa e Pisco, Cezar rulz!!!

Si mie mi-a placut si show-ul, si crucea, si costumatia. A fost show frumos! Chiar si melodia de data asta mi-a placut mau mult! Brava Cezar!

Era onorabil daca ne clasam in primii 10 .

Cu locul 13 ,la anul nu intram direct in finala ci iar tre sa ne batem in semifinale.

Dar na ,asta e .

Costumatia i-a facut-o Doina Levintza .

Cica si J.P.Gaultier a fost impresionat de aparitie.

• 11 months later...

Eu m-am uitat, nu m-a încîntat în mod deosebit emisiunea din simplul motiv ca se voteaza mereu dupa vecinatati sau/si relatii politice dintre tari, politica actuala, starea vremii - ce stiu eu?... etc. Totusi vad ca de data asta Europa si-a trecut peste umbra. O fi vrut sa arate toleranta sau le-o fi placut oamenilor barba Conchitei, nu stiu, în orice caz au punctat destul de bine. Zic doar destul de bine, pentru ca unii chiar meritau mai sus decît altii, dar asta este...

Discutiile de dupa "furtuna" însa, lasa un gust amar, mai ales cele din partea compatriotilor mei! Toata lumea a comentat într-un fel sau altul, ca asa este omul. Mai în gluma sau mai serios, dar civilizat - a comentat fiecare. Însa cît de agresiv, urît, necivilizat, prosteste si la nivel de mahala au facut-o românii, nimeni nu a facut-o! Mi s-a ridicat coama, citind pe pagina de start a Facebook-ului, comentariile la adresa castigatorului!

Sa judeci e urît, dar sa mai si înjuri în felul asta... În viata mea nu am vazut atîtea cuvinte, groaaaaaznic de urîte, la adresa unei persoane. Deci bleah!

• Author

Eu m-am uitat, nu m-a încîntat în mod deosebit emisiunea din simplul motiv ca se voteaza mereu dupa vecinatati sau/si relatii politice dintre tari, politica actuala, starea vremii - ce stiu eu?... etc. Totusi vad ca de data asta Europa si-a trecut peste umbra. O fi vrut sa arate toleranta sau le-o fi placut oamenilor barba Conchitei, nu stiu, în orice caz au punctat destul de bine. Zic doar destul de bine, pentru ca unii chiar meritau mai sus decît altii, dar asta este...

Discutiile de dupa "furtuna" însa, lasa un gust amar, mai ales cele din partea compatriotilor mei! Toata lumea a comentat într-un fel sau altul, ca asa este omul. Mai în gluma sau mai serios, dar civilizat - a comentat fiecare. Însa cît de agresiv, urît, necivilizat, prosteste si la nivel de mahala au facut-o românii, nimeni nu a facut-o! Mi s-a ridicat coama, citind pe pagina de start a Facebook-ului, comentariile la adresa castigatorului!

Sa judeci e urît, dar sa mai si înjuri în felul asta... În viata mea nu am vazut atîtea cuvinte, groaaaaaznic de urîte, la adresa unei persoane. Deci bleah!

Eh, uite de-asta nu citesc eu comentariile. Ca n-are rost.

Noua nu ne-a placut cine stie ce, tocmai din cauza ca de multa vreme nu se mai voteaza muzica, ci..... starea vremii, dupa cum bine zici. De se vota doar muzica, era o chestie. Dar se stie clar ca se voteaza in special pe criterii geografice si politice. :iamwithstupid:

Cat despre comentarii....... daca pe unii atata ii duce capul, ce sa faci? :notworthy: E dreptul fiecaruia sa aiba o parere proprie si personala. Dar sa incerci sa ti-o expui chiar asa, sa le-o bagi altora pe gat, nu suport. Asa ca mai bine nu citesc, ca sa nu ma nevrozez de pomana.

O amica mi-a povestit ca maica-sa a fost la biserica a doua zi si preotul a mentionat ca nu cumva sa se ia lumea dupa ce vede la televizor, cu atatea anormalitati! Bine, a zis mult mai multe si mai dure...deci de ce sa ne miram? Intr-o tara in care ne batem in piept ca suntem crestini, suntem primii (cu preotii in frunte) care aruncam cu pietre...ce e nou?

Imi pare rau, ca e si multa lume deschisa la minte si fara prejudecati de toata jena, dar si multi care se simt jigniti personal ca exista persoane care nu se incadreaza in tiparul lor de normalitate.