June 17, 201115 yr comment_93022 Chiar daca nu suna prea bine sunt absolut deliciosi.Ca-s galuste, ca-s canederli sau knodel, cum vreti voi. Aveti nevoie de paine uscata (veche de 3 zile), o taiati cubulete.Eu am avut doua felii mari.Ies 4 galuste mari.Puneti painea la inmuiat.Aici sunt doua modalitati: cu lapte sau cu apa minerala gazoasa.Eu am facut cu apa minerala, ies mai pufoase. Doua maini de cirese curatate de samburi presarate cu 2 linguri de zahar brun. Stoarcem bine painea, adaugam un ou si doua linguri de zahar, 3-4 frunze de menta tocata(optional).Daca compozitia e prea moale adaugam faina, o lingura, doua. Punem apa la fiert intr-o oala, daca mai aveti menta aruncati in apa 2-3 frunze asa cum am facut eu.Formati canederli, in mijloc punem o cireasa, codita ramane afara.Le punem pe rand la fiert, 4-5 minute dupa ce s-au ridicat la suprafata. Ciresele si sucul lasat prin topirea zaharului, le punem intr-o tigaie si le calim 4-5 minute la foc mic.Daca preferati le lasati intregi, daca nu, le faceti pireu cu mixerul vertical. Serviti ragu-ul cald cu canederli. Report
June 17, 201115 yr comment_93027 No, cu astia m-ai omorit, io ii stiam doar cu prune sau eventual caise, dar cu cirese ma termini Report
June 17, 201115 yr comment_93029 Si mie mi-ai atins glanda pofticioasa cu ciresele ! Superbe poze ! Eu o sa fac galustele cu cartofi, ca altfel nu ma mai iubeste Peter. Report
June 17, 201115 yr comment_93037 Mie mi-ai atins si glanda lacrimogena cu pozele alea,cu vasele,cu ciresle,cu toate! Report
June 17, 201115 yr Author comment_93043 No, cu astia m-ai omorit, io ii stiam doar cu prune sau eventual caise, dar cu cirese ma termini Pai, alea cu cartofi asa le fac si eu.Aici am folosit paine, ca la canederli.Si merg de minune ciresele.Eu am mancat doua, alea din poza. Si mie mi-ai atins glanda pofticioasa cu ciresele ! Superbe poze ! Eu o sa fac galustele cu cartofi, ca altfel nu ma mai iubeste Peter. Atunci nu mai pune menta, pune scortisoara.Parca menta cu cartofi, scàrtàie! Mie mi-ai atins si glanda lacrimogena cu pozele alea,cu vasele,cu ciresle,cu toate! Maya, !Cu pozele ma straduiesc. Report
July 20, 201115 yr Author comment_97023 Mai ales ca-s facute cu ceva ce (aproape)toti avem in casa: paine veche! Puteti elimina menta si inlocui ciresele cu alt fruct, le puteti tavali prin pesmet tostat si zahar, ca pe cele cu cartofi. Report