July 18, 201115 yr comment_96708 De cand am vazut reteta asta pe un blog drag mie, am spus ca trebuie sa o incerc. Merge la fix sevita la un gratar. Am facut-o ieri ca o repetitie pentru o viitoare intalnire cu prietenii si nu am fost dezamagita. 1/2 ceapa rosie1 lg otet balsamic2 rosii cherry (eu am pus rosii de gradina)o tulpinita de telina cu tot cu frunzemaslinehrean1 lingurita de sos worcestershiresare, piper, ulei Se taie fin ceapa si se amesteca cu lingura de otet balsamic. Se lasa 10 min impreuna ca otetul sa taie din iuteala cepei, apoi se adauga rosiile taiate marunt, telina si maslinele. Se amesteca usor apoi se adauga dupa gust hrean si 1 lingurita de sos worcestershire. Se sareaza, pipereaza si se stropeste cu ulei. Se da la frigider pentru 4 ore. Daca nu aveti rabdare sa asteptati 4 ore puteti sa o mancati si imediat, asa cum am facut noi. Report
July 18, 201115 yr comment_96725 Aura, doar 2 rosii cherry? Nu e prea putin? Racoritoare si buna Report
July 18, 201115 yr Author comment_96738 Aura, doar 2 rosii cherry? Nu e prea putin? Racoritoare si buna eu am pus 2 rosii mari de gradina, dar poti sa folosesti si rosii cherry, mai multe. Report
July 18, 201115 yr comment_96740 Imi place, doar ca n-am hrean si nici nu ma prea omor cu el ca e prea tare pentru mine. Report
July 18, 201115 yr comment_96741 Mi se pare interesanta combinatia de rosii cu hrean.Nu m-am gandit niciodata.Incerc chiar maine.Merg la cumparaturi si iau si Sos . Report
July 18, 201115 yr Author comment_96742 Imi place, doar ca n-am hrean si nici nu ma prea omor cu el ca e prea tare pentru mine. eu am pus mult mai putin decat originalul. Al meu era in otet si nu am vrut sa acreasca prea tare salata. Mi se pare interesanta combinatia de rosii cu hrean.Nu m-am gandit niciodata.Incerc chiar maine.Merg la cumparaturi si iau si Sos . de sosul asta ce sa zic...cred ca merge si fara... eu l-am pus ca-l aveam in casa, dar nu cred ca-i bai daca-l omiti. Sau poti sa-l inlocuiesti cu sos de soia. Report