Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politica- la noi acasa

Featured Replies

cassia, comunizmu' in sine e un rahat, da' sa stii ca ce e in ziua de azi in ro e un rahat mult mai mare. it's a jungle.

sindicatele ar fi bune daca ar face ce trebuie sa faca: sa apere drepturile muncitorilor. din pacate ...

in hk scolile au uniforme. bine, asta e tipic asiatic, sa stii. si scoala publica are uniforme, si aia privata. si fiecare liceu (ca e bublic sau privat) are uniformele proprii. atmosfera e ca aia descrisa de bajenaru' in cartea aia cind povesteste cum era el elev la "gh. lazar".

ca sa-tz dai copilu' sa faca sport costa, da' nu te omoara. statu' subventioneaza din plin.

De comunism m-am lovit doar pina la 17 ani, cind a cazut, insa l-am simtit sufocant. Ceea ce simt si sint sigura ca simtitm acum, jungla de care spunea Vaxile e mult mai greu de suportat.

Intr-o societate "asezata" as fi de acord cu sindicatele, dar cred ca in Europa modelul e diferit de cel din Canada.

Scoli cu uniforma au inceput sa fie din nou si aici, insa nu stiu cum influenteaza uniforma calitatea invatamintului, nici macar calitatea disciplinei...

Sportul a ajuns sa fie un hobby de lux, totul se plateste si uneori trebuie sa mai si vinzi din casa ca sa tii copilul la tenis (exemplu)

Cit priveste mincarea modificata genetic, nu ma stirniti, va rog. Din 97 se produce si in romania, e vorba de porumb, soia, rapita, cartof. Sa va mai spun ca Romania s-a oferit voluntara pentru cimpurile de testare ale Monsanto? Ca taranii au acceptat sa cumpere seminte modificate genetic fara sa li se expice ce anume inseamna asta? Li s-a spus ca sint seminte de soi rezistent.

Partea buna este ca suprafetele cultivate cu plante transgenice s-au imputinat, adica din cele ce le stiam ca sint prin Dobrogea, "la vedere", au ramas cam jumate - Dupont, monsanto, nu am mai vazut pioneer. Insa au mai ramas unele locatii secrete, probabil suficient de multe sa justifice creearea Inspectiei de Stat pentru Controlul Organismelor Modificate Genetic.

Din pasta de tomate de la primele rosii modificate genetic cred ca a mincat toata Romania, si nu pentru ca e mai ieftina/buna/usor de obtinut/ ci pentru ca, ca in orice jungla, informatia nu ajunge la consumator, nici macar cind acesta o cauta!