September 22, 201115 yr comment_103760 Am vrut sa le pun la Finger food, dar ai nevoie de furculita si cutit.Nu le poti servi cu mana.Eu pot, dar aia e alta poveste. Aveti nevoie de pere tari, "de iarna".Aici se numesc pere madernassa.Ofera tot ce au mai bun ele numai dupa ce au fost fierte(in vin, apa), copate.Nu crude. Le-am curatat si le-am fiert "al dente" in apa, vin alb sec (eu, Arneis) si doua trei frunze de dafin. Le-am lasat sa se raceasca.Le-am taiat capacelul si le-am scobit de cotor.Fara sa gauresc baza. Am ras pe razatoarea mare branza mea preferata(Toma di Lanzo) si am umplut perele cu ea. Am invelit fiecare para cu doua felii de pancetta (bacon). Le-am asezat in cuptor intr-o tava stropita cu ulei.Le-am copt la 200 de grade pana cand pancetta s-a bronzat suficient. Voilà! Report
September 22, 201115 yr comment_103762 Lilly, iar n-ai avut somn? Sunt superbe perele, reteta, ideea, tot. Schimba grame cu grade si o sa fie chiar perfect. Report
September 22, 201115 yr Author comment_103764 Lilly, iar n-ai avut somn? Sunt superbe perele, reteta, ideea, tot. Schimba grame cu grade si o sa fie chiar perfect. Cuptorul meu e in grame! Multumesc Gabitza, poate reusesc sa dorm la noapte! Report
September 22, 201115 yr comment_103824 Mai mult de-atata nu pot spune : - Vai ce-mi place ! Pentru mine le-ai facut ?Combinatia mea preferata : Dulce,sarata,aromat,branzos,pancettos....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
September 23, 201114 yr comment_103885 Foarte foarte misto! Super! In curand voi fi in Canterbury si poate voi avea timp sa le fac la gazde ceva de genul. Mersi mult de reteta Lili! Report
September 23, 201114 yr Author comment_103922 Pentru mine le-ai facut ?Combinatia mea preferata : Dulce,sarata,aromat,branzos,pancettos....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Intr-o zi sper sa le fac si pentru tine, personal! Report
September 23, 201114 yr Author comment_103923 Mamma mia, ce bunatate! Daaa, am mancat doua, fara rusine! Report
September 23, 201114 yr Author comment_103924 Foarte foarte misto! Super! In curand voi fi in Canterbury si poate voi avea timp sa le fac la gazde ceva de genul. Mersi mult de reteta Lili! Cu placere Lore. Trei ingrediente, simplu dar rafinat. Report
January 28, 201214 yr comment_125642 Cat sunt de faine !Nu le-am vazut pana acum, dar o sa le fac sigur. Report