December 6, 201114 yr comment_114312 Any, daca le incalzesti eu le-as incalzi in cuptor, in mo nu se incalzeste uniform si se inmoaie. Eu cred ca fac chestia asta dar cu ciuperci ca garnitura.http://ricette.giallozafferano.it/Sformato-di-patate.html Apoi un flan o fonduta de brinza, cred ca il fac zilele astea si-l congelez copt. Apoi fac fonduta in ultimul moment. Report
December 6, 201114 yr comment_114315 Any, daca le incalzesti eu le-as incalzi in cuptor, in mo nu se incalzeste uniform si se inmoaie. Eu cred ca fac chestia asta dar cu ciuperci ca garnitura.http://ricette.giallozafferano.it/Sformato-di-patate.html Apoi un flan o fonduta de brinza, cred ca il fac zilele astea si-l congelez copt. Apoi fac fonduta in ultimul moment. Pai cuptor cu microunde nu am, asa ca nu-i nici un pericol . Nu pot sa intru pe reteta de care-mi zici.Eu caut ceva langa peste, dar ciuperci cu peste nu prea merge parca, asa ca nu-s hotarata inca. Report
February 15, 201214 yr Author comment_130179 Am facut cosuletele, foarte bune Spune-mi te rog, cate iti ies tie din 600 de gr de cartofi? Eu am puS aproape 400 de gr si mi-au iesit 4 cosulete (fiecare cosulet facut din 2 inele, ultimul doar dintr-unul )Inca ceva: tu cum reusesti sa le faci pentru musafiri? Le faci inainte si le incalzesti cand e momentul? Sau cum?Merci Oana. eu nu am vazut poza cand ai intrebat...Ciudat! Ti-au iesit f frumoase cosuletele! Te pup! Report
February 16, 201214 yr comment_130334 Am facut cosuletele, foarte bune Spune-mi te rog, cate iti ies tie din 600 de gr de cartofi? Eu am puS aproape 400 de gr si mi-au iesit 4 cosulete (fiecare cosulet facut din 2 inele, ultimul doar dintr-unul )Inca ceva: tu cum reusesti sa le faci pentru musafiri? Le faci inainte si le incalzesti cand e momentul? Sau cum?Merci Oana. eu nu am vazut poza cand ai intrebat...Ciudat! Ti-au iesit f frumoase cosuletele! Te pup! Si foarte bune ! Report