October 2, 201114 yr comment_105140 Imi aduc aminte secvente: aveam mai putin de 5 ani si ma uitam pe geam cum pleca mama la schimbul 2. Aveam sau avusesem oreion si nu puteam iesi din casa.Imi aduc aminte cum eram singura acasa, pe la vreo 4 ani, si m-am gatit cu ceva haine ale mamei, mi-am pus pe cap o bascuta de stofa crem (tot a ei)si am mancat cu lingurita un borcan intreg de mustar, gol. Si ma vad pe mine cu bascuta pe cap, topaind prin casa cu borcanul de mustar in mana. Au venit ai mei de pe unde fusesera dusi si au facut ca trenul, si eu habar nu aveam de ce, ca mie mi-a placut mustarul ala de numa'. Dupa aia am aflat ca ei s-au temut sa nu am probleme cu stomacul.Imi mai aduc aminte cum ma tavaleam cu tata prin zapada, iarna. Aveam vreo 5 ani jumate si eram la joaca in fata blocului, pe o vreme cam ploioasa. Trotuarul era ud si noi alergam in jurul blocului. Si la un viraj, am alunecat, am cazut si m-am dus vreun metru pe obrazul drept. Am avut tot obrazul julit, de la tampla pana la barbie si nu m-am dus la gradinita vreo saptamana.Si-mi mai amintesc de niste conflicte intre mama si bunica paterna (o nebuna) care m-au marcat si care ma fac sa nu pot efectiv sa o vad sau sa vorbesc cu ea nici acum, dupa aproape 30 de ani (ma apuca tremuratul la propriu). Report