Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Celetzinka :)

Featured Replies

Celeţinca

Va invit sa postati aici celeţincele pe care le-ati rostit ,sau auzit in decursul timpului.

Dar sa va dau si definitia:

[color=#0000FF]Avionul cu cei trei presedinti cade pe o insula cu canibali. Seful de trib, mare meloman - si el :scratch: -le da sansa sa se salveze daca i poate da un exmplu de cantec pe care el sa nu il stie.

Americanul si rusul incearca cu cantece specifice nationalitatii lor, insa bastinosul le cunoaste si ei esueaza in diverse specilaitati gourmet.

Ceaşcă propune: Celeţinca.

Seful de trib se consulta cu sfatul batranilor, mai da de veste si pe alte insule, insa trebuie sa se lase pagubas. Isi respecta invoiala si i pune la dispozitie o piroga, dar la plecare il roaga sa il invete si pe el cantecul.

Nea Nicu gangaveste:

- Na ,na, naaaaa, na, na, na, na-naaaa,

Celeţinca sfânt odor. :angryfire: [/color]

Prima mea celenţincă a fost:

Celmiteada.

Si a durat de la trei ani si jumatate pana spre sapte ani, caci asa am memorat mecanic "Ingerelul"

In ger, in ge Relu' meu

Celmiteada Dumnezeu.

• Author

Noapte buna, somnisor!

Naaaais! :biggrin:

Acum 15 ani am dorit sa le deschid un pic orizonturile muzicale baietilor naşului si am zis sa incep cu ceva amuzant: Duetto buffo di due gatti de Rossini.

Nici macar nu au zambit, insa ala micu' (cinci ani) a comentat antologic prestatia Evei Marton:

- Ia ui cum i salta tzatzele!

:angryfire: Am scrasnit o vorba turceasca pe care au invatat-o imediat.

Ceva-ceva tot s-a prins de ei caci dupa ce Pavarotti a cantat antrenantul Funiculi, funicula au plecat cu celenţica in gura lalaind pe scari in gura mare:

Cu linguri', cu lingura, cu linguri', cu linguraaaaaa! :scratch:

Sa zic si ce-a scris mama in caietu' de retete: in loc de se tapeteaza tava, se vede se lopeteaza lava... Din fuga calului, a taiat ce-a apucat (liniuta de la t s-a pus unde s-a apucat!).

Tot ea: hai sa mergem in cancelarie (eram in bucatarie si vroiam sa mergem in dormitor, dar discutia era despre o intamplare de la scoala, normal!).

Mama catre sor-mea: da-mi zaharul! Sor-mea (citea dintr-o carte): la ce pagina e? (in loc sa-ntrebe din care camara, ca avem 2)....

Mama: da' pârca incoa' (cârpa).

eu de cand dau tarcoale si nu-mi pot da seama ce inseamana titlul :o :o
Cred ca-i vorba de-un banc: Ceausescu, invitat la un dineu oficial, cere orchestrei sa-i cinte melodia preferata, "Celetinca". "O fi vreun dans rusesc? O fi un fel de ceardas sau ceva nou, despre care noi inca n-am auzit?" se intreaba membrii formatiei. Solistul isi ia inima-n dinti si-l roaga sa fredoneze putin, sa-si dea seama de linia melodica, la care tovarasul incepe: "Ta-ta-taa, ta-ta pe luu-meee, celetinca sfint odooor!

sant duda rau inseamana, desi nu sant vreo adolescenta nu mi-ar fi dat prin minte ca asta e :o

apropo, numai eu sant asa sau a mai uitat cineva imnul vechi?? :o

si ce l-am mai cantat la scoala si cantarea romaniei :o

sant duda rau inseamana, desi nu sant vreo adolescenta nu mi-ar fi dat prin minte ca asta e :o

apropo, numai eu sant asa sau a mai uitat cineva imnul vechi?? :o

si ce l-am mai cantat la scoala si cantarea romaniei :o

Macar tu ai o scuza: esti gravida, ai 2 copii, ai mai transferat din memorii catre copilasi. Da' alde io, cum isi justifica senilitatea? :o Cu greu imi aduc aminte una-alta.... :o

• Author

[color=#0000FF]Dar de genul muzical caşai ati auzit :o [/color]

La o sedinta cu parintii am auzit si de reversul celeţincăi:

Un coleg de scoala primara al fetitei a scris pe un test ca invata la Colegiul ...

Andrei şi Aguna

• Author

Si mai am una. Mai tare ca fularu' vara

Fetita noastra cand era mormoloaca stia ca pentru a ajunge in satul unde s-a nascut Buni treci prin localitatea:

Slip mic :o

(Slimnic)

Taaaaaare topicul :salut:

Da' de 'crapitze' ati auzit vreodata?

Sau faimosul cantec la lui Al Bano:

Felicita

Mama-i la munca,tata la deal

Iar eu n-am ce manca

Felicitaaaaaaaaaa

Frati-miu cand era mic statea si se uita la o statie de autobuz captivat, intr-un final se intoarce catre ai mei si intreaba: Ho Shi Min, astia cine-au mai fost??!!!
  • Author

Frati-miu cand era mic statea si se uita la o statie de autobuz captivat, intr-un final se intoarce catre ai mei si intreaba: Ho Shi Min, astia cine-au mai fost??!!!

Frati buni cu Cosmin Mubarak :salut: