September 30, 201114 yr comment_104928 Celeţinca Va invit sa postati aici celeţincele pe care le-ati rostit ,sau auzit in decursul timpului. Dar sa va dau si definitia: [color=#0000FF]Avionul cu cei trei presedinti cade pe o insula cu canibali. Seful de trib, mare meloman - si el -le da sansa sa se salveze daca i poate da un exmplu de cantec pe care el sa nu il stie.Americanul si rusul incearca cu cantece specifice nationalitatii lor, insa bastinosul le cunoaste si ei esueaza in diverse specilaitati gourmet.Ceaşcă propune: Celeţinca.Seful de trib se consulta cu sfatul batranilor, mai da de veste si pe alte insule, insa trebuie sa se lase pagubas. Isi respecta invoiala si i pune la dispozitie o piroga, dar la plecare il roaga sa il invete si pe el cantecul.Nea Nicu gangaveste:- Na ,na, naaaaa, na, na, na, na-naaaa,Celeţinca sfânt odor. [/color] Prima mea celenţincă a fost:Celmiteada.Si a durat de la trei ani si jumatate pana spre sapte ani, caci asa am memorat mecanic "Ingerelul"In ger, in ge Relu' meuCelmiteada Dumnezeu. Report
September 30, 201114 yr Author comment_104932 Si cum Paparotti nu putea sa va propuna decat o piesa clasica, dar si cu iz culinar in acelsi timp va propun una clasica: [center]O four tuna, bring more tuna! .http://www.youtube.com/watch?v=Ov_ZTBB9szM.[/center] Report
September 30, 201114 yr Author comment_104933 Noapte buna, somnisor!Naaaais! Acum 15 ani am dorit sa le deschid un pic orizonturile muzicale baietilor naşului si am zis sa incep cu ceva amuzant: Duetto buffo di due gatti de Rossini.Nici macar nu au zambit, insa ala micu' (cinci ani) a comentat antologic prestatia Evei Marton:- Ia ui cum i salta tzatzele! Am scrasnit o vorba turceasca pe care au invatat-o imediat. Ceva-ceva tot s-a prins de ei caci dupa ce Pavarotti a cantat antrenantul Funiculi, funicula au plecat cu celenţica in gura lalaind pe scari in gura mare: Cu linguri', cu lingura, cu linguri', cu linguraaaaaa! Report
September 30, 201114 yr comment_104936 La 7 mii cantaaaresono chitara-i maaareLa 7 mii cantareitaliano vero Report
September 30, 201114 yr Author comment_104942 Ai spus Sictir?? Si [center].http://www.youtube.com/watch?v=4ddTpzSnl1M&feature=youtu.be.[/center] Report
September 30, 201114 yr comment_104949 Sloim al patriei eram eu la gradinitaNarcist, da-mi...!!!! nu-s-ce vroiam io de la bietu' baiat.... Report
September 30, 201114 yr comment_104962 Sa zic si ce-a scris mama in caietu' de retete: in loc de se tapeteaza tava, se vede se lopeteaza lava... Din fuga calului, a taiat ce-a apucat (liniuta de la t s-a pus unde s-a apucat!).Tot ea: hai sa mergem in cancelarie (eram in bucatarie si vroiam sa mergem in dormitor, dar discutia era despre o intamplare de la scoala, normal!).Mama catre sor-mea: da-mi zaharul! Sor-mea (citea dintr-o carte): la ce pagina e? (in loc sa-ntrebe din care camara, ca avem 2)....Mama: da' pârca incoa' (cârpa). Report
September 30, 201114 yr comment_104963 eu de cand dau tarcoale si nu-mi pot da seama ce inseamana titlul Report
September 30, 201114 yr comment_104965 eu de cand dau tarcoale si nu-mi pot da seama ce inseamana titlul Nici eu... Report
September 30, 201114 yr comment_104967 Cred ca-i vorba de-un banc: Ceausescu, invitat la un dineu oficial, cere orchestrei sa-i cinte melodia preferata, "Celetinca". "O fi vreun dans rusesc? O fi un fel de ceardas sau ceva nou, despre care noi inca n-am auzit?" se intreaba membrii formatiei. Solistul isi ia inima-n dinti si-l roaga sa fredoneze putin, sa-si dea seama de linia melodica, la care tovarasul incepe: "Ta-ta-taa, ta-ta pe luu-meee, celetinca sfint odooor! Report
September 30, 201114 yr comment_104974 [i]Trei culori cunosc pe lumeCe le ţin ca sfânt odor,[/i]si Ceasca canta: trei culori cunosc pe lume celetinca sfant odor Am scris eu cam telegrafic, sorry! Report
September 30, 201114 yr comment_104980 sant duda rau inseamana, desi nu sant vreo adolescenta nu mi-ar fi dat prin minte ca asta e apropo, numai eu sant asa sau a mai uitat cineva imnul vechi?? si ce l-am mai cantat la scoala si cantarea romaniei Report
September 30, 201114 yr comment_104982 sant duda rau inseamana, desi nu sant vreo adolescenta nu mi-ar fi dat prin minte ca asta e apropo, numai eu sant asa sau a mai uitat cineva imnul vechi?? si ce l-am mai cantat la scoala si cantarea romaniei Macar tu ai o scuza: esti gravida, ai 2 copii, ai mai transferat din memorii catre copilasi. Da' alde io, cum isi justifica senilitatea? Cu greu imi aduc aminte una-alta.... Report
September 30, 201114 yr comment_104988 aaaaaa! mersi eu citeam celentica si tot incercam sa despart in silabe doar doar mi-o pica fisa Report
September 30, 201114 yr Author comment_105005 [color=#0000FF]Dar de genul muzical caşai ati auzit [/color] La o sedinta cu parintii am auzit si de reversul celeţincăi: Un coleg de scoala primara al fetitei a scris pe un test ca invata la Colegiul ... Andrei şi Aguna Report
September 30, 201114 yr Author comment_105006 Si mai am una. Mai tare ca fularu' vara Fetita noastra cand era mormoloaca stia ca pentru a ajunge in satul unde s-a nascut Buni treci prin localitatea: Slip mic (Slimnic) Report
September 30, 201114 yr comment_105040 Taaaaaare topicul Da' de 'crapitze' ati auzit vreodata? Sau faimosul cantec la lui Al Bano:FelicitaMama-i la munca,tata la deal Iar eu n-am ce mancaFelicitaaaaaaaaaa Report
September 30, 201114 yr comment_105041 Frati-miu cand era mic statea si se uita la o statie de autobuz captivat, intr-un final se intoarce catre ai mei si intreaba: Ho Shi Min, astia cine-au mai fost??!!! Report
October 1, 201114 yr Author comment_105043 [color=#0000FF]Dar de genul muzical caşai ati auzit [/color] C-aşai romanul cand se veseleste,Ca si stejarul cand inmugureste.Asa-i romanul cand este iubit,Ca si stejarul cand e inverzit. http://www.trilulilu.ro/alexstelistul/cc9bb3bde4c2b8 Report
October 1, 201114 yr Author comment_105044 Frati-miu cand era mic statea si se uita la o statie de autobuz captivat, intr-un final se intoarce catre ai mei si intreaba: Ho Shi Min, astia cine-au mai fost??!!! Frati buni cu Cosmin Mubarak Report