October 6, 201114 yr comment_105707 Reteta se numeste Pui orange ca sa nu ma repet si sa-l numesc si pe asta tot Pui cu curry Calorii: 243cal/portie Ingrediente :- 1/2 (125 ml) cana iaurt nature farea grasime- 1/4 (60 ml) cana suc de portocale fara zahar - 2 linguri curry- coaja de portocala- 2 piepti de pui dezosati (sarati in prealabil)- o portocala decojita taiata rondele Etape:Intr-un castron amestecati iaurtul cu sucul de portocale, curry si coaja de portocale.Intepati pieptii de pui cu furculita si marinati-i in amestecul facut mai devreme. Se marineaza minim 2 ore (la frigider).Ungeti o tigaie anti-adeziva cu putin ulei si rumeniti putin feliile de portocala.Scoateti portocala din tigaie si puneti pieptii de pui (se rumenesc cca 5 minute pe fiecare parte).Cu amestecul ramas de marinada ungeti o foaie de aluminiu. Puneti pieptii de pui si impachetati-i. Se dau la cuptor cca 15 min (400F/205C) sau pana se fac bine in interior.Se servesc cu cateva felii de portocala rumenite. Report
October 7, 201114 yr comment_105831 Imi place ideea, am sa fac reteta ta saptamana viitoare. Pupici!! Report
March 1, 201214 yr comment_133310 Intrebare intrebatoare: mie imi plac mult portocalele rosii... ce zici ar merge la reteta aceasta? Report
March 2, 201214 yr Author comment_133774 Intrebare intrebatoare: mie imi plac mult portocalele rosii... ce zici ar merge la reteta aceasta? cred ca da, ca au acelasi gust ca si cele orange. Report