Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

ok pour moi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif...o singura imperativa ...musai sa stiu cui trimet cadoul inainte de 6 dec https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

idem, adica la fel! cum ne spunea noua d-na invatatoare in clasa I...zilnic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Si eu vreau, dar tot asa, ca in 9 decembrie plec pentru 10 zile pe coclauri.

Bine-atunci! Sa mutam data pentru 5 decembrie? E OK?

Si, ca sa fie o justete, daca pentru fetele din Romania suma maxima va fi de 30 Lei, pentru celelalte, max 7 Euro, 8 $.E bine asa?

Si nu uitati PM la Fox cu numele si adresa reale.

Foooxxxyyyy!=))

E superoki.

Intrebare , cine-mi spune cui trimit Kdoul?Foxulina? sau aleg eu destinatarul ?

Foxy binenteles!! =))

ps deci suntem pina acus

ZOZULINA

STELLINA

MOI

2UT

ALPHA

am uitat pe cineva???

E superoki.

Foxulina! Ea face alegerile!

Tu stii doar cui vei trimite, dar nu si de la cine vei primi! Obligatoriu, cine trimite SI primeste!! Cadoul trebuie sa fie simbolic, nu ff valoros, pana-n 10 E la voi (6-7 E am calculat eu la cursul nostru de schimb).Eu mi-as dori, de exemplu, ceva care sa ramana, pe care, privindu-l, sa-mi amintesc de cea care mi l-a trimis! Nu farduri, parfum sau ciocolata.Ceva mic, simbolic.

Uite, ma mai gandeam la fetele de-afara.Daca au rude in tara si le vine mai usor, pot ruga rudele sa trimita cadoul in tara.Sau pot primi cadoul in tara!

E superoki.

Foxulina! Ea face alegerile!

Tu stii doar cui vei trimite, dar nu si de la cine vei primi! Obligatoriu, cine trimite SI primeste!! Cadoul trebuie sa fie simbolic, nu ff valoros, pana-n 10 E la voi (6-7 E am calculat eu la cursul nostru de schimb).Eu mi-as dori, de exemplu, ceva care sa ramana, pe care, privindu-l, sa-mi amintesc de cea care mi l-a trimis! Nu farduri, parfum sau ciocolata.Ceva mic, simbolic.

Uite, ma mai gandeam la fetele de-afara.Daca au rude in tara si le vine mai usor, pot ruga rudele sa trimita cadoul in tara.Sau pot primi cadoul in tara!

eu dau adresa de bucuresti!!

nu stiu 2ut ce coordonate are.....

Lista pana in momentul de fata (in ordinea inscrierii):

1. zoazorel

2. verber

3. stella

4. alpha

5. 2ut

6. milena

Imediat dupa ce expira inscrierile si folosind un program de extrageri aleatoare, voi da de stire fiecaruia cui trebuie sa-i trimita cadou. Fiecare va trebui sa trimita ceva, dar nu e musai sa se faca schimb de cadouri doar intre 2 persoane. Exemplu: numarul 7 poate sa-i trimita cadou numarului 9, iar numarul 9 va trimite cadou numarului 15. Asta a fost un exemplu... Daca se nimeresc aceleasi persoane si la dat si la primit... e doar o intamplare, asa a decis programul.

Fox, esti de acord cu data de 5 decembrie ultima zi?

Si cu sumele pentru fetele de-afara?

eu dau adresa de bucuresti!! = Verber, vezi ca astia nu tin pachetul la posta decat 5 zile! Vei fi in Bucuresti in decembrie?

eu dau adresa de bucuresti!! = Verber, vezi ca astia nu tin pachetul la posta decat 5 zile! Vei fi in Bucuresti in decembrie?

dau adresa la matusa mea care e acasica...

pup sufletista mica si inimoasa!! :occasion14: :drool:

Am trimis adresa de acasa, am deja o parte din cadou si abia astept sa-l trimit din si cu tot sufletul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif

eu incerc sa fac liste per persoana cu ce cred eu ca le ar placea....dificil pt ca omu vine si zice....sa pui si asta si asta.....nu stiu cred ca sunt niste produse banate in State si canada nu???

nu am trimis vulpitei nimic sunt intr o zi ....nu am forta da o sa ma dinamizez ca trebuie!!

pup MOSU :rolleyes: :rolleyes: :violent1:

Unele adrese le-am primit, altele le astept. Cand aveti timp, dati un scurt mesaj si se rezolva! :sad4:

Atentie!!! Cine nu-mi trimite adresa inainte de expirarea termenului-limita, e scos de pe lista! Ca sa n-avem discutii la proces, da?

eu incerc sa fac liste per persoana cu ce cred eu ca le ar placea....dificil pt ca omu vine si zice....sa pui si asta si asta.....nu stiu cred ca sunt niste produse banate in State si canada nu???

nu am trimis vulpitei nimic sunt intr o zi ....nu am forta da o sa ma dinamizez ca trebuie!!

pup MOSU :) :sad4: :)

In Canada sint interzise produsele alimentare, plantele, semintele....armele :) si drogurile. Or mai fi si altele, da' deocamdata atita mi-a trecut prin tartacuta.

pup MOSU :floare: :floare: :P

In Canada sint interzise produsele alimentare, plantele, semintele....armele :biggrin: si drogurile. Or mai fi si altele, da' deocamdata atita mi-a trecut prin tartacuta.

multumesc ARIEL!!!

Ma incurc in variante......

fetele eu printre cela 10 numere vad bucuresti de 3 ori,Spania,Italia ,germania Irlanda,elvetia si Canada

Vad bine sau ma ajutati cu o pereche de ochelari pe pm.....va rog :biggrin: