Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

hello, ce frumoooos v-ati gandit! waow!

I'm in, too!

Cand e tragerea la sorti?

Pe 5 decembrie! PM cu adresa la Foxy!

Dragi tovarasi si pretini!

Nu importa ca se inscriu 14 sau 15 persoane. Eu nu fac perechi. Numerele din fata nick-ului vor fi folosite pentru a face tragerea la sorti, folosind un program de generare aleatoare.

In urma extragerii, numarul 3, de exemplu, ii va trimite cadou numarului 9, iar de primit va primi de la numarul 15. Nu se fac "perechi" sau mai stiu eu ce. Cineva primeste si trimite. Nu e musai ca schimbul sa se faca doar intre aceleasi 2 persoane. Daca asa va iesi in urma tragerii la sorti, bine....

Alte nelamuriri?

Pai la ce nebunii de dulciuri ai facut...chiar ca n-ai fost cuminte!Meriti toate cadourile din lume! <_< Si nu esti singura pe-aici!

Lista actualizata:

1. zoazorel

2. verber

3. stella

4. alpha

5. 2ut

6. milena

7. Titirimundi

8. ariel

9. alimocanu

10. Lapona Enigel

11. Daniella

Da'tu nu te pui? Ie 12!

Pai la ce nebunii de dulciuri ai facut...chiar ca n-ai fost cuminte!Meriti toate cadourile din lume! <_< Si nu esti singura pe-aici!

:blink: figura mai esti, Zoazo!

eu gata sunt pregatita la trimis....sper sa placa si sa fie de folos....oricum alegerea am facut o cu inima!!

Iaca ce scrisoare pregatisem eu pentru Mos Craciun..Ma rog, si eu.Bine, nu eu!

post-73-13539483251235_thumb.jpg

Asta e asa, de distractie.Ca tare mi-a placut!:blink:

Si eu am cumparat cadoul!

M-as baga si eu, dar aici e greu de trimis ceva, iar sora-mea numai ce s-a mutat in casa noua, sper sa-mi dea noua adresa in timp util :violent6:

Nu mi-e clar cum o sa trimit eu.... dar poate prind pe cineva care se duce in Ro. Dar daca nu in Ro trebuie sa trimit??

M-as baga si eu, dar aici e greu de trimis ceva, iar sora-mea numai ce s-a mutat in casa noua, sper sa-mi dea noua adresa in timp util :crying:

Nu mi-e clar cum o sa trimit eu.... dar poate prind pe cineva care se duce in Ro. Dar daca nu in Ro trebuie sa trimit??

Cami, daca nu esti hotarata, n-are rost sa te trec pe lista. Cand te decizi, zici clar si raspicat. :violent6:

Cami , cu posta! :violent6:

Eu asa o sa trimit , cu posta. Pt un pachetzel mic taxele sunt mici..........

pentru cine?

Si eu!!!!

pentru cine?

hellau! luati asa fara sa stiti cui se adreseaza, preferinte etc? Si eu ma gandeam (noaptea in loc sa dorm :violent6: ) ca habar nu am ce i.ar place doamnei cutare sau cutare ... si ca ma voi trezi in incurcatura ...

pentru cine?

Si eu!!!!

pentru cine?

hellau! luati asa fara sa stiti cui se adreseaza, preferinte etc? Si eu ma gandeam (noaptea in loc sa dorm =)) ) ca habar nu am ce i.ar place doamnei cutare sau cutare ... si ca ma voi trezi in incurcatura ...

daniella fa si tu ca mine

daca este pt RO......ceva

daca este din EUROPA....altceva

Daca este pt 'peste mari si tari'....o alta alternativa

Daniella , eu n-am cumparat inca , am spus doar ca ma inscriu si eu =))

Eu si cand o sa stiu pe cine sa cadonez o sa ma gandesc si razgandesc de numa'....asa ca....

pt mine e important cine s a gindit la mine....nu marimea cadouasului....si cred ca toate gindim la fel!!
nici eu nu am cumparat. o sa cumpar cand o sa aflu la cine trebuie sa trimit. cred ca nici marimea cadoului, si nici daca ajunge chiar de Craciun nu conteaza. Daca se inscrie Cami, si trebuie sa-i trimit ei, apai pana in Dubai, o sa fiu fericita daca ajunge la ea, chiar daca nu o sa fie de Craciun.

nici eu nu am cumparat. o sa cumpar cand o sa aflu la cine trebuie sa trimit. cred ca nici marimea cadoului, si nici daca ajunge chiar de Craciun nu conteaza. Daca se inscrie Cami, si trebuie sa-i trimit ei, apai pana in Dubai, o sa fiu fericita daca ajunge la ea, chiar daca nu o sa fie de Craciun.

cami nu i in dubai dar pe aproape!!