June 8, 201214 yr comment_152482 In afara de tot ce ati enumerat pana acum aici, mie mi se pare ca cel mai bun pret pentru mascarpone este la Lid'l. In urma cu doua sapatamani a fost 4.99 lei, iar in rest (cand nu./i oferta) este 6.99. Imi plac si mie produsele pentru curatenie, dar inca nu le/am incercat pe toate. Pana sa apara Lidl in Romania, vizitam magazinul ori de cate ori mergeam in Ungaria si faceam cumparaturi de acolo. Imi pare rau ca spun asta, dar concluzia la care am ajuns eu este ca produsele de la Lid'l din Ungaria fata de cele din Romania sunt mai bune chiar daca sunt aceeasi marca. Dau exemplu uleiul: de acolo luam ulei si faceam o maioneza super tare, iar la prajit nu facea spuma deloc. Chiar azi am facut niste snutele de pui, dar abia le/am gasit prin tigaie din cauza spumei. Si ... vorbesc despre acelasi tip de ulei.... poate ma insel eu, dar chiar asa s/a intamplat. Report
June 9, 201214 yr comment_152500 Mi-am cumparat - din nou - ciuperci uscate negre Mun , Tao Tao e producatorul, de tipul urechilor de lemn, Juda's Ear.Sef, am dat si eu nas in nas cu ele si le-am luat . La ce le folosesti ? Report
November 15, 201213 yr Author comment_170496 fetele am auzit ca exista masina de piine SILVERCREST la 200 roni(are 2 palete o am de 3 ani,lucreaza saracutza la foc continuu)merita investitia,piine,baghete,cozonaci aluaturi pizza ,prajituri Report