January 16, 201214 yr comment_122679 SalutareAM cumparat acuma cateva zile un Espresso pentru aragaz, http://screenshooter.net/0821037/ubirofu am facut de vreo 3 ori cafea cu el si acuma de dimineata cand am vrut sa fac cafea numa apa chioara iesea (l am alimentat cu cafea sa nu credeti ca nu am pus cafea ) oare ce so fi intamplat de nu mai scoate cafeaua dinaia buna cum iesea la inceput ? Report
January 16, 201214 yr comment_122788 SalutareAM cumparat acuma cateva zile un Espresso pentru aragaz, http://screenshooter.net/0821037/ubirofu am facut de vreo 3 ori cafea cu el si acuma de dimineata cand am vrut sa fac cafea numa apa chioara iesea (l am alimentat cu cafea sa nu credeti ca nu am pus cafea ) oare ce so fi intamplat de nu mai scoate cafeaua dinaia buna cum iesea la inceput ? Nu este tocmai un expresso. Dar nu conteaza. Ai verificat ca filtrul este perfect curat?P.S. : De preferinta foloseste apa minerala, saraca în calcar Report
January 17, 201214 yr Author comment_122846 Nu este tocmai un expresso. Dar nu conteaza. Ai verificat ca filtrul este perfect curat?P.S. : De preferinta foloseste apa minerala, saraca în calcar da,ii curat Report
January 17, 201214 yr comment_122848 Eu respect cateva reguli de baza- pun apa pana la semn, niciodata mai mult.- cafea pun fara sa o indes cu lingurita in filtru- inchid bine si pun pe foc mic de tot.- cafea 100% arabica folosesc eu Report
January 17, 201214 yr Author comment_123018 Eu respect cateva reguli de baza- pun apa pana la semn, niciodata mai mult.- cafea pun fara sa o indes cu lingurita in filtru- inchid bine si pun pe foc mic de tot.- cafea 100% arabica folosesc eu Asa am facut si io da nu pot sa imi dau seama ce sa intamplat de nu mai scoate cafea.O las balta,va multumesc pentru rspunsuri. Report
January 18, 201214 yr comment_123251 dragă domnule friguros şi eu păţii la fel, am cumpărat aparatu', da' nu ăla din poza matale ci altu', am făcut cafea de trei ori şi a patra oară canci, tip nimic. cînd m-am uitat in prospect, scria că e din ăla de unică folosinţă. matale citişi prospectu'? Report
January 18, 201214 yr Author comment_123300 dragă domnule friguros şi eu păţii la fel, am cumpărat aparatu', da' nu ăla din poza matale ci altu', am făcut cafea de trei ori şi a patra oară canci, tip nimic. cînd m-am uitat in prospect, scria că e din ăla de unică folosinţă. matale citişi prospectu'? Nu am citit nici un prospect.Nu are cum sa fie de unica folosinta Report
January 18, 201214 yr comment_123357 dacă n-ai prospect nu-ş' ce sfat să-ţi dau. mă uitai din nou la poză şi pe faţă şi pe dos şi după nume s-ar părea că e vorba de modelul pentru pisici. eu mîţă n-am, da' poate ştiu fetele care au. Report
January 19, 201214 yr comment_123374 Cateva consilii pentru uz corect...daca nu intelegi italiana, se pot traduce...dar nu acum, ca n-am timp http://www.segafredo.it/it/il-caffe/prepara-un-buon-caffe/moka/5-consigli-per-una-moka-a-regola-darte.html http://www.portanapoli.com/Ita/Cucina/ga_caffe_moka.html Report
January 21, 201214 yr comment_123888 SalutareAM cumparat acuma cateva zile un Espresso pentru aragaz, http://screenshooter.net/0821037/ubirofu am facut de vreo 3 ori cafea cu el si acuma de dimineata cand am vrut sa fac cafea numa apa chioara iesea (l am alimentat cu cafea sa nu credeti ca nu am pus cafea ) oare ce so fi intamplat de nu mai scoate cafeaua dinaia buna cum iesea la inceput ? Polar, cafetiera fiind de-abia achizitionata, te poti duce cu aceasta inapoi la magazin. vinzatorul are obligatia de a verifica daca e vorba fie de o intrebuintare gresita, si a te indruma cum sa o folosesti corect, fie de o defectiune de productie. daca se dovedeste ca are cafetiera o defectiune, poti alege: fie sa-ti dea una noua, fie sa-ti returneze banii. banuiesc ca exista o lege de protectie a consumatorului, care face pina si-o cafetiera sa functioneze mai mult decit 3X. Report
January 21, 201214 yr comment_123911 scria că e din ăla de unică folosinţă. Asta n-am mai auzit-o.Exista asa ceva? Report
January 22, 201214 yr Author comment_124146 Polar, cafetiera fiind de-abia achizitionata, te poti duce cu aceasta inapoi la magazin. vinzatorul are obligatia de a verifica daca e vorba fie de o intrebuintare gresita, si a te indruma cum sa o folosesti corect, fie de o defectiune de productie. daca se dovedeste ca are cafetiera o defectiune, poti alege: fie sa-ti dea una noua, fie sa-ti returneze banii. banuiesc ca exista o lege de protectie a consumatorului, care face pina si-o cafetiera sa functioneze mai mult decit 3X. Nu pot sa o duc inapoi la magazin pentru ca nu mai am bonu de casa si fara el nu cred ca pot sa l duc.Da oricum l am pus deoparte,o sa mi iau o cafetiera electrica.Multumesc pt raspuns Report
January 22, 201214 yr Author comment_124147 scria că e din ăla de unică folosinţă. Asta n-am mai auzit-o.Exista asa ceva? Asta a zis o la misto Report
February 15, 201214 yr comment_130162 Polar, cafetiera fiind de-abia achizitionata, te poti duce cu aceasta inapoi la magazin. vinzatorul are obligatia de a verifica daca e vorba fie de o intrebuintare gresita, si a te indruma cum sa o folosesti corect, fie de o defectiune de productie. daca se dovedeste ca are cafetiera o defectiune, poti alege: fie sa-ti dea una noua, fie sa-ti returneze banii. banuiesc ca exista o lege de protectie a consumatorului, care face pina si-o cafetiera sa functioneze mai mult decit 3X. Nu pot sa o duc inapoi la magazin pentru ca nu mai am bonu de casa si fara el nu cred ca pot sa l duc.Da oricum l am pus deoparte,o sa mi iau o cafetiera electrica.Multumesc pt raspunsai folosit cafea prea marunta ,sunt patita, pentru aceasta cafetiera trebuie o cafea mai mare pentru ca se infunda filtrul. succes. Report