March 12, 201214 yr Author comment_135673 Maya sunt superbeeee Mai ales cele cu Horia, ajuta-ma si cu fud Report
March 12, 201214 yr comment_135676 Am rasfoit si eu cîteva pagini în cautarile de pe blog. De data asta am ales cautarile interesante... care dau de gîndit 175 preparate finges fud 220 sa gatim cu tom si jerry 242 kmx51 merita 454 mihaela olteanu maya 499 torta interesanta 603 5d mark ii mancare = As vrea eu! 843 pizza congelata in microunde = Model nou? 909 imagini de colorat paste 947 sarbatori de pasti lui jamie oliver 961 error 503 966 FLORY ITALIANCA 1035 flori uscate intr-un buchet 1133 voi ce mancati de post fara ulei 1141 bicarbonat cu sampon 1181 horia varlan la cuptor = ??? 1263 arborele miere 1286 porc rece 1291 sufar te rog ajutamaStau si ma gandesc.... sigur niste bipezi scriu??? Parca s-ar fi jucat o pisica la tastatura si-a apasat aleatoriu pe taste..... Report
March 12, 201214 yr comment_135858 De la mine: Cineva din Roma vrea sa stie cum se prajeste pestele cu piele Cineva din Puglia cauta the best friend cu vaci Asa ca e de inteles ca cineva sufera, ajutatil! Poate-l ajuta Flory italianca. Mai cu astea ar merge o poezie.Avem fete talentate, le dam expresiile astea si o punem de'un concurs. Sau un eseu.Uite asa: El: Sufar ajutama se adresa el lui Flory Italianca. Ea:Te ajut la Sarbatoarea de pasti a lui jamie Oliver porc rece ce esti! Ai vrut pizza congelata in microunde? El: hai mai ca-ti aduc flori uscate in buchet! Ea: poti sa mi-l aduci si pe Horia Varlan in cuptor El: Ce zici ma? Eror 503!Stii ce-nseamna? Ea: da ma inseamna ca 5 mark ii mancare ma? El: pe bune ma?Jura pe arborele de miere! Report
March 13, 201214 yr Author comment_135903 De la mine: Cineva din Roma vrea sa stie cum se prajeste pestele cu piele Cineva din Puglia cauta the best friend cu vaci Asa ca e de inteles ca cineva sufera, ajutatil! Poate-l ajuta Flory italianca. Mai cu astea ar merge o poezie.Avem fete talentate, le dam expresiile astea si o punem de'un concurs. Sau un eseu.Uite asa: El: Sufar ajutama se adresa el lui Flory Italianca. Ea:Te ajut la Sarbatoarea de pasti a lui jamie Oliver porc rece ce esti! Ai vrut pizza congelata in microunde? El: hai mai ca-ti aduc flori uscate in buchet! Ea: poti sa mi-l aduci si pe Horia Varlan in cuptor El: Ce zici ma? Eror 503!Stii ce-nseamna? Ea: da ma inseamna ca 5 mark ii mancare ma? El: pe bune ma?Jura pe arborele de miere! Funny eseul =)) Report
March 13, 201214 yr comment_136004 Funny eseul Multumesc.dar sunt alte fete mai talentate.Lia noastra e "poeata".Sa o vedeti pe ea! Report
March 13, 201214 yr comment_136007 Lili, bolunda mica ce esti! E amuzant ce cauta unii. Totusi de multe ori ma întreb ce voiau cu adevarat? De exemplu bicarbonat cu sampon Altii ma îngrijoreaza ca-l vor pe Varlan la cuptor ... sau de la altii mai învat cîte ceva. De exemplu, nu stiam de arborele de miere. Între timp m-am documantat despre Euodia hupehensis Report
March 13, 201214 yr comment_136014 Cred ca formuleaza de fapt "intrebarea" gresit.De exemplu stiu de un sampon home made cu bicarbonat.Poate-l cauta pe ala, nu bicarbonat cu sampon. Sau vro reteta de'a lui Varlan cu ceva la cuptor. Unii cred ca nea Google e un fel de oracol, te duci la el si spui: "sufar ajutama" si el te ajuta. Report
March 13, 201214 yr comment_136017 Lili, bolunda mica ce esti! E amuzant ce cauta unii. Totusi de multe ori ma întreb ce voiau cu adevarat? De exemplu bicarbonat cu sampon Altii ma îngrijoreaza ca-l vor pe Varlan la cuptor ... sau de la altii mai învat cîte ceva. De exemplu, nu stiam de arborele de miere. Între timp m-am documantat despre Euodia hupehensis Pai omuletii scriu prescurtat, codificat. Normal ca vor sa gaseasca o reteta de-a lu' Varlan, facuta la cuptor, sau cum se poate spala pe cap cu sampon, iar apoi sa se clateasca cu bicarbonat.... Report
March 13, 201214 yr comment_136019 Bun mai, voi ati ignorat smiley. Stiam si eu ca nu-l vrea careva pe Varlan copt Report
March 13, 201214 yr comment_136048 Ba eu il vreau, ca nu-l suport! Chestie de gusturi nu dati cu pietre! Report
March 13, 201214 yr comment_136056 Ba eu il vreau, ca nu-l suport! Chestie de gusturi nu dati cu pietre! )))))))))))))))))))))))))))))) Report
March 13, 201214 yr comment_136110 Flory Italianca , A ajuns cu Error 503 ,la sarbatoarea de pasti a lui Jamie Oliver ,unde gateau Tom si Jerry.- Voi ce mancati de post fara ulei ?- Finger foods si pizza congelata in microunde .Intr-o alta parte ,Horia Varlan la cuptor punea cu o mana un porc rece ,cu alta invartea o torta interesanta ,cu alta spala vasele su bicarbonat cu sampon ,cu alta aranja un buchet din flori uscate si cu alta facea cunostiinta cu Mihaela Olteanu . - Horia cum ti-au crescut atatea mani ?- Din arborele de miere .- A meritat sa merg 242x51 ,ca sa vad minunile astea ,dar totusi sufar ,te rog ajutama !- Pai uite ti-l daruiesc pe 5D Marc .Mergeti si gasiti impreuna imagini de colorat pasti si cai verzi pe pereti . Si m-am suit pe-o sa si v-am spus povestea asa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
March 13, 201214 yr comment_136112 Aplauzele noastre! http://www.martialartsboard.de/images/smilies/applaus.gif Report
March 13, 201214 yr Author comment_136113 Flory Italianca , A ajuns cu Error 503 ,la sarbatoarea de pasti a lui Jamie Oliver ,unde gateau Tom si Jerry.- Voi ce mancati de post fara ulei ?- Finger foods si pizza congelata in microunde .Intr-o alta parte ,Horia Varlan la cuptor punea cu o mana un porc rece ,cu alta invartea o torta interesanta ,cu alta spala vasele su bicarbonat cu sampon ,cu alta aranja un buchet din flori uscate si cu alta facea cunostiinta cu Mihaela Olteanu . - Horia cum ti-au crescut atatea mani ?- Din arborele de miere .- A meritat sa merg 242x51 ,ca sa vad minunile astea ,dar totusi sufar ,te rog ajutama !- Pai uite ti-l daruiesc pe 5D Marc .Mergeti si gasiti impreuna imagini de colorat pasti si cai verzi pe pereti . Si m-am suit pe-o sa si v-am spus povestea asa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
March 13, 201214 yr comment_136116 Aplauzele noastre! http://www.martialartsboard.de/images/smilies/applaus.gif Se putea si mai bine,dar e scrisa pe repede inainte .De exemplu ...Flory si cu Mark puteau sa tricoteze impreuna ,niste imagini 5D .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
March 14, 201214 yr comment_136193 Flory Italianca , A ajuns cu Error 503 ,la sarbatoarea de pasti a lui Jamie Oliver ,unde gateau Tom si Jerry.- Voi ce mancati de post fara ulei ?- Finger foods si pizza congelata in microunde .Intr-o alta parte ,Horia Varlan la cuptor punea cu o mana un porc rece ,cu alta invartea o torta interesanta ,cu alta spala vasele su bicarbonat cu sampon ,cu alta aranja un buchet din flori uscate si cu alta facea cunostiinta cu Mihaela Olteanu . - Horia cum ti-au crescut atatea mani ?- Din arborele de miere .- A meritat sa merg 242x51 ,ca sa vad minunile astea ,dar totusi sufar ,te rog ajutama !- Pai uite ti-l daruiesc pe 5D Marc .Mergeti si gasiti impreuna imagini de colorat pasti si cai verzi pe pereti . Si m-am suit pe-o sa si v-am spus povestea asa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gifBravooooooo! Superba poveste!!! Report
March 14, 201214 yr Author comment_136360 imagini pui de gaina in ou cautare foarte detaliata :D Report
May 5, 201214 yr comment_147218 Nu la mine, la Any. Mi s-a parut o chestie prea haioasa sa nu o scriu: am cumparat midii si sunt foarte murdare Report
May 5, 201214 yr Author comment_147219 Nu la mine, la Any. Mi s-a parut o chestie prea haioasa sa nu o scriu: am cumparat midii si sunt foarte murdare Tareeee Report