December 14, 200916 yr comment_9074 La blogul meu pot sa vad cum ajunge lumea acolo, ce cauta. De foarteee multe ori mor de ras, limba romana lasa de dorit, uneori se cauta in romana si engleza si nici atunci nu sunt scrise corect cuvintele. M am gandit sa deschid acest topic, ca sa va amuzati. Daca aveti si voi lucruri asemanatoare contribuiti Cateva exemple recente: retete cu baicon galuste cu prune recipe .... ori romana ori engleza, ca amandoua...retete de doughnot....asta din Canada, ma asteptam sa stie englezachicken & bacon ravioli reteta retete pentru hot pan .....asta nu inteleg ce epoate slabi cu cider and vinegar?.....asta m a terminat De multe ori as vrea sa le raspund cu ceva pe masura )) O sa mai revin pe masura 'cautarilor'. Report
December 16, 200916 yr Author comment_9590 Ultimele: retete de mix de boiles. nu stiu ce vroia sa caute pana la urma retete cu quinoia. alte retete . nu inteleg ce cauta, care 'alte' retete steemer. retete hot pan. un dovlecel o vanata . nu stiu exact ce cauta Report
December 16, 200916 yr comment_9672 ...un dovlecel o vanata . nu stiu exact ce cauta Probabil nici ea Report
December 16, 200916 yr comment_9679 Io m-as si anume hazarda sa spun ca cauta un dovlecel o vinata Report
December 17, 200916 yr Author comment_10059 chocolate patratele recipe )...cine a cautat a cautat din US...hmmmm... cred ca e greu sa se decida intre a cauta in engleza sau romana )reteta coreeana... se pare ca e doar una singura, nu mai multe ) La cea de mai sus cu "alte retete", ma gandeam ca probabil se asteapta ca google sa tina minte la ce retete s a uitat ea si ce a mai ramas Report
December 17, 200916 yr Author comment_10223 retete cu legume bebe....hmm oare legume pentru bebelusi sau legume bebe? Report
December 17, 200916 yr comment_10227 retete de mix de boiles - sunt bilele acelea care se dau la peste, si care deobicei sunt foarte scumpe la magazin...si oamenii incearca sa-l faca in casa si eu am avut experientze dastea Report
December 18, 200916 yr Author comment_10349 retete de mix de boiles - sunt bilele acelea care se dau la peste, si care deobicei sunt foarte scumpe la magazin...si oamenii incearca sa-l faca in casa si eu am avut experientze dastea Multumesc nu stiam, am invatat ceva nou.Doar ca vad ca in romana gasesti doar daca cauti fara cuvantul "de" sau fara "retete", altfel se gaseste mai greu. Report
December 20, 200916 yr Author comment_10981 reteta ciorba meatballs mai simplu era sa caute ciorba de perisoarelegume in aburi tomado ricecooker lapte de soia verde Report
December 23, 200916 yr Author comment_11778 salate de bef retete ce contine 2 oua n a specificat ce fel de oua Report
December 23, 200916 yr comment_11825 salate de bef retete ce contine 2 oua n a specificat ce fel de oua Daca nu erai tu cu postarile funny de pe google, uitam sa pun la fiert ouale pentru salata de boeuf. Report
December 23, 200916 yr comment_11844 salate de bef retete ce contine 2 oua n a specificat ce fel de oua Daca nu erai tu cu postarile funny de pe google, uitam sa pun la fiert ouale pentru salata de boeuf. Na vezi!Daca nu cautau aia asa ceva,ramîneai fara salata Report
December 23, 200916 yr comment_11859 salate de bef retete ce contine 2 oua n a specificat ce fel de oua Daca nu erai tu cu postarile funny de pe google, uitam sa pun la fiert ouale pentru salata de boeuf. Na vezi!Daca nu cautau aia asa ceva,ramîneai fara salata Nuuuu, salata era in program, legumele si boeuf-ul fierbeau linistite in oala, eu navigam forumul si uite ca mi-am adus aminte ca tre' sa pun si vreo 2-3 oua la fiert. Pentru maioneza si eu pun si in salata tait marunt marunt. :laughing7: Report
December 24, 200916 yr comment_11872 M, sunt tari de tot ale tale M-ai facut curioasa si m-am uitat si eu in logurile de la mine. Nu am prea multe comice, dar astea m-au distrat: [b]retete penru copii de peste 1 an din aripa de curcan cel mai frumusel purcel bulgari de zapada din piept de pui (asta m-a terminat, cum o fi, ca eu stiam ca e desert? ) friptura de porc la cuptor moale ce naiba mai gatesc azi? poze cum sa ma gatesc (asta e tare, biata.bietul de el o fi avut un soc cand a vazut unde a nimerit ) pot sa gatesc micii la cuptor? negresa sigura (am oaresce dubii ca omul cauta o reteta )[/b] si asta a pus capac: retete de fericire Report
December 24, 200916 yr Author comment_11935 M, sunt tari de tot ale tale M-ai facut curioasa si m-am uitat si eu in logurile de la mine. Nu am prea multe comice, dar astea m-au distrat: [b]retete penru copii de peste 1 an din aripa de curcan cel mai frumusel purcel bulgari de zapada din piept de pui (asta m-a terminat, cum o fi, ca eu stiam ca e desert? ) friptura de porc la cuptor moale ce naiba mai gatesc azi? poze cum sa ma gatesc (asta e tare, biata.bietul de el o fi avut un soc cand a vazut unde a nimerit ) pot sa gatesc micii la cuptor? negresa sigura (am oaresce dubii ca omul cauta o reteta )[/b] si asta a pus capac: retete de fericire Morrr de ras, sunt bestiale La prima ma gandeam ca vrea sa gateasca copilul cu o aripa de curcan ))Mie mi ar place sa le poti raspunde... :laughing7: Si ultimele la al meu: retete retete salata bef drojdia se pune in put tot nu inteleg ce cauta salata de beff poate o fi gasit salata Report
January 6, 201016 yr comment_14105 am ras si eu mult si bine astazi ....dar m-am intristat si mai mult ...... ''bilele de ceramica pentru coptura in bianco'' sper sa isi revizuiasca cunostintele cat mai repede ...... Report
January 16, 201016 yr Author comment_15717 am ras si eu mult si bine astazi ....dar m-am intristat si mai mult ...... ''bilele de ceramica pentru coptura in bianco'' sper sa isi revizuiasca cunostintele cat mai repede ...... La al meu: eu am tinut dieta montignac ....asta din Italia ..ne bucuram ca a tinut dieta dar ce cauta??? Report
January 18, 201016 yr Author comment_16150 Ma alatur si eu voua cu carnea de vita lasa mult sange ultimul: orezul la ce e de folosit Report
January 18, 201016 yr comment_16155 Ma alatur si eu voua cu carnea de vita lasa mult sange ultimul: orezul la ce e de folosit sa absoarba sangele de la carne brrrrrr..... Report
January 18, 201016 yr comment_16156 sa absoarba sangele de la carne brrrrrr..... Dupa ce...se taie cu lama Report
January 18, 201016 yr comment_16163 sa absoarba sangele de la carne brrrrrr..... Dupa ce...se taie cu lama Cine, orezul? Report