December 14, 200916 yr comment_9153 Reteta e din revista Ioana, dar mai mult ca thenica, ca nu am respectat cantitatile. Ingrediente: pentru 3 placinte:Somon, fileuri 3 bucatiSomon pentru facut pasta, inca 3 bucatiSpanac, eu am pus congelat sa zicem ca un pumn generosSmintina nefermentata - vreo 150 mlOua - 1 Foi de placinta - voi incercati sa gasiti unele nescrise, eu doar asa am gasit:Sare, condimente Se amesteca oul, cu smintina, se adauga si spanacul tocat marunt, putina sare si condimente: 3 bucati de somon se lichefiaza la blender, apoi se adauga peste mixtura de mai sus: Se ung foile de placinta cu ulei, cite 2 pentru fiecare bucata de somon: Peste care se intinde mixtura, cam pe jumatate din suprafata, iar in mijloc ei somonul, care in prealabil a fost condimentat cu ce va place: Impaturim, ungem cu ulei sau ou, punem in platou uns cu ulei si dam la cuptorul preincalzit la 180C pentru maxim 25 min: Eu cred ca l-am lasat citeva minute prea mult, si s-a cam ciufulit dar de bun a fost bun! Report
December 14, 200916 yr comment_9156 Ralu,arata excelent!Te bateam daca nu o postai!Da,da,sa stiti ca Raluca nu vroia sa împarta reteta cu noi,pe motiv ca nu arata bine!Mie îmi place mult cu arata,e arta! E somon! Asa ceva nu se ascunde de mine!!!!! Merci,Raluca! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9159 Esti o terorista! Multumesc frumos!Eu ziceam ca e cam ciufulita placinta, cam ca producatoarea Report
December 14, 200916 yr Author comment_9165 Nu-i bai, ca nu-i graba! Poate reusiti voi poze mai mistoace Report
December 14, 200916 yr comment_9204 Raluca, nu stiu ce ai cu pozele. ca mie pofta mi-au facut! Asa! Si pe mine ma batea gandul sa fac ceva similar, am tot amanat, dar acum m-ai impulsionat. Multam! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9209 Hai CorCor, ca eu astept poze cu obiectivul ala nou de-l aduce moshu' Report