December 15, 200916 yr comment_9338 Stiu , nu e mare lucru.Dar cum ma pregatesc pentru casuta de turta dulce, am zis ca-mi va folosi .Deci poate va ajuta si pe voi, la fursecuri, biscuiti sau alte decoruri. Eu am inceput cu rosu. Am pus pe o farfurioara zahar tos , si cateva picaturi de de colorant alimentar. Am " framantat" repede cu mana pana am colorat tot zaharul, daca vreti mai rosu adaugati o picatura in plus, daca mai roz o lingura in plus de zahar. L-am lasat da uscat jumatate de ora.Dupa care l-am framantat iar cu mana pana am obtinut consistenta initiala. Report
December 15, 200916 yr comment_9522 Interesanta ideea.Abia astept sa vad casuta.Ce sa mai zic de Manu,cred ca te bate la cap in fiecare zi. Sunt sigura ca tot pe langatine o sa se invarta. Report
December 16, 200916 yr Author comment_9835 Interesanta ideea.Abia astept sa vad casuta.Ce sa mai zic de Manu,cred ca te bate la cap in fiecare zi. Sunt sigura ca tot pe langatine o sa se invarta. Multumesc Pisco!Lui Manu nu i-am spus ce am in cap, tocmai sa nu se agite . Cea de anul trecut a avut un succes... Report
December 17, 200916 yr comment_10079 Ma gindeam ca zaharul colorat se poate folosi si la decorarea paharelor de cocktail/aperitiv, nu?viewtopic.php?f=41&t=344 Report
December 17, 200916 yr comment_10097 Gand la gand cu bucurie! Deci, te declar sorella mea torineza Report
December 17, 200916 yr Author comment_10100 Si eu primesc cu mare dragoste titlul. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 1, 201016 yr comment_13243 Mersi de idee..Anul asta am avut mai multe culori de zahar colorat - cumparate - dar imi lipsea verdele, asa ca pentru la anu m-am asigurat si culoarea asta. Report
January 4, 201016 yr Author comment_13731 Ma bucur daca am putut fi de ajutor , cu banalul meu zahar colorat. Report