April 20, 201214 yr comment_144541 Hai nu va mai certati, ca tot despre aceeasi branza e vorba... asa-i cum ziceti voi. Fiecare are dreptate! Iar apropos de nuci, eu cred ca voi folosi migdale. Report
April 20, 201214 yr comment_144554 Sorina Branza de care zici - fiocchi di latte? Foarte buna mie imi place grozav. la mine-n sat ii zice cottage cheese https://www.google.ch/search?rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&q=cottage+cheese&um=1&ie=UTF-8&hl=fr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=sJuQT75Ux7O0BrTJzJIE&biw=1920&bih=965&sei=tZuQT-z2Bo_dsgahhL3fBAIar în satu' meu, Hüttenkäse sau Körniger Frischkäse, dar o gasesc si sub denumirea de Cottage Cheese. So! Concluzie? Bine ca o gasim si ca ne place! E misto în deserturi! Report
April 21, 201214 yr comment_144745 Am comis-o si eu în doua forme patrate de 9 x 9 cm. Am renuntat la gelatina, am pus smîntîna groasa, si de acum ma rog, ca mîine sa stea tzapana. Daca nu... my bad Le servesc din "inele", si spun ca asa trebuie Report
April 24, 201214 yr comment_145284 Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina. Report
April 24, 201214 yr comment_145383 Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina.Sorina, au iesit foarte bine, si daca reusesc sa micsorez azi cele cîteva poze pe care le-am facut, o sa-ti arat cum arata.Nu se "aseaza" perfect ca tarta lui Any, dar totusi rezultatul este acceptabil. Zic eu. Report
April 24, 201214 yr comment_145386 Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina.Sorina, au iesit foarte bine, si daca reusesc sa micsorez azi cele cîteva poze pe care le-am facut, o sa-ti arat cum arata.Nu se "aseaza" perfect ca tarta lui Any, dar totusi rezultatul este acceptabil. Zic eu.[center] Uite le-am micsorat pe toate, sînt cam nasparlite, dar se întelege. [/center] Notite: - daca vreti sa faceti în forme din astea, nu le alegeti pe cele patrate ca mine! Din rotund iese mai usor - am folosit doua forme de 9 x 9 cm - nu am pus gelatina- am folosit smîntîna groasa gen creme fraîche- nu se aseaza/niveleaza asa frumos ca si cu gelatina ( smîntîna în care vine înmuiata gelatina, fiind subtire, înmoaie maglavaisul, ceea ce duce la o nivelare mai aspectuoasa a cake-ului) Report
April 24, 201214 yr Author comment_145389 Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.Zi de g ust, a placut?Sa stii ca eu astept restul ospatului! Report
April 24, 201214 yr comment_145390 Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.Zi de g ust, a placut?Sa stii ca eu astept restul ospatului!Si eu sînt multumita, si mi-a placut. Am oroare de gelatina, iar agar nu aveam în casa, asa ca am riscat. Oricum stiam ca nici nu sînt amatori în afara de mine si o prietena. Sotul ei nu atinge brînzeturi cu mucegai, al meu nu e fan amestecaturi, iar fiica-mea nici ea nu le are cu mucegaiturile. Any, nu astepta, ca n-am facut party. Bineînteles ca am mîncat si noi cîte ceva, am facut si vreo doua poze, dar nu am avut ospat. Am fost doar de-ai casei plus pretena si sotul ei. Report
April 24, 201214 yr Author comment_145394 Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.Zi de g ust, a placut?Sa stii ca eu astept restul ospatului!Si eu sînt multumita, si mi-a placut. Am oroare de gelatina, iar agar nu aveam în casa, asa ca am riscat. Oricum stiam ca nici nu sînt amatori în afara de mine si o prietena. Sotul ei nu atinge brînzeturi cu mucegai, al meu nu e fan amestecaturi, iar fiica-mea nici ea nu le are cu mucegaiturile. Any, nu astepta, ca n-am facut party. Bineînteles ca am mîncat si noi cîte ceva, am facut si vreo doua poze, dar nu am avut ospat. Am fost doar de-ai casei plus pretena si sotul ei. Zi-i cum vrei, dar eu tot astept poze ! Report
April 27, 201214 yr comment_145957 Da, da se vede bineeee de tot. Arata tare pofticios! Multumesc mult! Report