October 31, 201213 yr comment_168208 M-am intalnit si eu repedeeeeeeeeeeeeeeee cu Arcadia...proba e pe artaculinara pe FB http://www.facebook.com/#!/groups/107506055942536/Exista vreo posibilitate sa admiteti ca sunt oameni care detesta retelele de socializare si si-au desfintat conturile, sau altii, cazul meu nici nu le-au infintat?!!E daca nu, aia e, o sa fiu ultima fara facebook din lume! In consecinta eu nu pot vedea pozele.. de asta imi pare rau, dar daca nici pentru pozele lui vara-mea nu-mi fac cont..... Report
October 31, 201213 yr comment_168214 M-am intalnit si eu repedeeeeeeeeeeeeeeee cu Arcadia...proba e pe artaculinara pe FB http://www.facebook.com/#!/groups/107506055942536/Exista vreo posibilitate sa admiteti ca sunt oameni care detesta retelele de socializare si si-au desfintat conturile, sau altii, cazul meu nici nu le-au infintat?!!E daca nu, aia e, o sa fiu ultima fara facebook din lume! In consecinta eu nu pot vedea pozele.. de asta imi pare rau, dar daca nici pentru pozele lui vara-mea nu-mi fac cont..... give me five! nici io n-am si nici nu-mi fac.mai intru de pe contu' lu' fi-miu, da' ma bodoganeste ala ca-i raman in istoric prostiile mele. Report
October 31, 201213 yr comment_168216 Fetelor! Nici eu nu am cont ,dar intru pe al sotului...din ce in ce mai des,mai nou dar ,doar privesc .. Report
October 31, 201213 yr comment_168222 give me five! nici io n-am si nici nu-mi fac.mai intru de pe contu' lu' fi-miu, da' ma bodoganeste ala ca-i raman in istoric prostiile mele. Idem si eu, ia moato tine palma pentru give five!Am intrat de doua ori pe adresele baietilor mei, da pot numai cand suntei disponibili si vorba lui Geany doar privesc. Deocamdata nu matrage ata sa-mi fac cont! Da sigur fetele Stella si Arcadia sunt belle. Report
October 31, 201213 yr comment_168235 Multumesc pntru bunavointa, eram curioasa de Arcadia cum mai e, ca pe Stella trag nadejde s-o vad totusi!! Report
October 31, 201213 yr comment_168239 Multumesc pntru bunavointa, eram curioasa de Arcadia cum mai e, ca pe Stella trag nadejde s-o vad totusi!! Arcadia este spirt , plina de energie si o dragutza din toate punctele de vedere. Report
October 31, 201213 yr comment_168248 He he he! Iacătă cum vine celebritatea, Stella! Încet și sigur! Dragii mei, cum spuneam și pe FB, până și pe menajera au dat-o pe spate Stella & Co ) Pe mine m-a beștelit, evident, că invit oameni așa de importanți fix când e șantier în casă și ea n-a terminat de șters praful În ce mă privește, în viața mea nu m-am simțit mai relaxată cu musafiri amestecați cu gresie și adeziv Happy day, deci! p.s. Mulțumesc și eu, șefu', pentru momentul de glorie Report
October 31, 201213 yr comment_168253 Cara , draga mea...pai m-am simtit ca si cand mai fusesem de jde ori la tine...deci ca acasa. Report
October 31, 201213 yr comment_168259 Cara , draga mea...pai m-am simtit ca si cand mai fusesem de jde ori la tine...deci ca acasa. Bre, pe bune că e uimitor cum se poate întâmpla să fii totalmente relaxat cu niște oameni pe care-i vezi pentru prima dată în viață și să te simți ca și cum ți-ai înghițit umbrela cu alții pe care-i știi de-o viață...Hai să-ți mărturisesc că am venit în parcare la Ramada cu gândul că o să decid la fața locului, după ce vă văd, dacă vă invit la restaurant să vă cinstesc cu o cafea sau vă iau acasă la mine, în ciuda ”șantierului”. Cu asta am spus tot, nu? Report
October 31, 201213 yr comment_168264 Multumesc Alexandru!Mi-era dor sa va vad pe amandoua!!Am observat si una din florile minunate ale Arcadiei in spate!! Stella stie ca si noi ne-am vazut la o cafea: vreo 4 ore, asa! Report
October 31, 201213 yr comment_168268 Va pup pe amandoua, Stella si Arcadia, aratati extraordinar si asa mi-ar fi placut sa fiu acolo intre voi ! Report
October 31, 201213 yr comment_168270 Da coffee, doar ca ieri eram tot pe drum, pe drum...si halta la Cara a fost minutata.( si minunata)Anutza, era de ajuns sa fi fost in zona brasovului da lasa ca ne punem de acord cu Cara si venim la tine in Sicilia Report
October 31, 201213 yr comment_168272 stella, multumesc ca ai pus link-ul de FB, uite asa am dat de voi si acolo. si, on topic, aratati super amandoua, ma bucur ca v-am revazut. Report
October 31, 201213 yr Author comment_168273 Si eu salvasem poza, dar...neavand accept...Mi-a luat-o Maitre inainte!Deh, mai rapid! Va pup si-aici si, totusi, de ce "muraturi de toamna"si unde-i santierul, ca eu vaz doara fete frumoase, flori, bombonici... Report
October 31, 201213 yr comment_168277 Da coffee, doar ca ieri eram tot pe drum, pe drum...si halta la Cara a fost minutata.( si minunata)Anutza, era de ajuns sa fi fost in zona brasovului da lasa ca ne punem de acord cu Cara si venim la tine in Sicilia Tu stii ca eu te-am mai intrebat pe tine daca ai drum pe-aici ! Cu toata placerea! Report
October 31, 201213 yr comment_168314 Va pup pe amandoua, Stella si Arcadia, aratati extraordinar si asa mi-ar fi placut sa fiu acolo intre voi ! Te pup și eu, muah-muah! Și te aștept la Brașov stella, multumesc ca ai pus link-ul de FB, uite asa am dat de voi si acolo. si, on topic, aratati super amandoua, ma bucur ca v-am revazut. Dacă ne mai lăudați mult o să nu se urce la cap și-o să ne vedeți înscriindu-ne la vreun concurs de miss-uri Si eu salvasem poza, dar...neavand accept...Mi-a luat-o Maitre inainte!Deh, mai rapid! Va pup si-aici si, totusi, de ce "muraturi de toamna"si unde-i santierul, ca eu vaz doara fete frumoase, flori, bombonici... Zo, te pup, bre, țoc-țoc! Cât despre murături, ce era să zic și io?, că doar nu era să strig că s-a întâlnit Ileana Cosânzeana cu Albă-ca-Zăpada și-au dat pe spate toată strada ) Șantierul era în spatele fotografului care, by the way, ne-a scos mai faine decât suntem în realitate. Report
October 31, 201213 yr comment_168318 Zo, te pup, bre, țoc-țoc! Cât despre murături, ce era să zic și io?, că doar nu era să strig că s-a întâlnit Ileana Cosânzeana cu Albă-ca-Zăpada și-au dat pe spate toată strada ) hahaha...daca tu ai façon de Cosanzeana, ( iti lipsesc doar cositzele) eu si Alba-ca-Zapada nu avem nimic in comun, nici macar pe cei 7 pitici . Report
October 31, 201213 yr comment_168321 hahaha...daca tu ai façon de Cosanzeana, ( iti lipsesc doar cositzele) eu si Alba-ca-Zapada nu avem nimic in comun, nici macar pe cei 7 pitici . Eu am doi pitici, deci putem să facem schimb de roluri ) BTW, tocmai mănânc cioco de la tine. Yummy-yummy... Report