Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

• Author

Pina pe 22 la ce ora? Ca eu vin pe 22 sep in Bucuresti la concertul Leonard Cohen, si daca e vreo intilnire dupa-amiaza, pina la concert, ma prezentez si eu cu multa placere :floare:

Ce fain ar fi! La ce ora e concertul?

• Author

Orele 11 a.m.ar fi perfect! Si stiu sigur de ce zic asa: intalnelile-astea se lasa cu vreo 3-4 ore pe putin!

Carmella, Maitre, asteptam vesti! Ora si locul!

Zozo, eu iau cheile pentru orice eventualitate daca ne trimit sa dormim in gara, am eu unde!! :occasion15:
Pana ne zici data si ora La multi ani, Alexandru! Am scris aici, ca stiu ca o sa citesti!
Eu abia astept sa vad poze de la intalnire :occasion15: ,pana atunci,daca Zerda zice ca Alexandru are ziua de nastere,atunci si din partea mea un "La multi ani plini de sanatate si bucurii!"https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif
Nu e de nastere, e Sfantul Alexandru, eu am cativa in familie de aia stiu! :notworthy:
  • Author
Si de la mine LA MULTI ANI!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Sarutmîna, doamnele mele! :notworthy:

As propune sa ne vedem la Radu, lînga liceul de muzica, daca va convine. Daca aveti alte sugestii sînt numai urechi.

Mie imi convine ca e la un pas de casa. Adica ar fi Piata Sfintii Voievozi, langa Gara!

Deci avem unde dormi, Zozo!

Dar daca aveti alte sugestii, cum tai eu Bucurestiul in doua mereu, e ok!

• Author

La multi ani, Alexandru!

La 11 n-as putea veni, dar daca va intilniti si stati mai mult poate va mai prind si eu.

Atunci spune tu o ora la care ti-ar conveni! Acum discutam ora si locul!

Oricum, chiar daca ne asezam la masa la ora 11, nu cred sa ne ridicam prea devreme, deci Carmella, ne gasesti la locul faptei :occasion15:

in perioada 15-19 octombrie e cineva prin Paris ? :floare:

si eu o sa ajung pe acolo la o evaluare medicala dar precis nu stiu

Acus.

Oricum dau goarna:)

in perioada 15-19 octombrie e cineva prin Paris ? :help:

si eu o sa ajung pe acolo la o evaluare medicala dar precis nu stiu

Acus.

Oricum dau goarna:)

s-a marcat. :floare:

pina atunci, iti doresc sanatate multa ! :lol:

Cu mare regret, ca tare as fi avut chef sa ne vedem la un mic si o bere, planul meu de vizita la Bucuresti a cazut balta, din motiv de modificare neasteptata a agendei de lucru :occasion14:

Poate la primavara, cu mult drag!

• Author

Cu mare regret, ca tare as fi avut chef sa ne vedem la un mic si o bere, planul meu de vizita la Bucuresti a cazut balta, din motiv de modificare neasteptata a agendei de lucru :rolleyes:

Poate la primavara, cu mult drag!

Ooofff, mare pacat! Tare mi-am dorit intalnirea asta...Dar nu-i nimic, poate la primavara ...Dar dai doi mici, da?:occasion14:

Sanatosi sa fim!

Carmella, tu?