Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

• 1 month later...

Na , fetelor , se apropie!

Eu duminica viitoare plec :rolleyes:

mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect :lol:

Ramane pe sambata , atunci? 07.07.2012

Eu duminica viitoare plec :hug:

mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect :lol:

Ti-am trimis eu un PM! :rolleyes:

Ramane pe sambata, dar cred ca nu s-a hotarat locatia. Sau s-a stabilit si nu am observat eu.

mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect :D

Ti-am trimis eu un PM! :pupic:

Ramane pe sambata, dar cred ca nu s-a hotarat locatia. Sau s-a stabilit si nu am observat eu.

Nu s.a stabilit locatzia , Georgi...eu nu cunosc Bucurestiul, ma las pe mana voastra :D

mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect :D

Ti-am trimis eu un PM! :pupic:

Nu s.a stabilit locatzia , Georgi...eu nu cunosc Bucurestiul, ma las pe mana voastra :D

Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.

Ca locatie, as sugera sa cautam o terasa prin centru.

Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.

Daca stii ceva, eu nu cunosc mai nimic in centru, in afara de Pizza Hut de la Romana, nu am fost in alta parte.

Daca stii ceva, eu nu cunosc mai nimic in centru, in afara de Pizza Hut de la Romana, nu am fost in alta parte.

Poate Foxxy se referea la Centrul istoric unde e plin de terase. Eu as cauta una cu aspersoare din alea care sufla apa ca s-ar putea sa fie destul de cald.Eu sunt cu ideile, nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti, desi mi-ar placea sa vin!

Ar mai putea fi ok in Cismigiu la Monte Carlo, acolo e racoare, ca e pe apa, asta asa ce mi-a trecut prin cap, acum!

Daca mergem la Pizza Hut, mai e unul si la Universitate. Daca mergem la un restaurant / terasa, cautam. Am fost la un moment dat la un restaurant care mi-a placut, era la intersectia Carol I cu Calea Mosilor. Am uitat numele... :pupic:

La Kogalniceanu e un restaurant underground frumusel - Excalibur. Mai au si alte locatii - pe la Universitate pe Academiei si tot pe acolo, pe strada Blanari. In astea n-am fost inca, nu stiu cum e interiorul. Portiile sunt generoase, pretul acceptabil (bun, in raport cu cantitatea si calitatea mancarii), servirea prompta.

Jupanu' se mai duce la terasele din centrul istoric... o sa-i cer ceva recomandari. Acu' depinde si de numarul de persoane si daca se pot face rezervari sau nu.

Daca mergem la Pizza Hut, mai e unul si la Universitate. Daca mergem la un restaurant / terasa, cautam. Am fost la un moment dat la un restaurant care mi-a placut, era la intersectia Carol I cu Calea Mosilor. Am uitat numele... :pupic:

La Kogalniceanu e un restaurant underground frumusel - Excalibur. Mai au si alte locatii - pe la Universitate pe Academiei si tot pe acolo, pe strada Blanari. In astea n-am fost inca, nu stiu cum e interiorul. Portiile sunt generoase, pretul acceptabil (bun, in raport cu cantitatea si calitatea mancarii), servirea prompta.

Jupanu' se mai duce la terasele din centrul istoric... o sa-i cer ceva recomandari. Acu' depinde si de numarul de persoane si daca se pot face rezervari sau nu.

Pe Excalibur m-am uitat pe site-ul lor, arata bine locatia. Este o idee.

Mutti, mi-ar placea sa ne-ntalnim.

da' ce ora v-ar conveni...ca sa am si eu tren la-ntors :pupic:

Moatza, ce bine ca vrei sa vii si tu! :pupic:

Eu cred ca undeva la ora pranzului, nu, 12,00-12,30-13,00.

ooo, vointza am, sper ca si putilintza! ia sa vedem ce zice lumea.

• Author

Pai hotarati-va si ziceti aici, ca sa vad si eu cand revin.Sambata dimineata plecam!

Giorgie si Fox, va sun cand revin in tara.Abia asteeept!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Pai hotarati-va si ziceti aici, ca sa vad si eu cand revin.Sambata dimineata plecam!

Giorgie si Fox, va sun cand revin in tara.Abia asteeept!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Drum bun, bre, concediu placut si alea,alea!

Si asteptam sa-ti revii si sa ne suni.

• Author

Si asteptam sa-ti revii si sa ne suni. = Eu? Sa-mi revin? Slaaabe sanse!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Multam de urare!

Voi hotarati-va, ca de mine nu scapati usor!Doar sa stiu unde si la ce ora!

Mutti, abia astept sa te vad!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Mai , eu va tot presez ca nimeni nu scrie nimic concret...eu am nr de tel al Georgianei asa ca o sa aflu prin ea unde , cine , cand...

Nu v-atzi mai gandit la o locatzie?

Mai , eu va tot presez ca nimeni nu scrie nimic concret...eu am nr de tel al Georgianei asa ca o sa aflu prin ea unde , cine , cand...

Nu v-atzi mai gandit la o locatzie?

Pai daca nu obiecteaza nimeni, ne vedem la 12 jumate la Excalibur, la Kogalniceanu. Fac io programare, dar sa vedem exact numarul de persoane. Numele va fi Ana Maria. Bun asa? :love7:

Alte sugestii? :)

Pai daca nu obiecteaza nimeni, ne vedem la 12 jumate la Excalibur, la Kogalniceanu. Fac io programare, dar sa vedem exact numarul de persoane. Numele va fi Ana Maria. Bun asa? :love7:

Eu am vazut locatia si imi place, am spus ca vin si vin. Numai, Foxxy, daca vin cu metroul pana la Eroilor, de acolo cum ajung?

Este convenabila si ora.

Eu am vazut locatia si imi place, am spus ca vin si vin. Numai, Foxxy, daca vin cu metroul pana la Eroilor, de acolo cum ajung?

Este convenabila si ora.

De la Eroilor iei ceva ce merge pana la Universitate - 336 sau 601 si cobori la statia Mihail Kogalniceanu, adica la a 2-a... Ne putem vedea chiar acolo, la rond si mergem impreuna la crasma.

De la Eroilor iei ceva ce merge pana la Universitate - 336 sau 601 si cobori la statia Mihail Kogalniceanu, adica la a 2-a... Ne putem vedea chiar acolo, la rond si mergem impreuna la crasma.

Gata, am pricipit, atunci vin cu metroul la Universitate, nu la Eroilor. Da ne vedem la rond si mergem impreuna.

Gata, am pricipit, atunci vin cu metroul la Universitate, nu la Eroilor. Da ne vedem la rond si mergem impreuna.

De la Universitate iei orice si cobori la a 2-a statie.

Acum sa vedem cine mai onoreaza invitatia.

Pana acum:

1.Mutti

2.Foxxy

3.Giorgiana

4.Zoazorel

si lista este deschisa.