May 18, 201214 yr comment_149136 Moatza Maneki , eu m-as bucura sa fim cat mai multe!!!! Eu vin asa de rar in Ro.... Report
June 20, 201214 yr comment_154155 Na , fetelor , se apropie! Eu duminica viitoare plec mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect Ramane pe sambata , atunci? 07.07.2012 Report
June 20, 201214 yr comment_154158 Na , fetelor , se apropie! Eu duminica viitoare plec mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect Ramane pe sambata , atunci? 07.07.2012 Ti-am trimis eu un PM! Ramane pe sambata, dar cred ca nu s-a hotarat locatia. Sau s-a stabilit si nu am observat eu. Report
June 20, 201214 yr comment_154161 Na , fetelor , se apropie! Eu duminica viitoare plec mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect Ramane pe sambata , atunci? 07.07.2012 Ti-am trimis eu un PM! Ramane pe sambata, dar cred ca nu s-a hotarat locatia. Sau s-a stabilit si nu am observat eu. Nu s.a stabilit locatzia , Georgi...eu nu cunosc Bucurestiul, ma las pe mana voastra Report
June 20, 201214 yr comment_154167 Na , fetelor , se apropie!Eu duminica viitoare plec mobil de Ro n-am si nici nu cred ca-mi iau pt o saptamana....asa ca daca vreuna dintre voi mi-ar lasa nr de fix pe PM ar fi perfect Ramane pe sambata , atunci? 07.07.2012Ti-am trimis eu un PM! Ramane pe sambata, dar cred ca nu s-a hotarat locatia. Sau s-a stabilit si nu am observat eu.Nu s.a stabilit locatzia , Georgi...eu nu cunosc Bucurestiul, ma las pe mana voastra Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.Ca locatie, as sugera sa cautam o terasa prin centru. Report
June 20, 201214 yr comment_154168 Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.Ca locatie, as sugera sa cautam o terasa prin centru. Daca stii ceva, eu nu cunosc mai nimic in centru, in afara de Pizza Hut de la Romana, nu am fost in alta parte. Report
June 20, 201214 yr comment_154170 Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.Ca locatie, as sugera sa cautam o terasa prin centru. Daca stii ceva, eu nu cunosc mai nimic in centru, in afara de Pizza Hut de la Romana, nu am fost in alta parte.Poate Foxxy se referea la Centrul istoric unde e plin de terase. Eu as cauta una cu aspersoare din alea care sufla apa ca s-ar putea sa fie destul de cald.Eu sunt cu ideile, nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti, desi mi-ar placea sa vin!Ar mai putea fi ok in Cismigiu la Monte Carlo, acolo e racoare, ca e pe apa, asta asa ce mi-a trecut prin cap, acum! Report
June 20, 201214 yr comment_154172 Eu inca nu stiu sigur-sigur ce-o sa fac atunci, dar daca sunt in Bucuresti, apar si eu la interval.Ca locatie, as sugera sa cautam o terasa prin centru. Daca stii ceva, eu nu cunosc mai nimic in centru, in afara de Pizza Hut de la Romana, nu am fost in alta parte.Daca mergem la Pizza Hut, mai e unul si la Universitate. Daca mergem la un restaurant / terasa, cautam. Am fost la un moment dat la un restaurant care mi-a placut, era la intersectia Carol I cu Calea Mosilor. Am uitat numele... La Kogalniceanu e un restaurant underground frumusel - Excalibur. Mai au si alte locatii - pe la Universitate pe Academiei si tot pe acolo, pe strada Blanari. In astea n-am fost inca, nu stiu cum e interiorul. Portiile sunt generoase, pretul acceptabil (bun, in raport cu cantitatea si calitatea mancarii), servirea prompta.Jupanu' se mai duce la terasele din centrul istoric... o sa-i cer ceva recomandari. Acu' depinde si de numarul de persoane si daca se pot face rezervari sau nu. Report
June 20, 201214 yr comment_154175 Daca mergem la Pizza Hut, mai e unul si la Universitate. Daca mergem la un restaurant / terasa, cautam. Am fost la un moment dat la un restaurant care mi-a placut, era la intersectia Carol I cu Calea Mosilor. Am uitat numele... La Kogalniceanu e un restaurant underground frumusel - Excalibur. Mai au si alte locatii - pe la Universitate pe Academiei si tot pe acolo, pe strada Blanari. In astea n-am fost inca, nu stiu cum e interiorul. Portiile sunt generoase, pretul acceptabil (bun, in raport cu cantitatea si calitatea mancarii), servirea prompta.Jupanu' se mai duce la terasele din centrul istoric... o sa-i cer ceva recomandari. Acu' depinde si de numarul de persoane si daca se pot face rezervari sau nu. Pe Excalibur m-am uitat pe site-ul lor, arata bine locatia. Este o idee. Report
June 20, 201214 yr comment_154180 Mutti, mi-ar placea sa ne-ntalnim. da' ce ora v-ar conveni...ca sa am si eu tren la-ntors Report
June 20, 201214 yr comment_154183 Moatza, ce bine ca vrei sa vii si tu! Eu cred ca undeva la ora pranzului, nu, 12,00-12,30-13,00. Report
June 20, 201214 yr comment_154187 Moatza, ce bine ca vrei sa vii si tu! Eu cred ca undeva la ora pranzului, nu, 12,00-12,30-13,00. ooo, vointza am, sper ca si putilintza! ia sa vedem ce zice lumea. Report
June 20, 201214 yr comment_154191 La pranz ar fi super! Moatza , ce m-as bucura sa potzi veni!!! Report
June 20, 201214 yr Author comment_154213 Pai hotarati-va si ziceti aici, ca sa vad si eu cand revin.Sambata dimineata plecam! Giorgie si Fox, va sun cand revin in tara.Abia asteeept!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
June 20, 201214 yr comment_154241 Pai hotarati-va si ziceti aici, ca sa vad si eu cand revin.Sambata dimineata plecam! Giorgie si Fox, va sun cand revin in tara.Abia asteeept!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Drum bun, bre, concediu placut si alea,alea!Si asteptam sa-ti revii si sa ne suni. Report
June 21, 201214 yr Author comment_154435 Si asteptam sa-ti revii si sa ne suni. = Eu? Sa-mi revin? Slaaabe sanse!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifMultam de urare!Voi hotarati-va, ca de mine nu scapati usor!Doar sa stiu unde si la ce ora!Mutti, abia astept sa te vad!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
June 28, 201214 yr comment_155481 Mai , eu va tot presez ca nimeni nu scrie nimic concret...eu am nr de tel al Georgianei asa ca o sa aflu prin ea unde , cine , cand... Nu v-atzi mai gandit la o locatzie? Report
June 28, 201214 yr comment_155482 Mai , eu va tot presez ca nimeni nu scrie nimic concret...eu am nr de tel al Georgianei asa ca o sa aflu prin ea unde , cine , cand... Nu v-atzi mai gandit la o locatzie?Pai daca nu obiecteaza nimeni, ne vedem la 12 jumate la Excalibur, la Kogalniceanu. Fac io programare, dar sa vedem exact numarul de persoane. Numele va fi Ana Maria. Bun asa? Alte sugestii? Report
June 28, 201214 yr comment_155499 Pai daca nu obiecteaza nimeni, ne vedem la 12 jumate la Excalibur, la Kogalniceanu. Fac io programare, dar sa vedem exact numarul de persoane. Numele va fi Ana Maria. Bun asa? Alte sugestii? Eu am vazut locatia si imi place, am spus ca vin si vin. Numai, Foxxy, daca vin cu metroul pana la Eroilor, de acolo cum ajung?Este convenabila si ora. Report
June 28, 201214 yr comment_155507 Pai daca nu obiecteaza nimeni, ne vedem la 12 jumate la Excalibur, la Kogalniceanu. Fac io programare, dar sa vedem exact numarul de persoane. Numele va fi Ana Maria. Bun asa? Alte sugestii? Eu am vazut locatia si imi place, am spus ca vin si vin. Numai, Foxxy, daca vin cu metroul pana la Eroilor, de acolo cum ajung?Este convenabila si ora.De la Eroilor iei ceva ce merge pana la Universitate - 336 sau 601 si cobori la statia Mihail Kogalniceanu, adica la a 2-a... Ne putem vedea chiar acolo, la rond si mergem impreuna la crasma. Report
June 28, 201214 yr comment_155512 De la Eroilor iei ceva ce merge pana la Universitate - 336 sau 601 si cobori la statia Mihail Kogalniceanu, adica la a 2-a... Ne putem vedea chiar acolo, la rond si mergem impreuna la crasma. Gata, am pricipit, atunci vin cu metroul la Universitate, nu la Eroilor. Da ne vedem la rond si mergem impreuna. Report
June 28, 201214 yr comment_155513 De la Eroilor iei ceva ce merge pana la Universitate - 336 sau 601 si cobori la statia Mihail Kogalniceanu, adica la a 2-a... Ne putem vedea chiar acolo, la rond si mergem impreuna la crasma. Gata, am pricipit, atunci vin cu metroul la Universitate, nu la Eroilor. Da ne vedem la rond si mergem impreuna.De la Universitate iei orice si cobori la a 2-a statie. Report
June 28, 201214 yr comment_155515 Acum sa vedem cine mai onoreaza invitatia. Pana acum: 1.Mutti2.Foxxy3.Giorgiana4.Zoazorel si lista este deschisa. Report
June 30, 201214 yr comment_155770 si io!e-n aer liber sau indoor? mie mi-e teama de canicula, cum o fi vremea? Report
June 30, 201214 yr comment_155786 si io!e-n aer liber sau indoor? mie mi-e teama de canicula, cum o fi vremea?E la subsol. Report