June 9, 201016 yr Author comment_41477 Wooow, fain! Pacat ca n-ati facut poze! Sa va fie de bine! Report
June 10, 201016 yr comment_41608 Deci mi s-a intimplat prima intilneala eu cu GORGONA in Rethmion CretaDin varii motive poze nu s-au facut dar desi CALD totul a fost f placut !Gorgona pupici esti o draguta! Confirm!A fost frumos, Carmaw e o tipa de milioane si are un ten uimitor, imi place ca e directa si sigura pe ea, faza tare e ca ne-am imbracat aproximativ la fel fara sa stim una de alta, se vede ca suntem surori de zodie! Pupicei si din Romanica unde m-am intors fara prea mare tragere de inima, as mai fi stat ceva timp dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate mai bifez Creta inc-o data anul asta, vreau sa ajung si in cealalta jumatate a insulei, pina atunci astept sa ne vedem pe plaiurile mioritice! Report
June 10, 201016 yr comment_41610 Wooow, fain! Pacat ca n-ati facut poze! Sa va fie de bine!Multumesc, chiar a fost frumos! Report
June 12, 201016 yr Author comment_41991 Strigare pentru fetele din Galati: ziceti un we dupa 1 iulie ca Anne16 si cu mine vrem sa venim in Galati sa ne vedem.Anne asteapta, ca-i mai de departisor, sa vin si eu din cea Bulgarie.Deci, Diamanto, Lalua, Mimi, Mitzi, Cellyagl, Simi1 si care mai sunteti galatence, va rog frumos, anuntati aici daca si cand vreti sa ne vedem! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
June 21, 201016 yr comment_43561 Buna seara Si eu imi permit sa fac o strigare....vin pe 9 iulie in ro si plec inapoi pe 12 augustCa locatie .....bucuresti si CampinaCind vreti imi spuneti sa ma aranjez caci as dorii tare mult sa ne cunoastemHai cine se inscrie ....nu va fie teama nu am muscat pe nimeniBucurestiul? Roger?..... va astept la o PS Gorgona te vad sigur nu? :hug: Report
June 23, 201016 yr comment_43803 Buna seara : PS Gorgona te vad sigur nu? :(Biensur! Tot asa ne imbracam?Plus niste galosi si o manta de ploaie.....Si la o nu?Fetele altcineva de prin Ploiesti? hai sa vedem poate mai facem rost. PS Am vizitat iarasi si iarasi ieri Chania...portul un vis frumos yahturi,turisti incintati....Mai apoi am hoinarit prin vechiul oras...ce sa spun sarmant stradute mici , pline de ghivece de flori si copaci infloriti...colivii atirnate de ramurile copacilor casute vechi restaurate superb...tablouri mici care impodobeau peretii exteriori.Daca la asta mai adaugati aere de muzica ...aveti tabloul.Nu fac publicitate decit la ce e frumos(Gorgona stie asta) dar daca paradisul exista atunci nu poate fi decit admosfera culoarea si fericirea zilei de ieriAm mincat la o taverna ceva inedit...fisii de vinete care erau umplute cu mizytra ..totul la cuptor...am indraznit numai un rulou pt ca deja cred ca Montignac imi arata biciul_o Doamne o bunatate!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Deci daca ne-am intilni as avea si ce povesti?Nu mai vine nimeni in tara in perioada asta? Report
June 24, 201016 yr comment_43913 Buna seara : PS Gorgona te vad sigur nu? Biensur! IUBITA deschideti messul ai un link cu posete superbe!numai bine! Report
October 25, 201114 yr comment_108403 Sambata 29 oct ne vedem mai multe doamne din han si nu numai la New York Pizza situat pe Bd. Camil Ressu 76, vizavi de statia de metrou Nicolae Grigorescu.Ora 13.daca cineva e doritor, e bine venit/a Report
October 26, 201114 yr comment_108433 Sambata 29 oct ne vedem mai multe doamne din han si nu numai la New York Pizza situat pe Bd. Camil Ressu 76, vizavi de statia de metrou Nicolae Grigorescu.Ora 13.daca cineva e doritor, e bine venit/aEu incerc sa ajung, dar nu promit nimic! Report
October 29, 201114 yr comment_108821 hello, hello! ne primiti si pe noi? aici pozam eu iar aici a trecut Foxxy la aparate! niste frumoase si destepte si mari artiste in culinareala, pe deasupra! Report
October 29, 201114 yr comment_108822 Minunate fetelor!!! Thii ci bini ni-ar hi stat sha mie in boza... Data aviatoare poate Report
October 29, 201114 yr comment_108825 Minunate fetelor!!! Thii ci bini ni-ar hi stat sha mie in boza... Data aviatoare poate Merci de foto Moatza. Pe data viitoare un grup si mai mare. Dar shi ti planji bre asa, k nu au intrat zilele in sac! Cand vii in Bucuresti Geany organizezi intalneala, asa cum a facut si Stella. Deci cand vii? Report
October 29, 201114 yr comment_108826 Eu va pup tare apasat pe obrajori, frumoaselor! Muaaahhh!!! Report
October 29, 201114 yr comment_108827 Baii ni-o vinit o idee alla je' nush daca functioneaza'' + Am ochelari ca-s incognito Report
October 29, 201114 yr comment_108828 Hi hi hi nush Dani' poate la vara...da' bubulet inclus daca primiti ca momentan nici pan' la tauleta nu sa poate fara el... Report
October 29, 201114 yr comment_108829 Geany hai ca m-ai facut sa raaaaaaad! si pi mini si pi tati! ma tavalesc! dar ce dama ghini iesti ! chiar ca bini iti sedea'n boza! Maya, pupam 'napoi! Report
October 29, 201114 yr comment_108830 bien sure! Bubuletul ar face toata intalneala! si cu el si cu matali cred ca ne stricam de ras! Report
October 29, 201114 yr comment_108831 Geany hai ca m-ai facut sa raaaaaaad! si pi mini si pi tati! ma tavalesc! dar ce dama ghini iesti ! chiar ca bini iti sedea'n boza! Mda asta am prins prima la mana (da ce oi avea bre' fata aia ashea de ... )cini stie?! Report
October 29, 201114 yr comment_108832 pai poate te uitai de pe malul celalalt al Dambovitei si nu stiai cum sa treci raul sa ajungi la noi? Report
October 29, 201114 yr comment_108833 maaaai nu ne-ai facut sa radem cu fatza dumitale, ci de idee si de lipitura! esti geniala cui mai dadea prin cap asa ceva ? Report
October 30, 201114 yr comment_108842 sa va fie de bine intalneala. foxxxxx in sfarsit te vad si eu nu stiu cine este in mijloc cu bluza zebra? de cand ma chiorasc si nu-mi dau seama. Report
October 30, 201114 yr comment_108846 sa va fie de bine intalneala. foxxxxx in sfarsit te vad si eu nu stiu cine este in mijloc cu bluza zebra? de cand ma chiorasc si nu-mi dau seama. Patrick! Report
October 30, 201114 yr comment_108847 Ma bucur pt voi ca v-ati intalnit, sunt foarte geloasa pe voi. Sunteti una si una. Multumesc de poza Pupici!! Report