October 30, 201114 yr comment_108866 Bravo fetelor, ma bucur pentru voi, mi-as fi dorit sa fiu si eu in mijlocul vostru ! Report
October 30, 201114 yr comment_108879 Hi hi hi nush Dani' poate la vara...da' bubulet inclus daca primiti ca momentan nici pan' la tauleta nu sa poate fara el... La vara , la vara , ca atunci stau si eu mai mult la Bucuresti , las kupila la socrella si umblu teleleu Pupam fete frumoase ! Report
October 30, 201114 yr comment_108880 noi va asteptam cuminti pe toate rand pe rand ... , sau pe toate odata! Report
October 30, 201114 yr comment_108886 Moatza ! Carmen, tu esti in poza? eu nu te stiu decat dupa postari. Ia pune tu o pozica la topicul cu artistii culinari! Hai, ca si tu ai cu ce te lauda Report
October 30, 201114 yr comment_108889 Fetele sa va fie de bine intalneala.Da o mica prezentare avem si noi?Pe stela, foxy,moatza,daniela,zozo le stiu,da restu?nu ni le prezentati? Report
October 30, 201114 yr comment_108897 Ce bine ca v-ati intalnit! Am recunoscut in poza pe Daniela, Zoazo, Foxxy, Moatza, Stella, dar sunt 3 fete pe care nu le-am recunoscut (imi cer scuze!).Ati putea adauga si numele la poza, ca sa pun si eu un nume la figura?Multumiri! Report
October 30, 201114 yr comment_108898 Fetele sa va fie de bine intalneala.Da o mica prezentare avem si noi?Pe stela, foxy,moatza,daniela,zozo le stiu,da restu?nu ni le prezentati? ha ha, nu vazusem postu tau! Am zis acelasi lucru! Report
October 30, 201114 yr comment_108925 am crezut ca le cunoasteti pe fete. Sus sunt Ady, Daniella, Zozo, Foxxy, iar jos sunt Cinezee (Mihaela), Patrick, Stella. Ady si Patrick au mai putine postari pe-aici, iar Cinezee s-ar putea sa nu aiba cont (da'i fata ok!) Report
October 30, 201114 yr comment_108933 ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Report
October 30, 201114 yr comment_108934 ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Da la bacau nu mai vii?! Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... Report
October 30, 201114 yr comment_108935 ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Da la bacau nu mai vii?! Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti ne auzim aici si ne vedem cu siguranta Report
October 30, 201114 yr comment_108936 ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Da la bacau nu mai vii?! ;) Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti ne auzim aici si ne vedem cu siguranta Haidi' fata zau asa Report
October 31, 201114 yr comment_108992 Bravo fetele, sa va fie bine de intalneala.Si la cat mai multe.Am vazut niste fete vesele si frumoase! Report
October 31, 201114 yr comment_109052 daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.As putea sa iti comand si un tort cu ocazia asta, dani_ela? ai cum sa-l aduci? Report
October 31, 201114 yr comment_109099 daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.As putea sa iti comand si un tort cu ocazia asta, dani_ela? ai cum sa-l aduci? daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim . tort as putea sa fac , desi e cam aiurea cu caratul prin autocar ...trimit pm Report
October 31, 201114 yr comment_109100 geanny- stefana tocmai a zis sa iti transmit ca e musai cand ne vom intalni sa vii cu o pizza cum numai tu stii sa faci cica o plateste din economiile ei Report
November 1, 201114 yr comment_109133 geanny- stefana tocmai a zis sa iti transmit ca e musai cand ne vom intalni sa vii cu o pizza cum numai tu stii sa faci cica o plateste din economiile ei Ha ha ha! Auzi la ea o pizza din economiile ei Mancao-ar mama pe ea de dulce ,bine ca nu o cerut cini stie ce trufandale ca atunci atentam la economii,dar de-o pizza oricand... Report
November 1, 201114 yr Author comment_109135 daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.As putea sa iti comand si un tort cu ocazia asta, dani_ela? ai cum sa-l aduci? daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim . tort as putea sa fac , desi e cam aiurea cu caratul prin autocar ...trimit pm Daniella, eu o sun miercuri pe la 17-17 si 10.Eu cred ca te putem astepta si pe tine.Depinde de Dani.Oi dibui eu Trattoria aia daca-i prin zona (desi cred ca stiu unde-i! Pe la Diham, parca!).Ne-om descurca noi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 1, 201114 yr comment_109152 eu am timp berechet pana a doua zi la 8 cand intru iar pe mana doctorilor fetele care sunteti prin zona (titan ) si aveti timp , cu mare drag mi-ar place sa va cunosc Report
November 1, 201114 yr comment_109194 cel mai bine: stabiliti voi oriunde (va e cel mai comod) si orice ora, dar spuneti-mi pe cat posibil mai de maine-poimaine, ca miercuri sa.mi aranjez programul si sa vind upa voi. Singura treaba ca nu cunosc cartierul, dar intreb colegii, ma uit pe net, caut o harta si va dibuiesc eu! Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17. PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi Report
November 1, 201114 yr comment_109230 Fetelor intilneala placuta...ce pacat ca nu mai sunt in ro si in Buc ca era zona mea .....si as fi vrut sa va cunosc!Da o las pe mai tirziu!Pina atunci serviti o !O seara placuta dragele mele! Report
November 1, 201114 yr comment_109241 te asteptam cuminti pe cand vii in concediu! o bere si tie si o seara placuta! e seara si la tine? Report
November 1, 201114 yr comment_109256 te asteptam cuminti pe cand vii in concediu! o bere si tie si o seara placuta! e seara si la tine?Da draga mea e seara si una plina de surprize ...la mine merge televizorul radioul 2 calculatoare pindim stirile ,declaratiile si toate cele!Ne vedem sigur ca mi a soptit o pasarica ca sunteti de gasca...da ne vedem pe zi ca eu ....nu o sa mai am domiciliu in buc si seara se lasa repede....iar pina la Campina e drum lungBine vorbim ..trag o strigatura si eu pe acileaso pup gasca! Report
November 1, 201114 yr comment_109270 cel mai bine: stabiliti voi oriunde (va e cel mai comod) si orice ora, dar spuneti-mi pe cat posibil mai de maine-poimaine, ca miercuri sa.mi aranjez programul si sa vind upa voi. Singura treaba ca nu cunosc cartierul, dar intreb colegii, ma uit pe net, caut o harta si va dibuiesc eu! Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17. PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi daniela ti-am trimis pm cu nr meu ; l-ai primit ? daca nu , poti sa iei legatura cu zoazorica noastra , ca poate ai nr ei deja ... Report