Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pachetele de foietaj cu gem de caise

Featured Replies

• Author

Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.

Sigur ca merge, abia astept sa le refac si eu.

• 2 weeks later...

Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.

Deci a durat ceva pana m-am tinut de cuvant, dar ca sa fiu iertata am plusat!

Cu gem de piersici, cum am zis, facut de manutele mele!

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1340.jpg

cu urda, marar, sare, ou:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1339.jpg

si asta-mi place mie cel mai tare poza, dar nu e bine incadrata si se vede si ambulanta:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1337.jpg

• Author

Minunate, Zerda, cred ca si alea sarate sunt un delicu!

Eu ador clatitele cu urda si marar, deci cred ca in varianta asta sunt fenomenale :thumleft: !

Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa!
  • Author

Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa!

Atunci trebuie sa le refac neaparat in varianta sarata :thumleft:!

• 1 month later...

Pentru astazi le-am comis si eu Any si toata lumea le-a-ndragit.

Nu le-am tras o poza mai hartistica fiindca nu am avut timp, am rupt platoul cu pachetelele din context... ^_^

post-1400-13524080734108_thumb.jpg

• Author

Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit ^_^ !

Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.

Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit :love7: !

Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.

Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.

Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!

• Author

Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.

Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!

Gela eu zic ca sigur tine, cand am facut eu pachetelele astea prima data, pandispanul meu a stat in dulap 5 zile in folie de plastic si era perfect :hug:.

Deci vine ziua baiatului tau, alta distractie, alte gateli, abia astept sa vad ce mai pregatesti :love7: !

Sambata am avut zi "Any" https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Am facut somonul cu paste si pachetele. Am avut resturi de madeira in congelator si le-am amestecat jumatate cu marmelada de portocale si jumatate cu gem de capsuni. Minunate iar!

daca apuc, o sa pun si poza cand ajung acasa

any,

Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.

• Author

any,

Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.

Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok :P .

[quote name='any_annette' date='12 November 2012 - 12:25 PM' timestamp='1352723111'

Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok :P .

A mea si asa nu era groasa si foarte pufoasa asa ca sigur o sa stea bine si ce zici: ii cam putinica sa o mai imbin cu ceva piscoturi sau biscuiti cand fac? sunt resturile de la cercul de la tort si ce a ramas de la rondelele de joffre si nu cred ca am 250 de gr acolo nu am cantarit dar sigur nu`s atatea grame.

Cerra eu cred ca merge bine daca combini cu piscoturi sau biscuiti :( !

tks!

Si eu tot pentru varianta sarata am optat - 2 felii de paine si vreo 4-5 linguri de zacusca.

Multumesc frumos pentru idee. :tongue3:

post-423-13529788682202_thumb.jpg

• Author

Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?

Ma bucur ca ai preluat ideea si tu :tongue3: .

wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni

Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?

Ma bucur ca ai preluat ideea si tu :tongue3: .

Da. Am maruntit 2 felii de paine (paine rotunda, nu franzela) si apoi am adaugat zacusca pana a devenit o pasta densa. Zacusca mea de anul asta e cam "moale", dar dupa combinatia cu painea, nu s-a inmuiat foietajul absolut deloc.

wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni

Multumesc :tongue3:

Dar nu-i chiar asa o idee - una dintre voi spunea despre Fornetti si.. pur si simplu mi s-a aprins beculetzul.