September 25, 201213 yr Author comment_164264 Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea. Sigur ca merge, abia astept sa le refac si eu. Report
October 3, 201213 yr comment_165044 Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.Deci a durat ceva pana m-am tinut de cuvant, dar ca sa fiu iertata am plusat! Cu gem de piersici, cum am zis, facut de manutele mele! http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1340.jpg cu urda, marar, sare, ou: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1339.jpg si asta-mi place mie cel mai tare poza, dar nu e bine incadrata si se vede si ambulanta: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1337.jpg Report
October 3, 201213 yr Author comment_165051 Minunate, Zerda, cred ca si alea sarate sunt un delicu! Eu ador clatitele cu urda si marar, deci cred ca in varianta asta sunt fenomenale ! Report
October 3, 201213 yr comment_165057 Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa! Report
October 3, 201213 yr Author comment_165079 Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa! Atunci trebuie sa le refac neaparat in varianta sarata ! Report
November 8, 201213 yr comment_169477 Pentru astazi le-am comis si eu Any si toata lumea le-a-ndragit.Nu le-am tras o poza mai hartistica fiindca nu am avut timp, am rupt platoul cu pachetelele din context... Report
November 8, 201213 yr Author comment_169496 Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit !Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo. Report
November 9, 201213 yr comment_169521 Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit !Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface. Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez! Report
November 9, 201213 yr Author comment_169528 Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface. Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez! Gela eu zic ca sigur tine, cand am facut eu pachetelele astea prima data, pandispanul meu a stat in dulap 5 zile in folie de plastic si era perfect .Deci vine ziua baiatului tau, alta distractie, alte gateli, abia astept sa vad ce mai pregatesti ! Report
November 12, 201213 yr comment_169927 Sambata am avut zi "Any" https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Am facut somonul cu paste si pachetele. Am avut resturi de madeira in congelator si le-am amestecat jumatate cu marmelada de portocale si jumatate cu gem de capsuni. Minunate iar! daca apuc, o sa pun si poza cand ajung acasa Report
November 12, 201213 yr comment_169954 any, Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut. Report
November 12, 201213 yr Author comment_169977 any, Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut. Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok . Report
November 12, 201213 yr comment_169989 [quote name='any_annette' date='12 November 2012 - 12:25 PM' timestamp='1352723111' Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok . A mea si asa nu era groasa si foarte pufoasa asa ca sigur o sa stea bine si ce zici: ii cam putinica sa o mai imbin cu ceva piscoturi sau biscuiti cand fac? sunt resturile de la cercul de la tort si ce a ramas de la rondelele de joffre si nu cred ca am 250 de gr acolo nu am cantarit dar sigur nu`s atatea grame. Report
November 12, 201213 yr Author comment_170006 Cerra eu cred ca merge bine daca combini cu piscoturi sau biscuiti ! Report
November 12, 201213 yr comment_170071 Cerra eu cred ca merge bine daca combini cu piscoturi sau biscuiti ! tks! Report
November 15, 201213 yr comment_170564 Si eu tot pentru varianta sarata am optat - 2 felii de paine si vreo 4-5 linguri de zacusca.Multumesc frumos pentru idee. Report
November 15, 201213 yr Author comment_170566 Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?Ma bucur ca ai preluat ideea si tu . Report
November 15, 201213 yr comment_170567 wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni Report
November 15, 201213 yr comment_170570 Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?Ma bucur ca ai preluat ideea si tu . Da. Am maruntit 2 felii de paine (paine rotunda, nu franzela) si apoi am adaugat zacusca pana a devenit o pasta densa. Zacusca mea de anul asta e cam "moale", dar dupa combinatia cu painea, nu s-a inmuiat foietajul absolut deloc. Report
November 15, 201213 yr comment_170571 wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni Multumesc Dar nu-i chiar asa o idee - una dintre voi spunea despre Fornetti si.. pur si simplu mi s-a aprins beculetzul. Report