Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pachetele de foietaj cu gem de caise

Featured Replies

any,

Am venit cu pachetelele.

Am facut asa cum am discutat aici diferenta de blat am complectat cu biscuiti. Am facut doar 10 buc ptr ca sotului mei ii trebuiau si cu branza. Pun dincolo cu branza ptr ca nu le`am facut pachetele ci am lasat asa sul si facut melc in tava.

uff uitat de poza

post-1316-13531746697831_thumb.jpg

Cerra, sa le mancati cu placere, frumoase au iesit :)!

Multumesc ptr reteta!

Dupa cum se vede ale mele au multa umplutura si foaia este mai subtire ptr ca eu ca si o tuta am pregatit umplutura ptr toate pachetelele si am impartit aluatu sa ii fac si la barbat cu branza sarata si cum aveam o parte de aluat destinata pachetelelor, am facut un singur sul si mi`au iesit 10 buc cu umplutura cat ptr 24:)

Lasa, nu-i bai, important e ca v-au placut.

Cum s-a comportat compozitia cu biscuiti?

Sa sti ca trebuie pus mult mai mult gem ca trag mai mult decat pandispanul si daca nu puneam cred ac ieseau beton :) asa a iesit bun si aromat ca eu am pus gem de caise si magiun de prune fara zahar astea borcane aveam desfacute . A fost bun. Alta data cred ca o sa fac cu piscoturi ptr tiramisu.

Am refacut si eu pachetelele pentru ziua lui Alex, de data asta le-am umplut cu pesmetul de pandispan amestecat cu dulce de leche home made, au fost o nebunie!

post-1400-13533400132599_thumb.jpg

Multumim inca o data, Any, :occasion15: fiul meu ma intreba"unde le-ai tinut p'astea pana acum?"

• Author

Gela, iar le-ai facut? Esti Speedy Gonzales!

Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo :notworthy: !

Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!

Gela, iar le-ai facut? Esti Speedy Gonzales!

Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo :notworthy: !

Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!

Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)

Si sunt super si in varianta asta!

Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any! :wub:

• Author

Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)

Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any! :D

Gela :floare: , sarumana, esti prea draguta :D !

Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any! =))

Gela =)) , sarumana, esti prea draguta =)) !

Nu, nu, nu, doar sincera, ca asa trebuie, sa dam Cezarului ce e al Cezarului :lol: !

• 2 months later...
Mi-a mixat Bea 1 cozonac inceput si intarit (230 g). L-am amestecat cu (6 linguri) dulceata de visine si 2 fiole esenta vanilie, cat ea era in baie. Dupa ce s-au culcat "copiii", le-am montat ... se decongelase si foietajul intre timp. Dimineata, la prima ora, le coc o tava, maine seara pe a doua. Sper sa nu pateasca ceva aluatul ca mai sta in frigi cu montura ...

post-685-13593260292034_thumb.jpg

• 2 years later...

Am facut si eu pachetelele tale Any.Multumesc de reteta!Cele dulci i-mi mai ramasese pandoro in loc de pandispan,si l-am amestecat cu gem de caise si nuci macinate.Iar cele mai mici sunt sarate,cu miez de paine si zacusca.

post-162-1422966544077_thumb.jpg

Am facut si eu pachetelele tale Any.Multumesc de reteta!Cele dulci i-mi mai ramasese pandoro in loc de pandispan,si l-am amestecat cu gem de caise si nuci macinate.Iar cele mai mici sunt sarate,cu miez de paine si zacusca.

post-162-1422966544077_thumb.jpg

faine ti-au iesit, iar pentru cele sarate, de retinut ideea

Bris,ideea la cele sarate nu este a mea,este a lui Maddy,am furat-o de la ea,o postase mai inainte.Am facut si cu pateu de masline si paine,dar nu am poze.

Bris,ideea la cele sarate nu este a mea,este a lui Maddy,am furat-o de la ea,o postase mai inainte.Am facut si cu pateu de masline si paine,dar nu am poze.

de tinut minte si umplutura cu pateu de masline

cum ti s-au parut cele sarate? care umplutura merge mai bine? stiu ca depinde de gustul propriu si personal :hungry: al fiecaruia

de tinut minte si umplutura cu pateu de masline

cum ti s-au parut cele sarate? care umplutura merge mai bine? stiu ca depinde de gustul propriu si personal :tongue3: al fiecaruia

Bune si cu zacusca,dar mie mi-au placut mai mult cu pateu de masline.Cred ca merg bine si cu ton,o sa le incerc cat de curand.

• Author

Ramy, ma bucur, tare frumusele ti-au iesit :scratch: !

De tinut minte ideea cu zacusca si cea cu pateu de masline, multumesc tie si lui Maddy din nou (uitasem de ideea cu zacusca) :tongue3: .

Multumim pentru desert! pandispan de cioco ramas de la un tort de Craciun (l-am avut la congelator) si gem de gutui:

post-124-14237283415572_thumb.jpg

pupicei, miha :blob8:

Na ca am facut si eu, avind pandispan ramas de la tort. Numai ca eu am pus toata umplutura odata si rulat tot aluatul.( daca nu citesti cum trebuie..)

O idee buna ptr. resturi de pandispan. Merci Any.

post-27-14239806760463_thumb.jpg

Peter