December 22, 200916 yr comment_11550 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!Am uitat sa specific cine-s posesorii pachetului Mama si tata ,vor fi posesorii...ca momentan e pe drum,pachetul Ei sînt maaaaari amatori de dulceturi, marmelade si gemuri.Manînca zilnic!! Le-am pus cîte un borcan din fiecare fel ce l-am facut anul acesta: GrapefruitNuciCirese amareCapsuniMureZmeuraPere Pot sa fiu si eu surioara ta? Am facut caramelul de portocale si ne-a placut mult de tot, asa ca trebuie sa incerc si dulceata asta, mai ales ca sotului ii place mult grapefruit-ul. Multumesc Report
April 20, 201016 yr comment_33328 Maya, mai bine mai tarziu decat niciodata. Acu' am vazut ca n-am pus pozele cu dulceata de grapefruit facuta iegzact si intocmai dupa indicatiunile tale: Am servit bunatatea de dulceata pe cornurile cu unt ale lu' Pisco si alaturi de-o cana de laptic caldut. Bun, rau! Saru'mana pentru masa! Report
April 20, 201016 yr Author comment_33345 Tare fain arata.Noi nu mai avem.Acum astept sa înceapa capsunii,si o sa fac muuulte borcane.Nu stiu cîte,dar cîte n-am facut niciodata.Are trecere,si probabil fac sa trimit si la mama Report