January 20, 201313 yr Author comment_181313 Cum mi s-a parut? E tot ce vrea un ciocolatos ! Sau niste ciocolatosi ca noi . ps. facut in tava rotunda cu diametrul de 20 cm, a fost inundat de cafea peste tot. S-a format un strat la suprafata care a devenit extremly ciocolatos! Moama Any cum arata. Sa-l faci si cand termini dieta ca mertiti si tu o bucatica ciocolatoasa.Si e relativ "light".Tu cum l-ai facut cu cafea sau cu lapte? Report
January 20, 201313 yr comment_181340 Any, cum poti face asa ceva cand esti la dieta? super arata!eu radeam jumate!cand om fi noi slabi, cu totzii, le-oi face-o si eu. Report
January 20, 201313 yr comment_181351 Any, cum poti face asa ceva cand esti la dieta? super arata!eu radeam jumate!cand om fi noi slabi, cu totzii, le-oi face-o si eu. Pai habar n-am nici eu . Probabil ca vointa e mare si invinge orice pofta. Report
February 10, 201313 yr Author comment_184539 Dl.Any are gusturi rafinate! Doamne ce as plonja cu fata in el la ora asta! Report
February 10, 201313 yr comment_184540 Eu zic mereu ca avem aceleasi gusturi culinare, dar cu asta m-ai dat gata. Apoi zic : nu mi-e pofta, nu mi-e pofta, nu mi-e pofta! Dar ca sa serbez cele aproape 4 kg pierdute, am avut onoarea sa servesc si eu o feliuta mica de tot azi la micul dejun .Iar de-acum pot sa ma uit la el pana se termina . Report
March 11, 201313 yr comment_189158 Iar.Lili zi drept, cred ca l-am facut de mai multe ori decat tine . Report
March 13, 201313 yr Author comment_189313 Categoric Any! Eu nu l-am mai facut de atunci. Dar ma bucur ca il refaci si va place.Stiam eu ca e o reteta care merita. Report
March 13, 201313 yr comment_189319 Categoric Any! Eu nu l-am mai facut de atunci. Dar ma bucur ca il refaci si va place.Stiam eu ca e o reteta care merita. Eu am mereu in casa ciocolata amaruie. Dar de cand l-am facut prima data am mereu, minim 400 de gr de cioco in dulap, asa incat il pot face cand am chef . Report
March 16, 201313 yr comment_189788 Lilly, l-am facut si cum eram cu capul aiurea, am citit 400 gr de ...faina....asa ca chitan a iesit si a ajuns direct la gunoi.Il voi reface cand oi fi mai putin stressata si obosita Report
March 16, 201313 yr comment_189791 Lilly, l-am facut si cum eram cu capul aiurea, am citit 400 gr de ...faina....asa ca chitan a iesit si a ajuns direct la gunoi.Il voi reface cand oi fi mai putin stressata si obosita Stellina te rog nu te supara pe mine ca m-a pufnit rasul! Acum e simpatica chestia, dar imi imaginez ca pe moment, n- a fost prea distractiv.Lasa ca data viitoare il faci si o sa fie mai mult decat ok ! Report
March 16, 201313 yr comment_189792 Anutza, eram chioara de somn si obo, si mi-am zis sa fac praji s-o duc ca aveam ceva sedinte la biroul orchestrei , si mai era si ziua colegului meu norocul e ca facusem de cu seara o ciocolatoasa a casei....asa ca am dus-o pe aia plus o tarta cu mere improvizataam topit cioco ( copiasem reteta pe o hartie) si m-am uitat sa cantaresc faina...pe care am si cernut-o ....doar ca in loc de 180 am citit 400 ( care erau gramajul la cioco)cand am amestecat totul mi s-a parut cam vartoasa tare , dar am zis ca na cu cafiaua si cacao se amalgameaza un kelkesoz acolo...Cand am scos-o din cuptor arata foarte ciudat, am taiat o mica bucatica , si era kitan...mi-am zis eu ca daca vars niste frisca indulcita se amelioreaza...=))neeeeeeeeeeee, deci la gunoi a ajuns.Norocul e ca aveam un alaut frantzuzesc si am improvizat o tarta cu mere....pe care le-am dus-o calda...intre timp am recitit fituica si am vazut ca pusesem de 2 ori si ...cantitatea de faina...deci nici un miracol n-o putea salva .Sa nu faceti ca mine Report