January 10, 201313 yr comment_179673 Rola mea e la conge. O sa-i coc în seara asta, la fel ca saleurile. Any, merci de suport Report
January 10, 201313 yr Author comment_179734 Rola mea e la conge. O sa-i coc în seara asta, la fel ca saleurile. Any, merci de suport Macar am incercat, solutia tot tu ai gasit-o ! Report
January 12, 201313 yr comment_179989 dacă trebuie păstraţi în cutie de tablă, acolo i-am pus am făcut porţie dublă, cantitatea de fistic fiind mai generoasă decît reţeta. mi-au ieşit 18 apţi-combatanţi şi doi rezervişti, nu'ş cum vă ies vouă 30 ... any, o reţetă super, jos fascinatoru' (sau fascinatoarea ), (grazie) 1000 Report
January 12, 201313 yr comment_180009 Oare cum se comporta o rola de asa, daca e lasata mai mult în congelator. 1-2 zile de exemplu? Cred ca la fel cum se comporta daca o lasi cateva ore bune, ca mine (ca am uitat de ea) . O fost bocna dar nu imposibil de taiat cu un cutit bun. Daca as fi pus-o in frigider sa mai stea (sau chiar un pic la temperatura camerei?) era mai bine, dar cine sa mai aiba rabdare ? Chiar ne-am intors de la cumparaturi si am luatt de data asta fistic nesarat .Ma gandesc sa fac jumatate de portie cu fistic si alta jumatate cu altceva, oare merg cu migdale sau arahide sau...? No bine, va zic ce-o iesit dupa ce i-am facut . Report
January 25, 201313 yr Author comment_182102 dacă trebuie păstraţi în cutie de tablă, acolo i-am pus am făcut porţie dublă, cantitatea de fistic fiind mai generoasă decît reţeta. mi-au ieşit 18 apţi-combatanţi şi doi rezervişti, nu'ş cum vă ies vouă 30 ... any, o reţetă super, jos fascinatoru' (sau fascinatoarea ), (grazie) 1000 Dex, poate i-ai taiat mai grosi bre !Oricum, ti-au iesit super, poza demonstreaza ! Cred ca la fel cum se comporta daca o lasi cateva ore bune, ca mine (ca am uitat de ea) . O fost bocna dar nu imposibil de taiat cu un cutit bun. Daca as fi pus-o in frigider sa mai stea (sau chiar un pic la temperatura camerei?) era mai bine, dar cine sa mai aiba rabdare ? Chiar ne-am intors de la cumparaturi si am luatt de data asta fistic nesarat .Ma gandesc sa fac jumatate de portie cu fistic si alta jumatate cu altceva, oare merg cu migdale sau arahide sau...? No bine, va zic ce-o iesit dupa ce i-am facut . Eu astept sa-mi zici in caz ca-i faci cu migdale sau cu altceva ! Report
January 27, 201313 yr comment_182457 [center]Dex, ori ai facut ruloul mai scurt de 18-20 cm, ori i-ai taiat mai grosi. Rola mea fu de 20 cm lunga, cu circumferinta de 4 cm, si mi-au iesit vreo 37 chiar Nu i-am taiat chiar pe toti la fel, ca doar nu era sa stau calare pe fiecare rotocoala, cu sublerul As zice ca au aproximativ 5 mm grosime. Any, merci mult! [/center] Report
January 27, 201313 yr Author comment_182466 Tu zici ca nu i-ai taiat pe toti la fel, dar mie asa mi se pare ca sunt unul si unul .Si te-ai descurcat mai mult decat onorabil cu fisticul .Cu placere Maya ! Report
February 21, 201313 yr comment_186724 Eu astept sa-mi zici in caz ca-i faci cu migdale sau cu altceva ! Nu i-am facut atunci ca nu aveam destul parmezan, dar de Valentine's Day am zis sa experimentez. I-am facut cu migdale ("fulgi") le-am macinat, nu le-am prajit.Am vrut sa fac ruloul sa arate din profil ca o inimioara, nu prea am reusit ca a fost aluatul cam moale (datile trecute mi s-a parut ca mai trebuie unt, acum am pus ceva mai mult de la inceput si n-ar fi trebuit ), mi-au iesit inimioarele cam strambe dar le-am mai bibilit un pic dupa ce le-am taiat si au iesit destul de onorabil. Mi-au iesit tot vreo 30 si ceva, dar in forma de inimioara mergeau mai bine de 2 ori mai mici.Gustul? Hmmm... ... Mie mi-au placut mai mult dupa ce le-am scos din cuptor si s-au racit un pic, decat a 2-a zi. Atunci proaspeti mi-au placut mai mult decat cei cu fistic, dar a 2-a zi m-am razgandit .Data viitoare o sa cumpar migdalele intregi si am sa le dau un pic la cuptor inainte sa le macin, dar parca vad ca tot la fistic ma intorc. (Pozele, ca de obicei, de toata jena, dar cred ca se intelege ce-a iesit). Aaa, si cu ocazia "inimioarelor" m-am gandit oare nu ar merge cumva taiate cu forma (banuiesc ca nu prea din cauza consistentei aluatului) si mi-am adus aminte de o reteta asemanatoare postata p-aici de Raluca Elena daca nu ma insel - cantitati egale de branza (eu puneam telemea), faina si unt... Report
November 4, 201312 yr Author comment_207674 Adi, nici eu nu renunt la varianta cu fistic, pentru nimic in lume. Eu ador fisticul. Bine, imi plac si migdalele.Frumoase inimioarele : Report
December 8, 201312 yr comment_209466 mi-s în plin proces tehnologic, am avut 115 g de fistic care trebuia reciclat, sper să fi nimerit cantitățile, că aluatul părea destul de sfărîmicios. am măcinat fisticul mai mare și acum se aud tot felul de troznituri din cuptor. ori mi-au livrat ăștia cuptor cu musică, ori se rumenește fisticul Report
January 2, 201412 yr comment_210731 Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin. Report
January 5, 201412 yr Author comment_210955 Anutza, i-am facut...doar ca au iesit mai bronzati...na tel exact cam cand trebuia sa-i scot din cuptor.Buni si asa.data viitoare ii pazesc si-i las mai putin. Tura asta cred c-au fost buni si-asa. Las ca data viitoare o sa fie mai bine. Ce sa-ti fac eu daca vorbesti la tilifon! Report