July 11, 201016 yr comment_47004 Era sa le-o traga spaniolii.Egal cine cîstiga(normal ca înca tin cu Holland),ambele echipe joaca misto!Un meci foaaarte frumos! Report
July 11, 201016 yr comment_47011 trebuie sa si mancam ceva. sangria avem, niste tapas, si sa inceapa fiesta!!! Yo-s paralela cu fotbalul,dar tin cu Spania.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Milena,asa off topic,te rog dupa ce se termina campionatul,fa un topic cu Tapas si descrie putin ce e prin bolurile alea,ca tare-mi place ce vad. Report
July 11, 201016 yr comment_47013 Arbitru cam partinitor si hollendarii cam brutali.asta ma face sa inclin spre spanioli.vamos la roja Report
July 11, 201016 yr comment_47014 Eu cred ca-s tare nervosi toti,ca mai mult se bat,decît joaca! Report
July 11, 201016 yr comment_47019 Eu cred ca-s tare nervosi toti,ca mai mult se bat,decît joaca! SUbscriu! Eu am senzatia ca is la un meci de kick-boxing. Vreau si eu un fotbal frumos, curgator, cu pase faine, cu dans de picioare, cu goluri spectaculoase...alea alea. Pana acu...scuzemuatima dar eu is dezamagita. Accent mare pe aparare si pe atac la...persoana. Report
July 11, 201016 yr comment_47020 Olandezu' neam-de-traista ce-o faultat grosolan (a bagat ditamai copita cu crampoane in cheptu' spaniolului), trebuia sa ia ros'. In rest, meciu' mere, asa, in lipsa de altceva. Fiecare se da rotund (cam prea multe individualisme) si de asta apar si problemele la finalizare.Da' urmeaza repriza a 2-a si poate le-or scoate antrenorii fumurile din nas! Report
July 11, 201016 yr comment_47022 Sa speram...in total 20 faulturi. Cata lipsa de fair play. Si totusi Spania si Olanda fac parte din echipele care au jucat foarte disciplinat in acest campionat. Report
July 11, 201016 yr comment_47024 Tja. Mult mai faina repriza asta, mai insufletita, mai goal-oriented sa zic asa. Dar...olandezii nu se potolesc, doua galbene is deja date. Mira-m-as sa se termine jocu' asta cu 22 jucatori pe teren... Report
July 11, 201016 yr comment_47029 Va urmaresc cu interese ca eu n-am teveu in dormitor unde am fost nevoita sa ma retrag ca feciorul s-a dus deja in lumea viselor alaturi de Mos Ene Asa ca tot dau refresh si astept un gol ceva in poarta Spaniei Desi ar fi interesant sa decida portarii in cele din urma rezultatul Report
July 11, 201016 yr comment_47030 Da,deci e bataie pura pe teren! Sînt extrem de nervozati.Parca e pe viata si pe moarte! Report
July 11, 201016 yr comment_47033 Nu se poate baaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii, ce ratareeeee Ghinionu' ma-si! Care aveti gouda prin casa bagati-v-o-n colotzi!! Report
July 11, 201016 yr comment_47034 Nu se poate baaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii, ce ratareeeee Ghinionu' ma-si! Care aveti gouda prin casa bagati-v-o-n colotzi!! Da' di ci??? (nu c-as avea! ) (gouda maaaaaaaa!!!! ) Report
July 11, 201016 yr comment_47036 Nu se poate baaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii, ce ratareeeee Ghinionu' ma-si! Care aveti gouda prin casa bagati-v-o-n colotzi!! Pe caldura asta Lorica ????? Report
July 11, 201016 yr comment_47040 Ca sa aruncati ghinionu draga Cineva a jinxed jocu asta, ca nici intr-o poarta nici in alta goluri frate. Report
July 11, 201016 yr comment_47044 Deja ma enerveaza toti!Asta-i meci pe gustul lui Mike Tyson! Si pe mine. MAi bine ma duc sa citesc Harry Potter. Quidditch e mult mai interesant! Report
July 11, 201016 yr comment_47046 Ei apai sa fim seriosi...or fi olandezii neam-de-traista d'apai si spaniolii ni-s de la coada taurului. Report
July 11, 201016 yr comment_47048 Vreau si eu 11°C ca in Johannesburg. 11 gradeee, ce feerieee. Mor de cald Report