Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sport

Featured Replies

Sunt in zona, ma bucur de nemti, ma nervozez de golul celoralalti...Cica si Klose si Podolski ar fi bolnavi..sper sa bata nemtii!

Nu stiu de ce vi s-a parut ca joaca slab..a fost un meci frumos, ambele echipe au pus suflet..nemtii au jucat cu multe rezerve! Felicitari, locul 3 nu e rau deloc! Da, as fi preferat sa traiesc finala de maine, dar cel putin au terminat campionatul cu capul sus!

BRAVO GERMANIA :occasion14:

PS Ma duc sa-mi schimb tricoul, ma pregatesc de jocul de maine :)

Si mie mi-a placut meciul, iar Loew are tot respectul meu ca a pus si rezervele sa joace, ca sa le recunoasca meritele, chiar cu riscul pierderii medaliei. Bravo!

Am aparut si eu.Ne-am bucurat ca au cîstigat baietii! :)

Bun revenit! Ati serbat meciu', nu? :occasion14:

Chiar acum au plecat prietenii,de la noi.Au fugit rapid cu speranta ca nu intra în circulatia cu tutuituri de dupa meci.

Noi am sarbatorit din 'nainte de a începe meciu,pîna acum.

Am beut,am halit,am zbierat la jucatori! :D

Am aparut si eu.Ne-am bucurat ca au cîstigat baietii! :D

Bun revenit! Ati serbat meciu', nu? :)

Chiar acum au plecat prietenii,de la noi.Au fugit rapid cu speranta ca nu intra în circulatia cu tutuituri de dupa meci.

Noi am sarbatorit din 'nainte de a începe meciu,pîna acum.

Am beut,am halit,am zbierat la jucatori! :D

Ati fost suporteri adevarati, nu gluma!!! :occasion14:

Deci, si io la interval! Prezent!

M-a terminat caldura dar mai rau m-a terminat aerul conditionat aici. M-am uitat cu coada ochiului la meci ca am facut o baie luuuuuunga si binefacatoare si mai fugeam din cada sa mai vad. Asta cand auzeam din cada Toooooor - adica gol :occasion14:

Ma bucur ca Löw a scos rezervele.

Ralu, asa deci? Tzplace de Löw? E un barbat cu stil si mie imi place foarte mult de el. Foarte cumpatat in decizii, in declaratii, in general.

Ma bucur si eu pentru astia tineri ca s-au facut cu o medalie.

Sincer insa, per total, pe mine nu m-a dat pe spate campionatul asta. Una peste alta, calitatea fotbalului in acest campionat a fost de nivel mediu. Ca sa nu mai spunem de arbitraj. Spectaculozitatea, febrilitatea, suspansul...nu le-am simtit. Parca acum 4 ani a fost altceva. Ori poate pentru ca am trait live atmosfera nu stiu...Sau oi fi io prea pretentioasa?

Deci, si io la interval! Prezent!

M-a terminat caldura dar mai rau m-a terminat aerul conditionat aici. M-am uitat cu coada ochiului la meci ca am facut o baie luuuuuunga si binefacatoare si mai fugeam din cada sa mai vad. Asta cand auzeam din cada Toooooor - adica gol :)

Ma bucur ca Löw a scos rezervele.

Ralu, asa deci? Tzplace de Löw? E un barbat cu stil si mie imi place foarte mult de el. Foarte cumpatat in decizii, in declaratii, in general.

Ma bucur si eu pentru astia tineri ca s-au facut cu o medalie.

Sincer insa, per total, pe mine nu m-a dat pe spate campionatul asta. Una peste alta, calitatea fotbalului in acest campionat a fost de nivel mediu. Ca sa nu mai spunem de arbitraj. Spectaculozitatea, febrilitatea, suspansul...nu le-am simtit. Parca acum 4 ani a fost altceva. Ori poate pentru ca am trait live atmosfera nu stiu...Sau oi fi io prea pretentioasa?

Idem!!! :occasion14:

(mai putin faza cu Löw, pe care io personal nu-l suport!)