July 7, 201016 yr comment_46103 Io nu-i vad bine pe nemti... Pune-ti ochetii mai bine pe nas! Cre'ca sh-o pus pi aia di soari!...sa nu-i mai vada! La asta ma gandeam si io! Report
July 7, 201016 yr comment_46105 Io nu-i vad bine pe nemti... Pune-ti ochetii mai bine pe nas! Cre'ca sh-o pus pi aia di soari!...sa nu-i mai vada! : Da! Si am stins si tati luminili!!! Ce e bai cu lesinatu asta de meci??? Asta e semifinala de mondiale, ptiu!! Mie-mi miroase a 11 m... Report
July 7, 201016 yr comment_46106 Mai,mie mi se par tare chinuiti toti.Se vede ca vor...dar nu stiu ce-i cu ei.Ambele echipe încearca.Spaniolii clar ca mai des,ca ei estem mai pur sînge galop...dar na...nu vrea sa intre!Or fi facut astia voodoo pe poarta.Sa nu intre nici o minge Report
July 7, 201016 yr comment_46109 Na gata s-a spart gheata,Spania a dat gol!Stella,acu sigur a sarit 2 m în sus ! Report
July 7, 201016 yr comment_46110 Na gata s-a spart gheata Spania a dat gol! Uraaaaaaaaaa!!!!!!!!! Report
July 7, 201016 yr comment_46111 Go, Spain, go!!!!! Sunt singura care vor sa castige spaniolii? Report
July 7, 201016 yr comment_46113 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Report
July 7, 201016 yr comment_46114 Go, Spain, go!!!!! Sunt singura care vor sa castige spaniolii? Nope!!!+1 Report
July 7, 201016 yr comment_46116 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Deci,acu' stim,e vina ta!!! Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! Report
July 7, 201016 yr comment_46117 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Pai din pricina ta o primit nemtii golu'! I-ai descurajta - le-o plecat la plimbare suporteru', au lasat capetele-n gios! Report
July 7, 201016 yr comment_46118 Na gata s-a spart gheata,Spania a dat gol!Stella,acu sigur a sarit 2 m în sus ! Nici macar....ca deja e plin de spanioli in cartier, si o sa claxoneze pana la miez de noapte.fiimea va fi deceptionata. culmea e ca daca castiga spaniolii , va dati seama ca e singura echipa pe care svitzarii au batut-o ?? Report
July 7, 201016 yr comment_46119 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Deci,acu' stim,e vina ta!!! Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! Ori poate mai baga spaniolii inca o bobita! Report
July 7, 201016 yr comment_46120 Deci tinere mladite care vor avea fabuloasa placere sa ma aiba de mentor - ca o sa fiu si diriga da? deci aia o sa mance spirit latin pe paine!!! Report
July 7, 201016 yr comment_46123 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Deci,acu' stim,e vina ta!!! Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! Ori poate mai baga spaniolii inca o bobita! No,deci pipilca a meu nu are nicio influenta asupra jocului.Baieti,eu am încercat,dar nu merge.Sorry,tre' sa încercati voi! Report
July 7, 201016 yr comment_46124 Lieber Gott, wenn die Deutschen heute gewinnen, dann schwöre ich dir, besser zu werden, gaaaanz lieeeeb zu den Schülern zu sein, nur gute Noten zu geben, nur auf deutsch zu sprechen, zu denken und zu fühlen, den deutschen Pass zu beantragen. Ich bitte dir gar an, dir Deutsch beizubringen, wenn ich an deiner Seite stehen werde. Deutsch ist gar keine schwere Sprache, ehrlich! Bitte bitte bitte lass die Deutschen aufholeeeeennn! Report
July 7, 201016 yr comment_46129 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Deci,acu' stim,e vina ta!!! Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! Nu, tre' sa se duca una de tine cu Spania! Report
July 7, 201016 yr comment_46132 Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! Deci,acu' stim,e vina ta!!! Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! Nu, tre' sa se duca una de tine cu Spania! Io am fost la pauza si acu' nu ma mai taie nica! Comentatoru' neamt numara minutele. Acusi o sa-nceapa cu secundele! Report
July 7, 201016 yr comment_46133 Pai eu jaba ma duc, ca nu tzin cu spania. eu tineam doar cu arjentina. Report
July 7, 201016 yr comment_46134 Lieber Gott, wenn die Deutschen heute gewinnen, dann schwöre ich dir, besser zu werden, gaaaanz lieeeeb zu den Schülern zu sein, nur gute Noten zu geben, nur auf deutsch zu sprechen, zu denken und zu fühlen, den deutschen Pass zu beantragen. Ich bitte dir gar an, dir Deutsch beizubringen, wenn ich an deiner Seite stehen werde. Deutsch ist gar keine schwere Sprache, ehrlich! Bitte bitte bitte lass die Deutschen aufholeeeeennn!Deabia acum apari cu rugamintile?Daca te gîndeai mai repede...vielleicht Ei,poate data viitoare... Report
July 7, 201016 yr comment_46135 Offffffffffffffff, sa dam Cezarului ce este al Cezarului nu? Orice s-ar spune...spaniolii sunt mai buni, mai experimentati si acu curaj! Imi pare rau Germania! Report
July 7, 201016 yr comment_46137 Siiiiiiii........... Spania e-n finala!!!!Deutschland, kaputt! Report
July 7, 201016 yr comment_46138 Lieber Gott, wenn die Deutschen heute gewinnen, dann schwöre ich dir, besser zu werden, gaaaanz lieeeeb zu den Schülern zu sein, nur gute Noten zu geben, nur auf deutsch zu sprechen, zu denken und zu fühlen, den deutschen Pass zu beantragen. Ich bitte dir gar an, dir Deutsch beizubringen, wenn ich an deiner Seite stehen werde. Deutsch ist gar keine schwere Sprache, ehrlich! Bitte bitte bitte lass die Deutschen aufholeeeeennn!Deabia acum apari cu rugamintile?Daca te gîndeai mai repede...vielleicht Ei,poate data viitoare... Nu...abia acu' le-am facut publice Da tot dijaba...Offff...Oricum, baietii au aratat o performanta frumoasa! MAi trebuie sa mai creasca putin doar. Report
July 7, 201016 yr comment_46139 Io am fost la pauza si acu' nu ma mai taie nica! Comentatoru' neamt numara minutele. Acusi o sa-nceapa cu secundele! Pai da,ca el tinea cu Spania Report