Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sport

Featured Replies

Io nu-i vad bine pe nemti...

Pune-ti ochetii mai bine pe nas! =))

Cre'ca sh-o pus pi aia di soari!...sa nu-i mai vada! :

Da! Si am stins si tati luminili!!! Ce e bai cu lesinatu asta de meci??? Asta e semifinala de mondiale, ptiu!!

Mie-mi miroase a 11 m...

Mai,mie mi se par tare chinuiti toti.Se vede ca vor...dar nu stiu ce-i cu ei.Ambele echipe încearca.

Spaniolii clar ca mai des,ca ei estem mai pur sînge galop...dar na...nu vrea sa intre!

Or fi facut astia voodoo pe poarta.Sa nu intre nici o minge =))

Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! =))

Pai din pricina ta o primit nemtii golu'! I-ai descurajta - le-o plecat la plimbare suporteru', au lasat capetele-n gios! :D

Na gata s-a spart gheata,Spania a dat gol!

Stella,acu sigur a sarit 2 m în sus ! :D

Nici macar....ca deja e plin de spanioli in cartier, si o sa claxoneze pana la miez de noapte.

fiimea va fi deceptionata.

culmea e ca daca castiga spaniolii , va dati seama ca e singura echipa pe care svitzarii au batut-o ?? =))

Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! =))

Deci,acu' stim,e vina ta!!! :D

Ma duc si eu sa fac,poate baga nemtii unu! :D

Ori poate mai baga spaniolii inca o bobita! :D

Deci tinere mladite care vor avea fabuloasa placere sa ma aiba de mentor - ca o sa fiu si diriga da? deci aia o sa mance spirit latin pe paine!!! =))

Ori poate mai baga spaniolii inca o bobita! :D

No,deci pipilca a meu nu are nicio influenta asupra jocului.Baieti,eu am încercat,dar nu merge.Sorry,tre' sa încercati voi!

Lieber Gott, wenn die Deutschen heute gewinnen, dann schwöre ich dir, besser zu werden, gaaaanz lieeeeb zu den Schülern zu sein, nur gute Noten zu geben, nur auf deutsch zu sprechen, zu denken und zu fühlen, den deutschen Pass zu beantragen. Ich bitte dir gar an, dir Deutsch beizubringen, wenn ich an deiner Seite stehen werde. Deutsch ist gar keine schwere Sprache, ehrlich!

Bitte bitte bitte lass die Deutschen aufholeeeeennn!

Deci se duce omu' sa faca un pipilica si uiti' can' vini 1-0 pt Spania...ei ziceti si voi!!! :D

Deci,acu' stim,e vina ta!!! =))

Nu, tre' sa se duca una de tine cu Spania!

Nu, tre' sa se duca una de tine cu Spania!

Io am fost la pauza si acu' nu ma mai taie nica! :D

Comentatoru' neamt numara minutele. Acusi o sa-nceapa cu secundele! :D

Lieber Gott, wenn die Deutschen heute gewinnen, dann schwöre ich dir, besser zu werden, gaaaanz lieeeeb zu den Schülern zu sein, nur gute Noten zu geben, nur auf deutsch zu sprechen, zu denken und zu fühlen, den deutschen Pass zu beantragen. Ich bitte dir gar an, dir Deutsch beizubringen, wenn ich an deiner Seite stehen werde. Deutsch ist gar keine schwere Sprache, ehrlich!

Deabia acum apari cu rugamintile?Daca te gîndeai mai repede...vielleicht =))

Ei,poate data viitoare...

Offffffffffffffff, sa dam Cezarului ce este al Cezarului nu? Orice s-ar spune...spaniolii sunt mai buni, mai experimentati si acu curaj!

Imi pare rau Germania!

Deabia acum apari cu rugamintile?Daca te gîndeai mai repede...vielleicht :D

Ei,poate data viitoare...

Nu...abia acu' le-am facut publice =)) Da tot dijaba...Offff...Oricum, baietii au aratat o performanta frumoasa! MAi trebuie sa mai creasca putin doar.