July 8, 201016 yr comment_46377 Claro!!! Sper sa treaca si valul asta de caldura, ca ma termina, nu alta. Uma, mai traiesti? A venit ploaia la Toronto? Report
July 8, 201016 yr comment_46394 Ia unu de aici,ca-ti trebe straie noi la finala Daca mai vreti tricouri,am de vînzare...pe gratis Nu va simtiti obligate sa le purtati.Le-am scris, ca nu am avut altceva mai bun de facut Doamnele fara tricouri,daca va sta bine în orange...aici straiele: Report
July 8, 201016 yr comment_46416 Fetele portocalii, noi ce papam/bem/fumam simbata seara? ca vad ca rosiile au menu deja.... Report
July 8, 201016 yr comment_46429 Fetele portocalii, noi ce papam/bem/fumam simbata seara? ca vad ca rosiile au menu deja....Ceva brînzeturi,daca baietii tot îs Käsköpfe!Un vinut 2-3 boabe de struguri...Asta suna mai degraba a desert frantuzesc cu Zizou Report
July 9, 201016 yr comment_46436 Daca e sa fie french, prefer jean reno Oricum, daca e brinza si ciocolata ma declar fericita! Report
July 9, 201016 yr comment_46437 Daca e sa fie french, prefer jean reno Oricum, daca e brinza si ciocolata ma declar fericita!Jean,e marocan din parinti spanioli si a ajuns actor francez...deci multiculti Oricum nu conteaza si e bine primit...numai sa nu-l vrea fetele rosii!...desi am avea o sansa sa-l pastram,ca lor le plac mai mult barbatii frumusei,proaspat razaliti...etc Report
July 9, 201016 yr comment_46443 Rosiilor, miinile sus, jean e luat! PS. i'm all for multiculturalism Report
July 9, 201016 yr comment_46536 Fetele portocalii, noi ce papam/bem/fumam simbata seara? ca vad ca rosiile au menu deja....Ceva brînzeturi,daca baietii tot îs Käsköpfe!Un vinut 2-3 boabe de struguri...Asta suna mai degraba a desert frantuzesc cu Zizou Si pe Zizou cum il mancam? Eu vreau tartita si aripile, restul luati voi. Saru'muna pentru tricou. Da, da branza e ok, cu ceva mustaruri fine, din fructe. Un vin rosssshhhhh buuuun. Ma mai gandesc. S-ar putea praji' de la romanica...daca or ajunge intregi, facute de mamutza mé, s-o pup io pi ié! Report
July 9, 201016 yr comment_46541 Si io sarut mina de tricou.Eu vreau cafea olandeza gata facuta, mie mi-a placut cafeau si de cite ori mergeam in olanda beam cafea ca sparta si mult ceai negru cu lapte Report
July 9, 201016 yr comment_46550 Claro!!! Sper sa treaca si valul asta de caldura, ca ma termina, nu alta. Uma, mai traiesti? A venit ploaia la Toronto?Milena draga mea, traiesc dar cu greu Ma omoara nu atat caldura cat umiditatea, mama ei de umiditate! In Arizona, la 40 si ceva de grade stau in gradina (la umbra) si nu ma deranjeaza deloc! Aici insa...Si sunt obosita si mi-e dor de vremea rece! Ploua, ploua, dar e inca cald ... Da, ne vedem la sangria, tapas si churros! Viva ESPANA Report
July 9, 201016 yr comment_46551 Daca e sa fie french, prefer jean reno Oricum, daca e brinza si ciocolata ma declar fericita!Jean,e marocan din parinti spanioli si a ajuns actor francez...deci multiculti Oricum nu conteaza si e bine primit...numai sa nu-l vrea fetele rosii!...desi am avea o sansa sa-l pastram,ca lor le plac mai mult barbatii frumusei,proaspat razaliti...etc Eu raman la neamtul meu - in Spania cred ca am vazut doar doi barbati frumosi ..tot nemtii imi plac Report
July 9, 201016 yr comment_46553 Rosiilor, miinile sus, jean e luat! Nici o problema. L-am invitat deja pe Bardem. Fetelor, duminica avem invitati la sangria. Report
July 9, 201016 yr comment_46555 Claro!!! Sper sa treaca si valul asta de caldura, ca ma termina, nu alta. Uma, mai traiesti? A venit ploaia la Toronto?Milena draga mea, traiesc dar cu greu Ma omoara nu atat caldura cat umiditatea, mama ei de umiditate! In Arizona, la 40 si ceva de grade stau in gradina (la umbra) si nu ma deranjeaza deloc! Aici insa...Si sunt obosita si mi-e dor de vremea rece! Ploua, ploua, dar e inca cald ... Da, ne vedem la sangria, tapas si churros! Viva ESPANA Si pe mine tot umiditatea ma omoara. A plouat acum si in Montreal, si tot degeaba. Se simte mai tare umezeala. Iti plac nemtii? Pai, adu-l pe Ballack, ca tot e liber duminica. Report
July 9, 201016 yr comment_46573 Claro!!! Sper sa treaca si valul asta de caldura, ca ma termina, nu alta. Uma, mai traiesti? A venit ploaia la Toronto?Milena draga mea, traiesc dar cu greu Ma omoara nu atat caldura cat umiditatea, mama ei de umiditate! In Arizona, la 40 si ceva de grade stau in gradina (la umbra) si nu ma deranjeaza deloc! Aici insa...Si sunt obosita si mi-e dor de vremea rece! Ploua, ploua, dar e inca cald ... Da, ne vedem la sangria, tapas si churros! Viva ESPANA Si pe mine tot umiditatea ma omoara. A plouat acum si in Montreal, si tot degeaba. Se simte mai tare umezeala. Iti plac nemtii? Pai, adu-l pe Ballack, ca tot e liber duminica.Ballack e febletea mea si cuscra-mea Maya refuza sa mi-l trimita pachet Si aici tot asa, umed si nesuferit...nu stiu ce ne-am face fara aer conditionat.. Report
July 9, 201016 yr comment_46579 Deci va puteti alege -cu o exceptie -Ballack, care e deja rezervat Report
July 9, 201016 yr comment_46583 Portocalele mele, dac-am pus dibs pe Jean, il puteti lua voi pe Zizou, ca si asa nu-mi place!Vedeti ce generoasa sint ? Report
July 9, 201016 yr comment_46630 Portocalele mele, dac-am pus dibs pe Jean, il puteti lua voi pe Zizou, ca si asa nu-mi place!Vedeti ce generoasa sint ?Ralucaaaaaaaaaaaa!Zizou,e al meu!Eu i-am fost fana pîna a iesit cu capul afara din stadion!!!Si nici de atunci nu am încetat sa ma gîndesc la el http://www.fussballzirkel.de/images/stories/spanien/real/zinedine-zidane.jpg Report
July 10, 201016 yr comment_46680 ce-i dam lui Lori? [center] în afară de o mamă de bătaie? http://img22.imageshack.us/img22/4618/wannafuck.gif http://img541.imageshack.us/img541/6358/desktopsmall.jpg[/center] Report
July 10, 201016 yr comment_46682 [font=Book Antiqua][center]seremos unidos! seremos mejor! seremos campeones![/font] http://img709.imageshack.us/img709/1173/spanishflag.gif http://www.youtube.com/watch?v=P7an8I_BA9g[/center] Report
July 10, 201016 yr comment_46706 ce-i dam lui Lori? [center] în afară de o mamă de bătaie? http://img22.imageshack.us/img22/4618/wannafuck.gif[/center] M-a strigat cineva? îîîîîiûuuuuuuuu...pentru nenea stau sa iau bataie daaaaaaaaaaaaaaa Da...va rog, ia, ca pentru chestii deshucheate avem topic special. Ia ca a dat buruiana pe acolo, mai dati pe la el. Report
July 10, 201016 yr comment_46739 Am prins din zbor,cum ca pe la echipa nemtilor e cam nasol...unu bolnav,unu nush de ce nu joaca,portar schimbat... Foxyy,cum stai cu niuzurile? Report
July 10, 201016 yr comment_46741 Am prins din zbor,cum ca pe la echipa nemtilor e cam nasol...unu bolnav,unu nush de ce nu joaca,portar schimbat... Foxyy,cum stai cu niuzurile? Pe la balta de unde taman acu' 5 minute m-am intors, n-a sosit nici un niuz... Sa vidiem ce-or zice la tembelizor.Da' io cre'ca asta-i tactica lor de-nvaluire, in caz c-or perde si meciu' asta, au niste scuze deja scoase la interval! Report
July 10, 201016 yr comment_46743 Revenim cu amanunte (din ziare):[i]Managerul general al reprezentativei Germaniei, Oliver Bierhoff, a declarat, vineri, că este posibil ca selecţionerul Joachim Low să folosească mai mult rezervele în partida cu Uruguay, programată sâmbătă, în finala mică a Cupei Mondiale. "Ne gândim încă să facem un gest pentru jucătorii care au evoluat mai puţin sau poate chiar deloc, pentru a le mulţumi pentru seriozitatea de care au dat dovadă de la începutul pregătirii pentru CM şi pentru a le permite să iasă în evidenţă", a spus Oliver Bierhoff. Oficialul german a precizat că încheierea Cupei Mondiale cu o victorie va fi importantă pentru moralul jucătorului. "În plus, jucătorii vor primi o medalie, ceea ce va constitui o amintire frumoasă pentru aventura noastră frumoasă. Vom încerca să facem un joc frumos", a mai spus Bierhoff.[/i] Report
July 10, 201016 yr comment_46751 Gata, in 5-6 minute incepe meciul. E toata lumea gata de vizionare???? Report