Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sport

Featured Replies

Ok Foxyy, am inteles, gata cu devierile! :)

Sa revenim la fotbal!

Mi.ar placea o finala Germania-Spania!

Cu riscul ca o iau pe cocoasa de la Fuchsulina :

pt Lori :)

Pai di ci s-o iei pi cocoasa? Io-s perfect de acord cu tine!!! :)

Iar arbitraju' iar e de cacao... :)

arbitrajul,asa în general - la tot campionatul asta,cam fu de cacao :)

Asa a fost, din pacate. Greseli uriase si asa de multe, nu cred ca au mai fost atatea la un singur campionat!!! :)

Ok Foxyy, am inteles, gata cu devierile! :)

Sa revenim la fotbal!

Mi.ar placea o finala Germania-Spania!

Cu riscul ca o iau pe cocoasa de la Fuchsulina :

pt Lori :)

http://www.roneamt.ro/images/banner.jpg

Super cooola oaia!!! Hi hi hi, mersi mult! Da sa pup fata!!! Ma bucur sa te citesc, imi place atitudinea ta! :)

Semifinalele: Uruguay - Olanda si Germania - Spania.

Europa e in careul de asi al fotbalului, iar in doar 2 zile, 3 echipe sud-americane (2 chiar pretendente la titlul mondial) s-au carabanit spre tarile de bastina: Brazilia, Argentina si Paraguay!!!

Stella, uite, procentajul de nemti buni, colegi de ai mei. Poze proaspete de acum cateva ore. Sunt in topic, vorbim de sport :)) Azi a fost o competitie de vaslit si tigrii de la THG participa in fiecare an. Desi eu si colega mea o sa mergem in alt liceu, am promis sa facem parte din echipa in fiecare an.

Aici colegul meu Andreas, care vine din Germania de E si a fost prof universitar in Budapesta, si e indragostit de Sibiu, pe care l-a vizitat. Este prof de germana si are titlu de doctor. Este un tip foarte foarte deschis si prietenos si mereu m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie.

post-12-12781889937_thumb.jpg

Colegul meu favorit :) , extrem de de treaba, prof de ...sport si stiinte politice :)

post-12-12781890599_thumb.jpg

Aici, punand in aplicare principiile de baza ale filozofiei educationale: team spirit: tigrii de la THG:

post-12-127818941509_thumb.jpg

Si aici un nene neamt :) , special pentru Stella. 'Ai ma Stella mea, ca nu is asa fiorosi, tre' sa stii sa le gasesti butoanele :)

post-12-127818935671_thumb.jpg

Aici sportul face parte din viata de zi cu zi. Nemtii se misca mult si au grija de ei. Admir asta. COmpetitia asta are loc in fiecare an si desi tigrii nostri...au pierdut, am jurat ca la anul sa fim fit toti si sa batem. Eu am fost pozar azi.

Lorica...macar in lingua madre :)

Da, da si asta! Multumesc! Dar eu iti aratam cat de iubiti is spaniolii in Germania. Asa este, nemtilor le place tare mult in Spania.

Lorica draga mea. una dintre cele mai bune prietene ale mele e nemtzoaica din berlin , ba chiar sunt si nasa lu' fiisu :D , deci stiu ca sunt jde nemti simpatici si faini.

ii explicam Mayei , de ce e complicat sa tin cu "entitatea" germanica :D .

fiimea era 200% pentru nemti, s-a dus la prietena ei cu drapelul DE dupa ea :D , si a venit si mi-a zis "nu fi suparata" ...dar e mai puternic decat mine acest sentiment. sincer , mi-e complet egal cine castiga de acum. ar fi amuzant sa fie spaniolii , mai ales ca in primul meci au fost batuti 1-o de svitzari :D

Da da, am citit explicatiile tale. Si vrei sa iti spun un mic secret? In aceeasi dilema sunt si eu :D . Cand au jucat cu serbii, desi imi doream sa castige serbii, mai ales ca Europa de E a fost nula la campionatul asta si mai ales ca romanii...dar mai bine sa nu ne enervam!!

CU toate astea, m-am pictat cu steagul germaniei. Ah, e greu sa ii intelegi pe nemti, foarte greu. Cu atat mai greu cu cat sunt o societate relativ inchisa. LA nivel demografic sunt o populatie batrana, asta e trista realitate despre Germania. Si ca atare, mentalitatea este cum este, sunt inchisi. Generatiile tinere si vorbesc de cei de 40, 30, 20 ani, sunt cu totul altfel: deschisi spre lume, spre alte culturi si asta este de salutat.

Si gata, am barbologit destul azi, trebuie sa plec si mi-e o lene crasa, nu am nici un chef. Va pup pe toti!

Si cu serbii vroiam sa spun sarbii. Doamne, cred ca ma tampesc. Inconstient preiau din germana cuvintele ... oribil! In germana sunt die Serben. Ptiu!

Am mai zis eu o data, eram la mama - vorbeam despre castron, lighenus si pe germana este genul feminin. Sora-mea era cu el in mana si eu ii spuneam: ia-o , spal-o si usuc-o bine. Si sora-mea: fata cand ti-oi pocni una peste ochi... :D Nu mai beau, gata!

Si cu serbii vroiam sa spun sarbii. Doamne, cred ca ma tampesc. Inconstient preiau din germana cuvintele ... oribil! In germana sunt die Serben. Ptiu!

Am mai zis eu o data, eram la mama - vorbeam despre castron, lighenus si pe germana este genul feminin. Sora-mea era cu el in mana si eu ii spuneam: ia-o , spal-o si usuc-o bine. Si sora-mea: fata cand ti-oi pocni una peste ochi... :D Nu mai beau, gata!

Io ti-am mai zis ca nu-i bine sa te betivanesti fara mine, da' tu nu ma crezi! :D

Eh,idioti sînt de toate felurile :P

Ma gîndeam ca ai ceva personal cu echipa.

Favoritii mei din tinerete erau francezii,ca-l adoram mult pe Zizou :P

Anul acesta însa,mi-a placut Ghana si Germania.Era misto sa ajunga ambele echipe în finala.

Mie nu-mi place Ballack :P

Uma,nu ma bate :floare:

For you,Uma:

Jinere-tu,care sufla de zori în Vuvuzela! :D

post-5-12781841559_thumb.jpg

Pupu-i eu nasucul de suporter!

Mie imi place disciplina si ordinea (deh' lucrez cu cifrele) si daca apreciez talentul si spiritul creativ, imi displace teatrul multora dintre jucatorii latini..Ce imi place mult e si faptul ca nemtii nu renunta, nu se dau batuti pana in ultima secunda si nu au aroganta unora..ca de ex Maradona care a "vorbit cu Dzeu" si i-a spus ca Argentina castiga..banuiesc ca legatura nu a fost foarte buna si a inteles gresit :P

Daca e sa caracterizez Germania, intr-un cuvint: eficienta!

Sper sa cistige!

Am tinut cu Portocalia, stiam ca nu vor trece de grupe, insa sint echipa mea de suflet de multi ani...

Peste 5 ore jumate incepe prima semifinala Uruguay - Olanda. Sud-americanii au ocazia sa sparga dominatia europeana a semifinalelor si sa ajunga in finala.

Maine, se va stabili care din echipele europene va merge in finala mare si care va merge in finala mica: Germania si Spania au sansa sa spere mai departe la titlul mondial.

Am si uitat de meci.Sper sa ajunga nemtii nostrii cat mai departe si spaniolii sa iasa de tot.Olandezii si uruguayezii( :) ) sunt ok,si m-as bucura sa fie pe lucurile 2 si 3 :pupic:

Ma pun sa ma uit la meci,daca tot mi-ai amintit

Am si uitat de meci.Sper sa ajunga nemtii nostrii cat mai departe si spaniolii sa iasa de tot.Olandezii si uruguayezii( :) ) sunt ok,si m-as bucura sa fie pe lucurile 2 si 3 :pupic:

Ma pun sa ma uit la meci,daca tot mi-ai amintit

Vizionare placuta!