June 21, 201016 yr comment_43520 Inca o boaba in poarta nord-coreenilor. Portugalia face ce vrea.... 5-0Mai devreme, Cristiano Ronaldo era sa rupa bara, apoi a ratat iarasi... Report
June 21, 201016 yr comment_43522 O dat si Cristiano Ronaldo o boaba.. 6-0.Bietii nord-coreeni...... dupa ce le-au tinut fata brazilienilor, o iau rau de tot pe cocoasa de la portughezi!!! Report
June 21, 201016 yr comment_43524 Gata..... S-a terminat spectacolul si tocmai s-a realizat scorul acestor campionate! Lusitanii mai aveau un pic si erau cu totii pe lista marcatorilor - doar Tiago avand dubla.Tiago 89'Cristiano Ronaldo 88'Liédson 81'Tiago 61'Hugo Almeida 56'Simão 53'Raul Meireles 29' Report
June 21, 201016 yr comment_43525 Comentatorul neamt incheie transmisiunea: Respekt, Portugal! In jumatate de ora incepe Chile - Elvetia. Ambele echipe au o victorie la activ - care castiga acum, s-a calificat in optimi. Daca va fi egal, vor fi tot pe primele locuri, indiferent de rezultatul meciului de diseara: Spania - Honduras, dar vor sta cu frica la meciul urmator. Cred ca asta va fi un meci de care pe care.... Report
June 21, 201016 yr comment_43528 In grupa G, Brazilia e deja calificata, iar Coreea de Nord eliminata. In schimb, Portugalia, desi a zdrobit Coreea de Nord, mai tremura nitel, la gandul ca (virgula) Coasta de Fildes ar putea sa repete isprava lor in fata asiaticilor (cam greu de crezut, oricum). Report
June 21, 201016 yr comment_43539 Ai,,ai , consatenii mei au luat-o .... Da, iar situatia in grupa lor e incurcata tare..... Spania, daca bate in seara asta inca mai poate spera la calificare, in timp ce Elvetia si Chile trebuie sa joace la victorii in ultimele lor meciuri. Momentan - nimeni nu-i calificat, dar toti spera sa ajunga in optimi! Report
June 21, 201016 yr comment_43543 Spania a inceput bine meciul si are 1-0, contra Hondurasului. Report
June 21, 201016 yr comment_43560 Foxxy, eu nu ma uit la meciuri ca nu ma pasioneaza, da' daca vreau sa aflu ultimele noutati, intru aici ca tu transmiti in direct Brava!! Ce scor au scos portocalezii... Pana acum care-i cea mai in forma echipa? ca sa stiu cu cine tin Report
June 21, 201016 yr comment_43565 Foxxy, eu nu ma uit la meciuri ca nu ma pasioneaza, da' daca vreau sa aflu ultimele noutati, intru aici ca tu transmiti in direct Brava!! Ce scor au scos portocalezii... Pana acum care-i cea mai in forma echipa? ca sa stiu cu cine tin Poate Argentina e cea mai in forma. Oricum, e greu de spus. O echipa se poate prezenta intr-o mare forma la un meci, iar tura urmatoare o ia in barba (vezi Germania), ori sunt cam varza la-nceput, pentru ca dupa aia sa spulbere echipa intalnita.... (Portugalia).Io neavand ce face toata ziua (vorba vine), ma uit la meciuri si apoi transmit, cat de cat, impresiile mele de moment. Report
June 21, 201016 yr comment_43568 S-a terminat cu 2-0 pentru Spania - ceea ce le da ibericilor un ragaz si-un pic de speranta. Dar, ultimele 2 partide din grupa vor decide ce echipe vor merge mai departe si care i se va alatura Hondurasului, in drumul spre casa. Report
June 22, 201016 yr comment_43652 In cateva minute incep ultimele meciuri din prima grupa: Mexic - Uruguay si Franta - Africa de Sud.Africanii sunt deja eliminati, iar Mexicul si Uruguay-ul conduc in aceasta grupa. Francezii depind de meciul celalalt, in functie de cine bate, pot spera sa se califice in optimi. Daca iese egal - Franta se-nturna acasica, indiferent de rezultatul cu Africa de Sud. Report
June 22, 201016 yr comment_43680 Franta se-nturna acasa cu codita-ntre picioare, in timp ce sud-africanii de care ziceam eu ca-s eliminati (sorry, n-am facut corect calculele ), au trecut la 2 goluri de calificarea in optimi! De le mai bagau inca 2 boabe frantujilor, trimiteau Mexicu' acasa! Asa, se duc mai departe Uruguay si Mexic.Iata ultimele rezultate din prima grupa: Uruguay - Mexic 1-0 si Franta - Africa de Sud 1-2. Report
June 22, 201016 yr comment_43684 A inceput Grecia - Argentina. In paralel se joaca si Nigeria - Coreea de Sud. Momentan, nica la nica in primul meci, iar nigerienii au marcat ceva mai devreme. Report
June 22, 201016 yr comment_43686 Au egalat coreenii...... Ştiam că asta sa'ntîmplat cînd l'am văzut pe Joseph dînd cu capsatorul în monitor şi cu capul în peretele cubicului.... acum vorbeşte singur într'o altă limbă, cred că este Klingon.... Report
June 22, 201016 yr comment_43687 Au egalat coreenii...... Ştiam că asta sa'ntîmplat cînd l'am văzut pe Joseph dînd cu capsatorul în monitor şi cu capul în peretele cubicului.... acum vorbeşte singur într'o altă limbă, cred că este Klingon.... =)) Sigur nu-i coreeana? Report
June 22, 201016 yr comment_43689 =)) Sigur nu-i coreeana? parcă nu prea sună ca asta: [center][/center] Report