Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sport

Featured Replies

Germania - Serbia 0-1. Un meci dur, cu multe faulturi si o gramada de cartonase galbene. Klose a fost si eliminat din pricina cumulului de cartonase....

Meciul e alert, se succed atacurile la ambele porti, da' pacat ca-i fragmentat cu faulturile alea.

Au ratat sarbii. Bara, mingea ricoseaza si se scurge gingas printre picioarele unui sarb, care statea el cracanelo si se uita.. portaru' era lungit pe jos, deci ala de misca nitel, dadea gol.... Da' na, lenea e cocoana mare.

si noi ne uitam si tin cu sarbii

sotul se tot minuneaza ce cad astia ca ciumpercile :)

A fost Slovenia - SUA 2-2, cu un gol perfect valabil pentru americani, dar anulat pe motiv de offside.

Acum incepe Anglia - Algeria.

Pana acum, Argentina e calificata sigur in optimi, cu 2 victorii la activ, Nigeria si Africa de Sud mai au un sigur meci si apoi adio si n-am cuvinte. E posibil ca si Franta sa-si faca bagajele. Si, de nu-si revin repede, chiar si nemtii ar avea aceeasi soarta!

Am vazut a doua repriza a nemtilor si am fost dezamagita..joc dezlanat si nici pe departe echipa cu care a jucat Australia! Parca erau altii!

M-am bucurat pentru americani, nu s-au dat batuti - sincer eu n-am vazut off-side-ul dar cine stie..parerea mea ca meritau sa castige.

Meciul Anglia- Algeria, 0-0 la pauza- algerienii joaca bine si au inceput excelent..s-au mai incalzit si englezii, dar nu se leaga nimic..bun portarul Algeriei. Sunt placut surprinsa de calitatea jocului algerienilor -mult mai bun decat al Frantei (si sunt destui care in juniorat au jucat pentru Franta!)

Anglia si Franta mi se par anemice rau...cel putin Germania a avut un meci tare! Eu sper sa fie ok in meciul urmator si sa ne calificam mai departe.

Si eu sunt dezamagita de jucatorii Germaniei.Dupa parerea mea,Podolski trebuia schimbat de mult,dar na,nu ma pricep eu bine.

Dupa primul gol al Serbiei si aproape nul-interesul nemtilor,speram sa mai marcheze macar un gol serbii.Asa le trebuie.Au jucat mai mult pentru cartonase decat pentru puncte.

Celelalte meciuri nu le-am vazut,ca am fost la noi in oras la stadion.A jucat UTA Arad(Old Boys) cu Vfl de la noi.UTA a batut cu 3-2 :scratch: A fost joc amical.

In primul meci al zilei, Olanda a batut Japonia cu 1-0, dupa ce au dominat tot meciul.

Dupa-amiaza, Australienii au remizat (1-1) cu Ghana.

Olanda s-a calificat si ea-n optimi, dupa Argentina. Australia are sanse minime de calificare, dar speranta moare ultima!

Gata campionatul si pentru camerunezi - mai au un singur joc, contra Olandei, apoi isi strang lucrurile si se duc acasa. Au luat bataie si de la Danemarca, cu 2-1.

In meciul urmator, danezii se vor bate cu japonezii pentru calificarea in optimi.

Maine, avem: Slovacia - Paraguay, apoi Italia - Noua Zeelanda si seara Brazilia - Coasta de Fildes.

Urat, urat.... s-a lasat cu inca un galben pentru Kaka (deci rosu), apoi certuri si n-a lipsit mult sa se ia toata lumea la bataie. Ce-i mai urat - Kaka a fost eliminat cam pe nedrept - el doar a ridicat mana ca sa amortizeze socul, nu l-a troznit intentionat pe african. In fine....
Gata si Brazilia - Coasta de Fildes 3-1. Din pacate, spre final, s-a lasat cu simulari, cartonase (galbene si cumul - deci rosu), scandal si alte chestii urate... :occasion14: Acum asteptam reluarile si comentariile celor mai avizati, sa vedem daca chiar au fost simulari, henturi sau nu. Revenim cand avem mai multe detalii si lamuriri! :occasion14:
Mda, au fost 2 henturi facute de Luis Fabiano, la al doilea gol. Si-a potrivit mingea de 2 ori cu mana. Dupa gol, cand arbitrul l-a intrebat daca a atins mingea cu mana, individul a negat..... :occasion14: Dar se vede clar la reluari!

Deci betu' Kaka a luat rosu pe digiaba! :occasion14: de ivorean s-a dat lovit cu paru'-n cap, in timp ce Kaka abia l-a atins la nivelul toracelui. Urat! :occasion14:

Da' Brazilia e a 3-a echipa calificata in optimi, dupa Argentina si Olanda.