Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SARBATORI FERICITE!

Featured Replies

[center]Craciun fericit tuturor...sa fiti iubiti si sa dati in dar iubire =)) :occasion14: :toothy9; :santa:

post-90-12932246424827_thumb.jpg[/center]

SArbatori Fericite, dragii mei (fete si flacai, blanosi, mustaciosi, inaripati si cum a mai dat Domnul)! :occasion15:

Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire.

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!

Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!

Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!

Fie ca Spiritul Craciunului sa va inunde sufletul cu fericire si bunatate si iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!

Sarbatori Fericite alaturi de toti cei dragi si un An Nou de poveste,incarcat de succes pe toate planurile, pace in suflet si in gand si multa implinire!

imi cer scuze pt intarziere,,,dar na...

Va doresc un An Nou fericit si plin de impliniri,de lucruri bune si frumoase si de clipe minunate alaturi de cei dragi!!!!!

:occasion14:=))=)):occasion15:=)):occasion15:: pe toti!!!!!!

Eu am cam disparut si am ramas in urma cu urarile...Va doresc numai bine, sanatate si fericire alaturi de cei dragi in noul an!
Si eu va doresc un An Nou Minunat plin de sanatate, intelegere, armonie, pace si dragoste si sa ne intalnim cu bine pe aici sa consolidam prietenia frumoasa dintre noi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif
  • 1 year later...

Avand in vedere ca nu stiu cand voi reusi sa fiu iarasi printre voi,va doresc de pe acuma "Craciun fericit" si anul care vine sa va aduca numai bucurii.Ramaneti sanatosi si va doresc sa aveti casa plina de persoane dragi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Va pup si ne "vedem" cu siguranta in 2013,ca astazi nu cred ca mai vine nici o Apocalipsa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif .

post-59-13561247534058_thumb.jpg

[center]Primiti colinda? :)

In seara de Craciun

_____________________de George Cosbuc

Afara ninge linistit,

In casa arde focul;

Iar noi pe langa mama stand,

Demult uitaram jocul.

E noapte, patul e facut,

Dar cine sa se culce?

Cand mama spune de Iisus

Cu glasul rar si dulce.

Cum s-a nascut Hristos in frig,

In ieslea cea saraca,

Cum boul peste el sufla

Caldura ca sa-i faca.

Cum au venit la ieslea lui

Pastorii de la stana

Si ingerii cantand din cer,

Cu flori de mar in mana.

post-5-13561869171276_thumb.png

[/center]

Sarbatorile ne bat la usa, Mos Craciun a pregatit desaga cu cadouri, a înhamat renii la sanioara si asa încet, încet se îndreapta catre casutele noastre. Nu uitati sa pregatiti farfurioara cu fursecuri si paharul cu lapte, altfel riscati sa gasiti sub brad doar acele cazute în timpul noptii :P

Casa e decorata, din cuptor se împrastie parfum de scortisoara si alte mirodenii prin toate încaperile, si chiar daca vremea e mohorîta si nici nu pare c-am avea un Craciun alb, ne bucuram de vacanta, de timpul liber petrecut alaturi de cei dragi si asteptam Mosul cu sufletul la gura. Pentru majoritatea dintre noi, noaptea de Craciun este speciala. Ne teleporteaza în copilarie. Ne aminteste de umblatul cu colinda prin nameti, parfumul cozonacilor, mirosul de brad... sarmale. Pentru mine era o noapte magica. Cu toate ca din frageda pruncie m-am prins ca parintii mei erau responsabili de ceea ce-mi lasa Mosul sub bradul împodobit, în sufletul meu STIAM ca exista un Mos Craciun. Stateam pîna tîrziu la pînda... mai pe lînga brad, mai pe dedesubt, pîna adormeam pe undeva. Nu l-am prins în actiune niciodata, dar asta nu înseamna ca nu exista! Am zis! :)

[color=#FF0000][size=6]

[center][i][b]Va doresc Craciun Fericit alaturi de familie si de prieteni dragi,

mese îmbelsugate, colindatori voiosi, si un Mos generos.[/b][/i][/center]

[/size][/color]

Vin si eu pe la ferestrele voastre, sa va urez Sarbatori curate, calde, parfumate, cu sanatate, bucurii, cadouri, fericire, veselie si ganduri bune.

CRACIUN FERICIT!

post-73-13561938476548_thumb.jpg

Dragii babei ,

[b]

[/b]

Va doresc din suflet un Craciun fericit , alaturi de cei dragi ,in casele primenite ,cu bucate parfumate pe masa , cu colinde si colindatori .

Nu uitati de vinul fiert cu mirodenii si multa scortisoara ,care-i numai bun dupa o plimbare prin zapada sau o partida de ski .

Daca sunteti inghetati rau ,merge si o tuica fiarta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

A ca uitai sa va spun .

[b]La noi ninge .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif[/b]

Va trimit primii colindatori , sa ramaneti vesnic tineri ,vioi ,voiosi si sanatosi .

• Author

Nu e colinda dar e o piesa tare draga sufletului meu

Din tinutul vesnic verde , cu zane si leprechaun-i, va trimit tuturor cele mai bune ganduri si va doresc Sarbatori fericite, sanatate si numai bine!

Un craciun fericit plin de bucurii, alaturi de cei dragi si din partea noastra!

post-11-13562754140017_thumb.jpg

Ma alatur si eu urarilor de bine!S-aveti Sarbatori minunate, pline de bucurii,iar anul care vine sa fie asa cum vi-l doriti! :floare: :bounce: :cheers:

Va doresc si eu la fel un Craciun linistit si sa fiti fericite si sanatoase linga cei dragi sa aveti parte de tot ce este mai bun pe lumea asta.

Va pup cu mult drag!

Craciun fericit si un an nou mai bun!

La multi ani si Sarbatori fericite tuturor!

post-409-13563537545455_thumb.jpg

Is that you, Santa? Did you stop for a visit?

Meeeerry Christmas everybody!

Toate cele bune, zile linistite si cu mult alb va urez! Multa fericire si veselie in jurul bradutului, al semineului, al mesei incarcate de bunatati! Un Craciun binecuvantat va ureaza familia Enigel!

Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun !

La multi ani !

post-42-13563604159363_thumb.jpg

Va doresc din suflet Craciun Fericit alaturi de dragii vostri dragi,lumina si caldura in suflete,pace si liniste si multa, multa SANATATE!

Va imbratisez si va pup cu drag!

Va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi. Va multumesc ca existati!

Va urez, voua si familiilor voastre, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie! :tongue3: