December 21, 200916 yr comment_11317 Cum sunt o pofticioasa fara margini , nu puteam sa las sa-mi scape o astfel de reteta. Ingrediente: 100 ml limoncello( puteti folosi orice lichior de fructe aveti) 200 gr zahar 2 linguri zeama lamaie 12 gr gelatina in foi Am pus la inmuiat gelatina in apa rece. Am pus pe foc mic limoncello cu zahar si zeama lamaie.Am fiert pana s-a topit zaharul complet. Am adaugat in compozitie gelatina bine stoarsa. Am turnat compozitia in forme.Eu in paharele de plastic mici si o forma mica de silicon. Am pus la rece pana s-a intarit bine. Le-am tavalit prin zahar tos. Report
December 21, 200916 yr comment_11355 dooai, maica! exact asa am facut cand le-am vazut tavalite prin zahar! Report
December 21, 200916 yr comment_11369 Ioiiiiiii. Trebe musai sa le-ncerc!!!! Gustul cum e? Dulce-acrisor? Se simte aroma de limoncello? Report
December 21, 200916 yr Author comment_11377 Multumesc fetelor, eu de cand le-am vazut numai la ele m-am gandit. Au exact consistenta jeleuriloe, gustul nu foarte pronuntat de limoncello! Data viitoare eu as pune 150 gr zahar:unu , pentru ca sunt deja dulci de la zaharul de deasupra.Doi , pentru un gust mai pronuntat de limoncello.M-am gandit ca o sa-mi fie greu sa le scot si tai , dar chiar daca se lipesc , isi revin la forma initiala fara probleme.Eu am mancat deja 5 bucati! Report
December 21, 200916 yr comment_11378 Nu mai am timp sa le fac pentru pachetele. Arata superb si am si Limoncello. Report
December 21, 200916 yr comment_11388 Interesant .vorba lui Boni, am limoncello, am gelatina, zahar este,lamai sper ca am:) Report
December 21, 200916 yr Author comment_11392 Boni se fac rapid.In 2 ore ai jeleuri. Stela, poti sa renunti la lamaie daca n-ai, pui 2 linguri in plus de Limoncello!Nu ies foarte multe, depinde cat de mari sunt formele sau cum le taiati de mari.Mie vreo 15 bucati! Report
December 21, 200916 yr comment_11409 Eataly, geniala ideea! Sunt super pentru binedispunerea doamnelor in caz de petrecere, multumim! Report
December 22, 200916 yr comment_11451 Interesant .vorba lui Boni, am limoncello, am gelatina, zahar este,lamai sper ca am:)Stella, io am cel mai fain limoncello! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 22, 200916 yr Author comment_11479 Gata doamna. le-am pus in forme. aveam chiar si 2 lamai Sunt curioasa! Eataly, geniala ideea! Sunt super pentru binedispunerea doamnelor in caz de petrecere, multumim! Ideea nu-mi apartine , m-am inspirat dintr-o revista! Am uitat sa spun!Multumesc Bunny, eu m-am binedispus ieri singura! Interesant .vorba lui Boni, am limoncello, am gelatina, zahar este,lamai sper ca am:)Stella, io am cel mai fain limoncello! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Pai ala e cel mai bun limoncello,primit in dar de la prieteni dragi! Report
December 23, 200916 yr comment_11659 Numa' mie nu mi-au iesit. Au iesit asa ceva vascos si-mi tot bagam degetele si se ridica asa ca un fir. :evil: E drept ca am pus si sirop de menta Acum sunt in congelator. Report
December 23, 200916 yr Author comment_11700 iaca-ta si decor pe o prajitura de cioco, glazurata... Waw!Arata foarte bine, Stella! Numa' mie nu mi-au iesit. Au iesit asa ceva vascos si-mi tot bagam degetele si se ridica asa ca un fir. :evil: E drept ca am pus si sirop de menta Acum sunt in congelator. Inclin sa cred ca siropul de menta e de vina! Dar ai marit si cantitatea de gelatina?Asa si eu cand le scoteam din forma , se intindeau, dar isi reveneau rapid la forma initiala!Poate recuperezi ceva din ele , Boni! :| Report