February 4, 201412 yr comment_212976 Mi-e un pic rusine ca o numesc pizza.Nu vreau sa insult iubitorii de pizza(chiar eu sun "big fan"), dar daca aveti in familie cel putin un element la dieta, ma veti intelege si ma veti ierta. Am vazut ca-i destul de raspandita in blogosfera americana deci ...nimic nou. O conopida mica data pe razatoare. Am pus-o pe foc cu doua-trei linguri de apa, am pus capacul si am inabusit-o.Am lasat pe foc aproximativ 5-7 minute, am amestecat din cand in cand.Daca aveti microunde, folositi-le! Am adaugat un ou si 3-4 linguri de parmezan ras. Am spray-at cu ulei hartia din tava de copt, am modelat o baza de pizza. O coacem in cuptor pana obtinem o crusta lejera. De aici personalizati "conopizza" cum doriti. Report
February 4, 201412 yr comment_212978 Super! ,mama si tata mai nou sunt mari fani conopida ,o mananca in toate formele si in toate felurile (cea la cuptor ca a lui Zoaza e in mare trend),trebuie sa-i spun mamii si de asta,sigur le va place!Nu m-asi fi gandit niciodata la pizza cu blat de conopida Report
February 4, 201412 yr Author comment_212980 Geany, atunci e perfecta pentru ei.Pentru ca are gust de conopida, arata doar ca o pizza(din avion). Report
February 4, 201412 yr comment_213014 Eu credeam ca e o pizza in forma de con cind am citit titlul Tre sa o incerc pentru ca si mie imi place conopida Report
February 5, 201412 yr comment_213019 Am facut aseara cumparaturi, dar cum am ajuns prea tarziu acasa, nu m-am mai apucat de treaba. Dar diseara o fac! Report
February 5, 201412 yr Author comment_213057 Eu credeam ca e o pizza in forma de con cind am citit titlul Tre sa o incerc pentru ca si mie imi place conopida Adriana, e buna si asa, numai crusta.Si i-as spune "farinata di cavolfiore". Am facut aseara cumparaturi, dar cum am ajuns prea tarziu acasa, nu m-am mai apucat de treaba. Dar diseara o fac! Spor la treaba! Report
February 6, 201412 yr comment_213116 Am facut minunatia aseara. Belea!!!!!!! Normal ca am facut niste (mici) modificari:- n-am dat cu ulei folia de copt (deloc);- am folosit o conopida mai mare (jumate a fost facuta aseara, jumate va fi facuta diseara) pe care am tocat-o cu robotul;- am pus 3 oua si 100 g ementaler dat prin razatoare.A fost nemaipomenita. Si s-a dus deja mare parte din ea (cam trei sferturi ). Am luat si la serviciu, sa mananc la pranz.Saru' mana pentru reteta, e foarte buna! Report
February 6, 201412 yr comment_213140 Imi faci in ciuda, nu? Sambata imi cumpar si eu, neaparat. Report
February 6, 201412 yr comment_213145 Imi faci in ciuda, nu? Sambata imi cumpar si eu, neaparat.Bineinteles! Chiar e nemaipomenita! Mie imi place la nebunie.La fel si tarta ta..... O sa le fac pe amandoua intr-o veselie de-acum inainte! Report
February 6, 201412 yr comment_213213 Stiam ca te gandesti la mine.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Copiii + Moi = Dieta Asa ca marti la Cluj,asta va coace cuptorul .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Semnat : O bunica navetista. Report
February 7, 201412 yr Author comment_213352 Bineinteles! Chiar e nemaipomenita! Mie imi place la nebunie.La fel si tarta ta..... O sa le fac pe amandoua intr-o veselie de-acum inainte! Ma bucur! Stiam ca te gandesti la mine. Semnat : O bunica navetista. Ma gandesc mereu la tine Bunica Navetista! Report