February 5, 201511 yr comment_225782 Sper sa va placa,acum na,depinde de gusturi............Multumesc de pont,Ioana! Apropo, a facut cineva crema din frisca si lapte condensat(deja dupa fierbere ) fara gelatina? Cu unt merge brici,dar as vrea o varianta mai 'light'.Am incercat si cu laptele condensat pusa in frisca lichida inainte s-o bat si cu frisca batuta deja incorporata in lapte si ambele variante au iesit curgatoare.E posibil fara gelatina sau nici sa nu mai incerc? Report
March 25, 20188 yr comment_243443 Readuc topicul la viata, ca aveam niste zmeura congelata si Mia mea e mare amatoare ! Blatul e din 3 oua intregi mixate bine cu 90 gr zahar, apoi am adaugat 90 gr faina si am amestecat usor cu spatula de jos in sus. Pus in tava cam de 1 cm grosime 10 min la 180 de grade. Am scos blatul, l-au rulat dupa metoda lui Peter cu prosopul umed cu zahar, lasat la racit.Crema : 250 gr mascarpone, cam 300-400 gr zmeura congelata fiarta cu 2 linguri zahar, apoi am dat prin sita sa scot samburii, amestecat cu mascarpone si aproximativ 50 gr coicolata alba topita.In 40 de min, prajitura gata ! Pusa la frigider de ieri dupa amiaza pana azi Report
March 25, 20188 yr comment_243445 Arata minunat Iulia (ador faptul ca ai adaptat reteta dupa gustul tau,sau dupa cum ai simtit tu pe moment ,si eu fac mereu asta ) Profit de ocazie sa-l salut si pe Peter ..Ne lipsesti mult Pet' Report
August 7, 20197 yr comment_254930 Uite, comentez la asta, Adi: Am tot cautat reteta asta , mi se pare super faina si easy pentru vara si cred ca o sa o fac imediat ce revin la vatra. Am recitit topicul din urma si am o nelamurire: Pitt spune ca poti face blatul acela sa arate buretos la suprafata punand zaharul ala vanilat? Am inteles eu bine? Report