June 11, 20206 yr comment_262600 Vai ce faina e gradinita ta Clau! Eu anunt cu mandrie un leustean rasarit! (din circa 200 de seminte semanate Si fiindca va povesteam de melcii mei obraznici care se ascund in stropitoare, iaca dovada Report
June 11, 20206 yr comment_262601 Eu mi-am aranjat o mini gradinuta dintr-un palet.Deocamdata am cimbrisor,busuioc,oregano si zaatar. Mai am inca 5 locuri libere Cat de mult imi place jardiniera ta. Asa ceva as vrea si eu anul viitor pentru balcon pentru ca am prea multe ghivece deja . Vai ce faina e gradinita ta Clau! Eu anunt cu mandrie un leustean rasarit! (din circa 200 de seminte semanate Si fiindca va povesteam de melcii mei obraznici care se ascund in stropitoare, iaca dovada Or fi obraznici si agasanti melcii tai dar poza este superba. Imi place imaginea melcului oglindita in apa. Report
June 13, 20206 yr comment_262615 Vai ce faina e gradinita ta Clau!>>>>>>>>>>> Si eu o gasesc foarte inedita, Clau! Super idee, o sa ti-o fur Eu anunt cu mandrie un leustean rasarit! (din circa 200 de seminte semanate >>>>>>> Si eu , si eeeeeeu! Si si ala dat de colega din gradina ei s-a prins. Daca a aparut primul, apar si celelalte o sa vezi. Rabdariche, rabdariche. In schimb patrunjelul, busuiocul, floricelele soarelui si trandafireii mini se duc Din cauza crengilor copacilor nu patrunde mai deloc soarele. La primarie ne-au spus ca nu vin sa taie crengile decat daca prezinta pericol in caz de furtuna/uragan , mrrrrr. Si si usturoiul verde iese, yuhuuuu. Salviei vad ca ii merge de minune pe locul ala fara mult soare. Cand o vad ma gandesc mereu la Any si iepurele ei cu salvie. Report
June 14, 20206 yr comment_262621 Eu mi-am aranjat o mini gradinuta dintr-un palet.Deocamdata am cimbrisor,busuioc,oregano si zaatar. Mai am inca 5 locuri libere SUPERBA ...ai gust si mina de bricoleuza....parca e din PINTEREST!!o zi buna! Report
June 15, 20206 yr comment_262645 Sunt happy, mi-a ieșit tarhonul in cutie, în pământ la țară si la mama in curte nu a ieșit, deși erau semințele din același plic: Si ardeiul iute cumpărat cu ardei in primavara da semne de revigorare dupa ploile din ultima vreme: Report
July 13, 20206 yr comment_263262 Stie oare cineva sa imi spuna de ce tarhonul meu crescut pe balcon nu are nici un fel de miros? Dar deloc, miroase a iarba in cel mai bun caz. Si nu, nu am pierdut eu mirosul pentru ca toate celelalte plante aromatice le pot mirosi Report
July 13, 20206 yr comment_263266 Toată lumea se plînge de tarhon că nu are miros, și mama are în grădină și ioc miros, și ăla din piețe la fel. Nu știu care e cauza. Eu iau la pachet din Selgros, e garantat mirositor. Report
July 13, 20206 yr comment_263267 Toată lumea se plînge de tarhon că nu are miros, și mama are în grădină și ioc miros, și ăla din piețe la fel. Nu știu care e cauza. Eu iau la pachet din Selgros, e garantat mirositor.Ah, deci nu sint singura. Merci. O fi in an care nu i-a convenit ceva. Report
July 14, 20206 yr comment_263280 Mi-am pus și eu intr-un ghiveci, este mai sus frumos si verde, dar a suferit cât am fost la mare iar acum arată rău, cred ca se și usucă! Bineînțeles fără miros! Report